Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 ápr 24, 17:47:52 » |
|
wááááááááááááááá, köszi bár a mangából nagyjából lehetett következtetni... de így jobb... lesz:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 ápr 24, 19:30:54 » |
|
Nah sikerült megnézni a 3. részt, és egész jó volt Bár a kiszívós jelenet nekem a mangában jobban tetszett és átjött, de azért itt sem volt rossz Zero forevör (fura, mindig a hideg, fehér hajú bishik vonzanakXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 ápr 25, 19:43:20 » |
|
az sztem is jobb volt a mangában de nekem így szinesbe mindenképpen nagy előny:D a vörös szemek azok nagyon jók, és a színek is nagyon jók... a fokakat imádom nézni:D és Kanamet színesbe:D wáááááááá, élni nem lehet enélkül az anime/manga nélkül:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 ápr 25, 20:50:06 » |
|
nos időközben elkezdtem nézni animét meg kell mondanom nagyon jó a piros szemek nagyon jók lettek érdekes hatást keltenek a karakterek jól sikerűltek nagyon egy szóval jó lett az egész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 ápr 26, 22:59:42 » |
|
géphiány miatt pont csak a mangát olvastam de holnap mind a 3 részt megnézem /habár elég lassú a megaupload a hülye "download limit" miatt / gaara_fan addig akkor nem nyilatkozok semmit amíg el nem olvasod (vagy valaki) * nem tudom meddig bírom magamban tartani vááááá most írnám szegény ő hogy ezt csinálta vele a máik és vajon túléli e?... ugye főszereplőt nem ölnek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 10:15:57 írta verdict »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 ápr 27, 19:43:59 » |
|
ááááááááá idáig nagyon jó no de ez így nagyon nem kóóser
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 19:44:39 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 ápr 28, 13:34:13 » |
|
narut0 a mostani manga fejezet végéről beszélsz? jó lenne ha leírhatnám már mit akarok és valaki válaszolna is rá A Zero fanok véletlenül se olvassák el a spoilert ha nem akarják tudni mi történik éppen Spoiler: Mi a francért kellett Ichinosenak lelőni Zero-t? Most hogy az az idióta feléledt Shiki visszakapja a testét ugye? Mikor jön már a következő fejezet na módosítottam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 14:13:08 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 ápr 28, 14:10:18 » |
|
gaara_fan bocsi hogy a végére írtam de azt hogy meghaljon kizártnak tartom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 ápr 28, 14:14:18 » |
|
Igen azt én se nagyon hinném... hiszen ő mindent túlél ... legalább is nagyon remélem x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 ápr 28, 14:34:43 » |
|
jó hogy túléli elméletem szerint -mivel Kaname nem tudja- ezért Zeronak kell megölnie Rido-t ez csak valami fangirl ijesztés remélem azért mondanak majd valamit arról is hogy mi lett most Shikivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 ápr 28, 16:45:34 » |
|
narut0 a mostani manga fejezet végéről beszélsz? jó lenne ha leírhatnám már mit akarok és valaki válaszolna is rá A Zero fanok véletlenül se olvassák el a spoilert ha nem akarják tudni mi történik éppen Spoiler: Mi a francért kellett Ichinosenak lelőni Zero-t? Most hogy az az idióta feléledt Shiki visszakapja a testét ugye? Mikor jön már a következő fejezet na módosítottam még szép hogy arról mikor jön köv fejezet már tűkön ülök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 ápr 28, 16:57:21 » |
|
narut0 és szerinted mi célja van ezzel Ichinosénak? Rido utasította volna, vagy tudja, hogy Zero veszélyes Ridóra és azért lőtte le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|