Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 márc 17, 22:41:39 » |
|
Mi aranyosak vagyunk, és megosztozunk a bishiken G_f kislyányom, ezennel megengedem, h a házi-bishi gyűjteményemből (hárememből inkábbXD) kedvedre válogathass, hacsak nem nekem van az illetőre szükségem - oké, off befejezve :'X Nagyon jó lett a kép, verdict akár még avának is be lehetne rakni^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 márc 17, 22:45:49 » |
|
Köszi igen én is úgy gondoltam hogy jó lesz avatarnak úgyhogy már lecseréltem Lehet arról tudni valamit hogy az anime trailere mikor jön? remélem hamar elkezdik reklámozni
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 márc 18, 15:42:59 » |
|
Vampire Knight... Amit Gaara_fanom áradozása ismertettet meg velem. Totál beleszerettem én is. Hééé, Zeroból nekem is hagyni ám! XDXD És az animet meg tárt karokkal fogadom én is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 márc 18, 16:26:46 » |
|
Na, na, álljon meg a gyászmenet, Zero a zenény (meg néha anyunak is jut belőle) de nem osztozkodom rajta (majd klónozzuk xP) És akkor amit találtam az animéről: itten van az eredti így meg se lehet kérdőjelezni, h valósak-e az infók (bár miért tennétek ilyet ) A lényeg a lényeg, h ha minden igaz akkor április 1én jelenik meg az anime japánban és bishounen.animehq.hu fordítja is, amit mi nagyon, de nagyon várunk xPJa am itt van a honlap ahol még több infót lehet találni, de vigyázat, mert sok a spoiler!
Ja és amíg el nem felejtem... Katt ide, ha elég bátor vagy xP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 18, 16:36:59 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 márc 18, 18:07:01 » |
|
gaara_fan köszi de biztos hogy maradok Kanaménél Tök jó hogy feliratot csinálnak ennek most nagyon örülök ez a trailer jó ezt is megnéztem tegnap amikor reménykedtem hogy már az animéből is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 márc 18, 18:29:50 » |
|
Kanamét is szeressük De amint beértem a mangát, kitudja, talán lesz egy másik kedvencem, bár ez valószínűtlen Egyenlőre Zero és Kaname a befutó, nemtudok választani köztükXD Felirat? SütiiiiiiiiX3 Imádom azt a honlapot, és most már mégjobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 márc 20, 12:39:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 márc 20, 13:44:56 » |
|
Jááj, nekem sok van hátra odáig... Valahogy nincs lelkierőm most az angolhoz... Kaname? Igen őt is szeretjük! Csak vigyázzon magára, mert ha rátalálok akkor bajban lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 márc 20, 22:13:30 » |
|
Spoiler: Szerinted mi volt a szobában? Mert a mestere érzett rajta valami furát mert ha jól gondolom yuuki bement a szobába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 márc 20, 22:42:28 » |
|
Spiler:úh, lool, ezzel megfogtál... mert megmodom őszintén fogalmam sincs xD De tényleg úgy az igazat megvalva nem is gondolkodtam rajta... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 márc 20, 22:48:15 » |
|
Spoiler: Ha bement Yuuki már pedig igen és valószinű hogy Zero nem lőtte le akkor hmmm /vérszívás?/ :'X és mit gondolsz ki lehet az akinek a vérét adta Kaname a fejezet végén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 márc 20, 23:06:19 » |
|
Spoiler:Ja ige a vérszívós dolog nekem is eszembe jutott... bocsi, csak késő van... Én ilyeneken nem szokat gondolkodni, h valyom mi lehet vagy mi történ... van amikor igen, de msot pl. nem.... br lehet, h ez most azért maradk, mert, h egy pöppet fáradt vagyok... majd reggel újra olvasom aztán elgondolkozom rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|