Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #15 Dátum: 13 okt 13, 14:43:52 » |
|
Hát ha a ranghoz is van köt ve a chunin lét biztos nem lesz elég ,mert chunin fangon még kék vok. szerk.: Nah gratula ,jó hogy van szemem ,kár ,hogy nem használom. Ha megprobálod betenni a lila legendaryt a kék karinak kiirja ,hogy S.abilityben kell továbbhaladni A probléma megoldva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 14:45:18 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
isimoo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 13 okt 14, 14:26:25 » |
|
Hali ! Én is játszok egy ideje ezzel a játékkal S34-en vagyok Lvl 37 es az aprító az a neve a karimnak amit észrevettem hogy a cuccokat megéri fejleszteni én arra költöm szinte minden ezüstömet és elég hatásos vagyok arenaba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #17 Dátum: 13 okt 14, 15:10:00 » |
|
Már 36 lvls vagyok elég nehéz 30-tól fejlödni meg ezek a küldik elég szarok h tiszticsak meg minden erdőt de már várom a 40 lvl 2 farku meg sasuke miatt addig nem is huzom fel az itemeket csak gyüjtöm az ezüstött jó lenne beregiszrálni egy szervere mert összehozhatnánk egy clánt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #18 Dátum: 13 okt 14, 17:24:23 » |
|
Én lassan 44-es vagyok, és egy korábbi kérdésre a válasz; úgy lehet embereket törölni hogy a csapaton belül egy emberre katt, és lent egy olyan lehetőség hogy "Fire", aztán leokézod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 13 okt 14, 18:29:55 » |
|
Ahhoz képest, hogy még csak tegnap kezdtem, egész jol haladok 38as szintü vagyok már. Némely küldinél kiirja hogy 10szer menjek végig rajta , s megtaláltam a (talán) legjobb modját hogy gyorsan letudjuk, bár igaz ez némi idöbe és Vitality-be (balra fönt kari képe mellett lilás szinü sik) kerül. Amikor ugye rámegyünk a "csatázni" kivánt helyre, ott van hogy azon belül merre is járunk , ahol már voltunk ott alul van egy olyan hogy "Auto battle" (vagy hasonlo) arra katt és be lehet állitani hogy mennyi battle legyen s ezután csak várni hogy végezzen . Rem érthető volt és tudtam segiteni egy kicsit Nekem ez a regeljünk egy serora és csináljunk klánt ötlet tetszik Csak aki már azért egy ideje már játszik az nem hiszem hogy szivesen kezdené ujra az egészet egy másik seron .. Kérdés: lehet jutsukat tanulni? Pl. egy Katon - Guakyuu no jutsu (asszem jol irtam) nem lenne rossz mondjuk az ellen-nél sokszor találok ehhez hasonlo technikákat .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 14, 18:53:19 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
isimoo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 13 okt 14, 19:11:20 » |
|
én is level 38 vagyok most épp egy 20 millió hps dögöt gyepálunk elég sokan ez valszeg summon lesz kiváncsi vagyok mit fog adni amint végeztünk vele leirom közösbe mellesleg a csapatom sasuke és hinata + én elvileg ahogy lépjük a rangokat úgy tudunk több embert bevenni a csapatba rangokat arenazassal lehet ugyebár lépni és chuninnál kapjuk meg a 4-et. Arenaba mellesleg ahogy észrevettem minden egyes játékosnak megérik a blockos jewelek mivel elég gyakran blokkol és vissza támad a közös szerver ötletétt támogatnám bár az úgy lenne szerintem igazán ideális hogy akkor mindenki egy olyan szerverre menne ahol még senki sincs és level 1 től huzná a kariját kb 2 óra játék alatt megvan a level 20 ahogy én ezt észrevettem de lehet most túlzok egy kicsit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #21 Dátum: 13 okt 14, 20:03:27 » |
|
Amúgy a rangot mindenféleképpen érdemes erőteljesen fejleszteni. A 2 assasulter+vanguard+support elég hatékony felállás ,viszont azt nem tudom ,hogy melyik lenne a jobb 2 support vagy 3 assasulter amint meglesz az 5 fős csapat. Arena azon a szinten még ahol vagyok elég könnyű ,jó ritka ,hogy a guardom bukna, szóval én egyáltalán nem jeweleztem még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #22 Dátum: 13 okt 14, 20:11:28 » |
|
Ha elég gyors, hogy minden tag előbb támadjon, mint az ellenfél, és összességében elég sebzésed van, hogy az első két körben kiiktasd az ellenfél Vangurdját, akkor 3 Asaulter. Viszont ha hosszabb csatákra számítasz, ahol inkább védekezni kell, akkor 2 Support
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #23 Dátum: 13 okt 14, 20:25:55 » |
|
Hasonlóan gondolkozunk. Amúgy most láttam meg a hátrányát annak ,hogy csak a guardot építem védelemre, a trialnak a hard változatában van egy olyan ellenség akinek az a képessége ,hogy nem a guardot hanem a 2. sort támadja közvetlenül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
isimoo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 13 okt 14, 21:02:29 » |
|
Sasuke is a Chidorival a második sort támadja azért tetszett meg nagyon Ramen shopbol elég sok pénzt ki lehet szedni ahogy észrevettem Couponokat költheted el pénzre Ha minden jól megy holnapra meglesz a 2 farkú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 13 okt 15, 11:53:17 » |
|
Nálam trialban Temari az aki elég .. khmm... kemény :S Skillje olyan hogy egyszer támad,lebénitja az ellenfelet majd ezután még kétszer s ha ezt tulélem akk jön mégegyszer ugyanigy :SHa még ennyi sem elég jön a 3.kör ... Szal el se jutok odáig hogy használjam a ninjáim különleges skilljeit . Alap ninján kivül Neji és Hinata vannak jelenleg. Én lehet egy 1-2-2(guard-2assoult-2support) felállást fogok majd alkalmazni vagy 1-3-1 lenne jobb? Még meglátom , elöbb még el kell jutni odáig .. Remélhetöleg még ma meglesz a 40Lvl . Sasukét hol lehet venni és mikor? Vagy azt csak "VIP"-pel (vagy mivel) lehet venni? A realm-nál (ahol S.Weaponst lehet szerezni) meg Shikamaru állitott meg , öt se tudom sehogy leverni :S Mondjuk valszeg vagy a szintem vagy a ninjaim száma kevés :S Arénázok ahogy tudok , néha nyerek néha vesztek .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 15, 11:55:19 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
isimoo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 13 okt 15, 12:06:28 » |
|
Engem is Temari állított meg a Realmnál pedig Asuma ahogy észrevettem akkor lettem sokkal erősebb amikor meglett a 2 farkú jelenleg 78. vagyok arénába megvan a level 40 de ahogy észrevettem a cuccok fejlesztése is elég sok pontott ad szóval én minden couponom átváltottam pénzre a ramenesnél és fejlesztem a szintemre a cuccaim körülbelül 3 emberrel most olyan 20 ezer pontom van támadóba ami elég jó bár még hinatán 1 cuccot sem fejlesztettem fel. nem tudom észrevettétek e de van chakra training is az első 3 10 ezüst a következő pedig mindig 100 ezer arany ez is növeli az értékeidet...ha valaki rájött hogy lehet "átmenni" lilába az lécci írja le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 15, 12:10:36 írta isimoo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #27 Dátum: 13 okt 15, 16:14:29 » |
|
Ha az ablility scoolt felfejlesztitek 2 oldal 4ik akkor kaptok egy olyan képességet ,hogy defend ,temari ellen ezt kell használni, mert így nem tud stunt adni a középső sorban álló embereknek. Ehhez már csak annyi kell ,hogy a main cipőjét felhúzni egy kicsit ,hogy gyorsabb legyen temarinál és máris nyert ügyetek van . Ez a módszer hardon is müködik ,ahol már 70k élete van temarinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #28 Dátum: 13 okt 15, 21:07:46 » |
|
Engem is érdekelne hogy lehet meg szerezni sasuket meg h a ninja cluba a karakterekhez való itemeket h lehet megszerezni, lehet kapni több goldot is majd mert, nem akkarok költeni és ha pl átakarok alakitnai egy karit ahoz elkell érni egy vipszintett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 13 okt 16, 11:32:50 » |
|
Nekem lenne egy tippem hogy hogyan lehet átmenni lilába , de mondom ez csak egy TIPP : ahogy az első oldal S.Ability-t befejeztük akkor vált át a zöld ninja kékbe és sztem amint a 2.oldallal is végzünk,akkor vált lilába . Mondjuk eddig csak 1-2 jounin szintü lila gamert láttam . A ninja clubba a ninjákhoz a cuccot a Treasure map-on lehet kibányászni (vagy mi) , de nem mindig esik ahogy észrevettem :S Legtöbb esetbe inkább Silver card-ok esnek . Lehet Zabuzát fogok majd igy szerezni Már van hozzá 3 üvegcse (vagy mi is az) a 16bol . A vip szintet tudja valaki hogy hogy lehet elérni? Vagy ahhoz külön fizetni kell v mi? Érdemes a napi Collet pack-okat beváltani mert van mindig 1-2 jobb cucc . Hasonloképp a Daily Taskokat is. Ha trial-t többször végigviszitek akkor többször eshetnek Materialok amikből a Blacksmith-nél különbözö ruhadarabokat, fegyvert lehet késziteni. A realm hasonloképpen csak ott S.Weapon eshet. Sikerült Shikamarut is levernem , Asuma meg most kicsit várat magára .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|