24 nov 24, 23:46:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vampire Knight  (Megtekintve 40477 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Dátum: 08 márc 15, 00:06:56 »

Gaara_fan lyányom, csodálkozom h még nem nyitottál topicot ennek a csodának Nyelvesít

Egy kis ismertető a manga.hu-ról:
"Évszázadokon keresztül az emberek és vámpírok véres harcokba bonyolódtak. Ezért is dönt úgy Kurosu igazgató, hogy megtöri ezt az ördögi kört, amit úgy valósít meg, hogy létrehoz egy olyan iskolát a Cross - vagyis Kurosu - Akadémiát ahol vámpírok és emberek egymás mellett élhetnek békében.
Az iskolát két úgynevezett csoportra osztja, a Nappali és Esti Tagozatra. A Nappali Tagozatba járnak a rendes emberek, míg az Esti Tagozatba a vámpírok. A két Tagozat tanulói csupán akkor találkozhatnak, amikor este illetve reggel teremcsere van, ugyanis az iskola épületének termeit felváltva használják.
Az iskola békéjének megörzése érdekében Kurosu igazgató két fogadott gyermekére bízza a feladatot, hogy vigyázzanak a Nappalis diákokra, és ügyeljenek arra, hogy az Estisek titkát ne derüljön ki. A feladatot Kurosu Yuuki, egy elárvult kislány, akit Kuran Kaname egy vámpír mentett meg egy őrült vámpírtól, és Kiryuu Zero akinek családját egy bosszúéhes vámpír lemészárolta, látja el.
Azonban nem csak a vámpírok valódi kilétének eltussolása az egyetlen titok az iskolában...
Csak Kurosu igazgató és Kaname-san tudja, hogy azon az éjszakán amikor Zero szüleit megölték Zerot nem egy áltagos vámpír harapta meg.. hanem egy úgynevezett ´tisztavérű´... Ennek fényében pedig úgy néz ki, Zeronak hamarosan egyenruhát kell váltania..."

Egy igazi kis mestermű, bár még csak mangában jelent meg. MÉG! Ugyanis hivatalos infók alapján 2008. áprilisában kezdetét veszi az animeverzió Nevet, íme némi infó a szinkronhangokról:

Cross Yuki - Horie Yui
Kiriyuu Zero - Miyano Mamoru (a II. Seiyuu Awards legjobb férfi főszereplő hangja [neeem, cseppet sem szeretemXD])
Kuran Kaname - Kishio Daisuke
Aido Hanabusa - Fukuyama Jun
Akatsuki Cain - Sawabe Junichi
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1 Dátum: 08 márc 15, 13:40:21 »

Igen, igen... akartam, de olyan jó a memoriám, h elfelejttem xD
Igen meg kell hagyni, h nagyon, de nagyon jó ééés aki olvassa egyből észre veszi, h milyen, de milyen sexy Zero és Kanem, bár a többi vámpir fijú se elhanyagolható kinézetű xD
Éééés igen anyu, lehetsz te a fórum második számú VK fanja  Nevet
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #2 Dátum: 08 márc 15, 13:41:33 »

Ezaaaaz Nevet Hjaj, és az animében milyen ezüst hajú bishi lesz Zero-ból*.*   *elolvad* De azért Kaname is nagyon sexy Nevet

Fiúk, neféljetek, nem csak sexy pasik vannak benne, a sztori is tökjó! Nevet De akkoris, azok a bishounenek... *nyálcsorgatás*
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #3 Dátum: 08 márc 15, 13:45:11 »

Jaj, anyu nem kínozz létszi. Am a fiúknak szólok, h azért a csajok se utolók... mármint kinézetileg (ha másért nem, legalább ezért olvassák el xd)

És itt van még egy kis kiegészítő:

Manga ismertető

A Vampire Knight manga egyelőre 7 kötetes, Hino Matsuri rajzolja.
A manga 2005 januárjában debütált a LaLa Magazinban, azóta is ott jelennek meg az újabb fejezetei. Japánban egyelőre 6 teljes kötet látott napvilágot (az utolsó 2007 novemberében), a 7. folyamatban van.

Az angol nyelvű köteteket (e sorok írásakor még nem jelent meg a 4. kötet) a VIZ Media Kiadó adja ki, de a fejezetek havonta a Shojo Beat számaiban is megjelennek. Ezúttal a német kiadás csúszott egy kicsit el, németül még csak most fog megjelenni a 3. kötet.
Besorolás az Anime News Network szerint: dráma, romantikus, shoujo, természetfeletti

Anime előzetes információk

A LaLa 2008. januári számában jelentette be, hogy a mangából 2008-ban anime is készül. A Vampire Knight animéről egyelőre még nem sokat lehet tudni, az azonban már most bizonyos, hogy minden bizonnyal az év egyik nagy durranása lesz. ^^

Az animét a Studio Deen és a NAS készíti. A Studio Deen készítette többek között a Fruits Basket, a Gravitation, a Weiss Kreuz, a Kyo Kara Maoh!, a Princess Princess stb. animéket, és olyan animékhez segítettek be, mint a Blood+, az Ouran High School Host Club. Egyszóval nagyon bízunk benne, hogy a történet a legjobb kezekben van. ^^

A seiyuukról már annyit lehet tudni, hogy ugyanazok fogják a hangjukat kölcsönözni az anime szereplőknek, mint akik a Vampire Knight Drama CD-n is szerepeltek. Azaz Miyano Mamoru (Kiba, Tamaki Suoh, Yagami Light) lesz Kiryu Zero hangja, Kishio Daisuke (Yunoki Azuma) lesz Kuran Kaname és Horie Yui (Honda Tohru) Cross Yuki hangja.

forrás. http://bishounen.animehq.hu/ ---> sok Spoiler található, úgyhogy úgy tessék szétnézni az oldalon Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 13:46:53 írta gaara_fan » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #4 Dátum: 08 márc 15, 13:54:30 »

Úgy örülök h Miyano Mamoru lesz Zero hangja, a kedvenc pasi szinkronszínészem Nevet Csak a szerepeire kell nézni, Yagami Light, Tamaki Suoh... és még Seiyuu Awardot is nyert, oh lyányom a kedvenced hangja jó kezekben van Nevet

Én meg jelenleg nem tudom kit szeressek jobban, Zero-t v. KanamétXD Zero olyan kis ezüst hajú bishi, Kaname meg elegáns és sexy... hmm, nehéz a döntés Hümm-hümm Azt hiszem mind2őt egyformán imádom Nevet
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #5 Dátum: 08 márc 15, 14:12:19 »

Igen, igen mikor megláttam, h ő lesz a hangjám, már tudtam, h jó kezekben van a sexy ezüst hajú bishim
Hát igen tényleg nehéz dönteni, de amikor angolul olvastam a további részeket már nem lett olyan szimpi, mert csak na... nem lövöm le a poént xD
Majd ha te is elolvastad anyu, majd akkor beszélhetünk a további részekről xD
Am jól elfogunk itt kettecskén beszélgetni >.<

--

Éééés akkor drága Zeroról egy kis ismertető:

Teljes neve: Kiryu Zero
Beceneve: nem ismert
Anime: Vampire Knight (2008-as anime lesz)
Manga: Vampire Knight
Faja: ember/vámpír
Kora: 17 év
Született: nincs adat
Horoszkóp: nincs adat
Vércsoport: A
Magassága: 181 cm
Súlya: kb. 65 kg
Szeme színe: világos lila
Haja színe: ezüstszürke
Foglalkozása: elsőéves diák a Cross Akadémián, prefektus
Különös ismertetőjelei: nyakán bal oldalon nagyalakú tetoválás, fülbevaló mániás: bal fülkagylóján felül három, míg jobb fülcimpáján kettő fülbevalót is hord. Könnyen felismerhető akkor is, ha rátok szegez egy gyönyörűen megmunkált, láncra fűzött pisztolyt, ami stílusosan a "Bloody Rose" nevet viseli. ^^
Hobbi: vámpírvadászat
Kedvenc idézetünk tőle: "Olyan hitvány vagyok. Még ha gyűlölöm is a vámpírokat, még ha senkit sem akarok bántani, képtelen vagyok uralkodni a vérszomjam felett."
Negatív tulajdonságok: zárkózott, hallgatag, hűvös, magányos, meggondolatlan
Pozitív tulajdonságok: akiket végül közel enged magához (Yuki, Toga), azokkal lojális és a maga módján kedves.

Ő lenne drága Zero *.* --> csak, h mindenki tudja, h miért vagyok oda meg vissza érte Hümm-hümm

forrás: http://bishounen.animehq.hu/
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 15:42:16 írta gaara_fan » Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6 Dátum: 08 márc 15, 17:00:54 »

kössz a sok infót! azt hiszem ezt elkezdem olvasni majd türelmesen várok az animére  Nevet
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #7 Dátum: 08 márc 15, 17:05:14 »

Én csak ajánlani tudom verdict Nevet Erről jut eszembe h Ourant is olvasnom kéne már tovább >.<# De ez már OFF Hümm-hümm

Szal folytatom is a manga olvasását Nevet És legeltetem szemem a szép bishiken és a harapdálós jeleneteken Nevet
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #8 Dátum: 08 márc 15, 17:15:30 »

Remek, lesz még egy VK fanunk xD
Úgy kell azt drága anyum olvasd csak továbbra is
Ééééés amikor
Spoiler:Zero megharapja a fürdőben Yuukit az olyan....áhj olyan sexy egy rész, azt vagy 10szer elolvastam  Hümm-hümm
Igen verdict nagyon jó, úgyhogy hajrá  Nyelvesít
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9 Dátum: 08 márc 15, 19:37:11 »

Elkezdtem az olvasást és az első néhány fejezet után szeretném a fórum 3. számú Vampire Knight fanjának jelentkezni  Nevet
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #10 Dátum: 08 márc 15, 19:40:21 »

Ezaz, gyarapodunk, nyugodtan jöhetsz, de aztán már többen ne legyünk, mert milyen hülyén néz az ki, hogy a fórum 1657352342. számű VK fanja. xD
Szal nyugodtan lehetsz te a 3. számú, de aztán se többen se kevesebben xD

A lényeg, hogy tetszen  Mosolyog
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11 Dátum: 08 márc 15, 19:44:41 »

pedig szép szám lenne ha annyian lennénk nem?  Nevet mindegy megyek tovább olvasni  Nevet Pojén
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #12 Dátum: 08 márc 15, 19:47:37 »

Én lennék a lgboldogabb ha annyian lennénk xD
Jó olvasást és, majd ha megvagy vele valameddig akkor majd ki lehet beszélni xD
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #13 Dátum: 08 márc 15, 21:23:49 »

SPOJLER: Igen, az a fürdős jelenet... áh, annyira sexy, és a félmeztelen Zero minden pénzt megért Pojén (bocsi, hirtelen nemtudom h kell ilyen színt kreálni, mint a háttér, remélem egy világos sárga is most megteszi^^"

Én is olvasom tovább, le vagyok vele maradva kissé, be kell hoznomXD És szerintem is elég 3 fő fan, hiszen 3 a magyar igazság Nevet De azért mások is fanolhatják ám, és írhatnak ebbe a topicba Nyelvesít
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #14 Dátum: 08 márc 15, 21:28:41 »

Anyu, a bézs színű az ami nem látszik  Mosolyog
Iiiiigen az annyira,de nagyon sexy, h azt le se lehet írni
Persze, persz, h nem csak mi írhatunk ide 3an  Nevet Jöhetnek mások is
Akiről tudok, h olvasta/olvassa: nasi, takemitsu, haha lányom (másoknak crispy) és annám

~Közérdekű közlemény~ Úgyhogy aki olvasta/olvassa a VK az jöjjön ide és ossza meg élményeit velünk xD ~közérdekű közleményünket hallották~
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins