Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 13 szep 26, 20:52:26 » |
|
Üdv!
Azon gondolkodtam, hogy melyik antagonista tábor az erősebb: Aizen Espada serege, vagy Juha Bach Stern Ritter-jei?
Én szerintem mindkét fél egyforma erős, az alábbi okok miatt:
Espada-k
1.A többségüket vagy 3-4 karakter kellett, hogy legyűrje, vagy meg rohadt nagy mázli.
- Starrk egyedül harcolt Ukitake, Shunsui, Love és Rojuro ellen, vagyis 4 az egy elleni harcot vívott, mindegyikük használt shikai-t és Love + Rojuro még Visored alakot is használt ellen, s az egyetlen szerencséjük az volt, hogy Shunsui kardja "játszani akart". Az már csak mellékes, hogy Shunsui-t egyszer legyűrte, majd később majdnem végzett Love-al és Rojuro-val. - Barragan ellen hárman kellettek, hogy legyőzék, név szerint Soi-Fong, Omaeda és Hachigen. Soi-Fong Bankai-jal sem tudta leverni, Hachigen is csak azért, mert használta az eszét. - Harribel ellen is hárman vonultak, Toshiro, Hiyori és Lisa, Toshiro bankai-jal nyomult ellen, Hiyori meg Lisa meg Visored alakban, de még így is döntetlen volt a harc, s végül Aizen vágta le, szóval még csak nem is a jó fiúk gyűrték le. - Ulquiora-ról no comment, ha nem tört volna elő "Hollow Ichigo", akkor game over, hívhatták volna a temetkezési vállalkozókat. - Nnoitra ellen is többen vonultak, Ichigo, majd Nel felnőtt Resurrecion alakban (aki ugye eredetileg a harmadik Espada volt), majd Zaraki-nak kellett legyűrnie. - Yammy meg.... hülyére verte Renji-t, Rukia-t, Sado-t, Ichigo-t, végül pedig 2 kapitánynak, Zaraki-nak és Byakuya-nak együtt kellett leverniük a nagy dögöt. - Szayel hülyére verte Renji-t és Uryu-t, majd Mayuri és csak Nemu miatt tudta legyűrni.
2.Grimmjow leverte Quilge-t (tény, hátulról, de leverte), Harribel-t pedig maga Juha Bach gyűrte le, s van olyan sejtésem, hogy nem véletlenül ő kellett a leveréséhez.
Stern Ritter-ek
1.Kedvező csatatéren vannak, hiszen SS-ben és Hueco Mundo-ban végtelen erőforrásaik vannak ugye, így folyamatosan tudják magukat power up-olni.
2.Szintén, Juha Bach-nak hála folyamatosan kapnak power up-ot "blut" formában.
3.Levertek nem kevés erős karaktert. - As Nodt leverte Byakuya-t. - Mask De Masculine leverte Renji-t. - Rukia-t leverték (sajnos a támadóját nem láttuk). - Royd leverte Zaraki-t. - Driscoll leverte Sasakibe-t és Hisagi-t is, kit csak azért nem tett lapátra, mert jött Yamamoto. - Bazz-B leverte Kira-t.
Szóval bárhogyan nézem, mindkét fél egyforma erős szerintem, max a Stern Ritter-eknek annyi előnyük van, hogy jelenleg SS-ben vannak, ahol mint mondtam korlátlan erőforrás áll rendelkezésükre.
S szerintetek kik az erősebbek?
|