24 nov 22, 09:16:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Jojo's bizarre adventure / Jojo no kimyou na bouken  (Megtekintve 41920 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #60 Dátum: 14 máj 17, 20:51:30 »

Az ez előtti részben, csak egy elfuserált árnyéknak gondoltam ezt a cenzúrát. Nevet
Japánban is lenne ilyen törvény, mint nálunk? Elvileg elég későn adják ahhoz, hogy teljesen cenzúramentesen jöhessen ki. Nevet
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #61 Dátum: 14 júl 08, 22:49:50 »

Csak én hiányolok valamit a part 3-ból?  Hmm?

Az első évad (2012-es, part 1-2) amennyire volt zseniális, most a part 3 annyira vissza esett a szememben. Egyáltalán nem tetszenek a standok, szerintem az előző Hullám energiás harcrendszer sokkalta jobb volt. A 9. résznél tartok, de mást sem látok csak azt hogy minden részben jön egy új ellenség akit nehezen, de sikerül végül egy embernek kiütnie. Az előző évad nem ilyen volt szerintem... Végtelenül sablonos eddig, és soha nem hittem volna hogy ezt Jojo animére mondom, ismétlem SOHA.
Most ez a Kakyoin, meg Polnareff teljesen hidegen hagy, valamiért úgy érzem, hogy ők a Zeppeli családot akarják helyettesíteni (nagy hiba volt kiírni őket, mármint hogy nem lett Ceasarnak gyereke), számomra elég gyéren. Ceasar halála volt az egyik legepikusabb momentum amit valaha láttam animében, és azt érzem itt egy szereplő halála nem tudná ugyan ezt megadni.
Egyetlen jó pont eddig láthatom az előző Jojo-t, és reményeim szerint Diot is hamarosan láthatom tevékenykedni.

Nyugtassatok meg lesz itt még min csodálkozni, nem csak ilyen epizodikus jellegű ellenfelek lesznek.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #62 Dátum: 14 júl 08, 23:20:32 »

A felettem lévőnek ^ (nem akarom idézni a teljes kommented.

A standok egy sokkal jobb erő szerintem, mint a hamon, de még ha nem is értesz egyet, akkor is be kellett hozni valamit, mert a hamon nem működik embereken rendesen, ha emlékszel.

--------

És amúgy de. A Part 3 egy rohadt hosszú szükségtelenül elnyújtott epizódikus unalomfeszt. Lesz talán 1 vagy 2 érdekesebb rész, de összességében végig ilyen, és jobb ha felkészülsz mert DIO-n kívül van vagy 30 ellenség. A mangában már azon gondolkodtam, hogy ciánt iszom, mire a végére értem.

Mindezek ellenére szerintem nézd végig mert a PART 4 (Diamond is unbreakable) től kezdve (Bár a 4 se olyan jó még mint a 2) elkezd megint nagyon jó lenni a sorozat és ahhoz kelleni fog a 3.
A PART 5 az megközelíti már a 2. színvonalát, de a 6-7 az simán jobb mint bármelyik előtte.
Ha érdekel mi lesz később és olvasnád a mangát, akkor szerintem nyugodtan csinálhatod azt, hogy is akár, hogy megnézed még a kövi részt, aztán elolvasod utána a mangában a thoth lapok előtti utolsó két stand használós részeket és a "Dio's world" című fejezeteket és utána ha van kedved folytathatod a mangát.

A PART 3-ban a fontos részek az kb idáig lesz, ahol legyőzik Enyát, utána később a tengeralattjárós, utána meg a DIO's world. A többi full felesleges időhúzás.

Amúgy a Standok mentségére annyit, hogy a PART 3 ban még azok se a legjobbak. Később sokkal érdekesebb Standok lesznek majd a 4.től kezdve.

Mellesleg vicces, hogy pont Polnareff-et hoztad fel, mert ő még benne lesz egy későbbi PART ban, Jotaro meg kettőben is.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 08, 23:23:29 írta Exkirion » Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #63 Dátum: 14 júl 09, 09:21:29 »

Igazából úgy volt, hogy 90 körül, amikor elkezdték a Part 3-at (azt hiszem akkor volt kb), a manga népszerűsége már visszaesett, és a Hamon harcrendszert se tartották olyan jónak, ami megkülönböztetné a többi shounen mangától.

Ennek ellenére a 3 szerintem is sokban elmarad a 2. résztől, túl epizódikus és sok benne az unalmas harc is. Én is eddig kb csak a részek felét néztem meg, mert a többi nem érdekelt (persze tudom mi van a mangában).
A standek itt még tényleg a kezdeti stáiumban vannak, viszonylag egyszerű képességekkel, emiatt a harcok se a legjobbak, pedig valljuk be az egész Jojo a harcokról szól (habár az 1,2 6,7 és eddig a 8 is sztori centrikusabb).

Ennek ellenére itt is vannak már jobb részek  Igg érkezését, a két D'arby testvért illetve az Iggy vs Petshopot szerintem érdemes megnézni. Meg persze a végét.

Én a 4-et mondjuk kevésbé szeretem a Stardustnál, de az részben a főszereplő miatt van, meg persze amiatt is, hogy az gyakorlatilag Slice of Life, amit ki nem állhatok.

De az 5-től tényleg sokkal jobb lesz.

Viszont a japánoknál mégis a 3. rész a legismertebb és legnépszerűbb, ezt mondjuk annyira nem értem miért, gondolom Jotaro karaktere ill. a standek miatt, pedig azok csak később érik el a kreativitás azon szintjét, amit azóta se nagyon tud más lekörözni.

(amúgy  ha úgy nézzük Jotaro 3 részben fog szerepelni Mosolyog)
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
xindrix
Gennin
*

« Válasz #64 Dátum: 14 júl 09, 09:59:55 »

Ez a Part 3 eddig nekem is csalódás, pedig az előző kettőt nagyon szerettem, a Part 2 nagy kedvencem is lett. A 3-ról olyat is hallottam, hogy a legjobb meg olyat is, hogy a legrosszabb. Azért én végignézem, mert nem is olyan nagyon vészes, de még a Part 1-nél is gyengébb. Ez a standes dolog meg nekem ötletesnek tűnik, azzal nincs problémám.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #65 Dátum: 14 júl 09, 11:34:46 »

Dobni semmiképpen nem fogom, egyedül az a bajom vele, hogy nem egy méltó folytatása a part 1-2-nek. Mangát azért nem olvasom, mert nincs magyar fordítása, angolul annyira nem tudok hogy mindent megértsek, talán ha nagyon sok időm lesz (ami nem mostanában lesz), akkor elkezdem fordítóval...

Amúgy ha minden igaz akkor 51 részes lesz az anime.
Naplózva

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #66 Dátum: 14 júl 09, 12:16:13 »

Ha tudsz várni az animére, akkor nyugodtan tedd azt, mert nagyon jó adaptáci. Mindössze kis külömbségek vannak benne, például a Ceasar-ra ráeső kereszt alakű kő a mangában nem kereszt alakú, meg ilyenek.

Az 51 rész meg érthető. (Bár elsőre kicsit soknak tűnik)
Kis spoiler, de ugye van a 20 tarot lap, amik után el vannak nevezve a standok, és utána még lesz a 6 vagy 7 thot lap is, szóval van vagy 30 ellenfél. (beleértve DIO-t is.)
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #67 Dátum: 14 júl 09, 18:27:12 »

51 rész az nagyon sok pedig.
Ha most gyors fejszámolást végzek: akkor van még  hátra  cirka 15 ellenfél Diót is beleszámítva, és még ha ki is hagytam valaki max 1-2 lehet. Ezeknek a nagy része pedig lemegy 1 rész alatt.
Én inkább attól félek pont a jobb harcok közül hagyják ki valamelyiket.

Amúgy az a baj, hogy a 3 rész fordulatot hoz a sorozatba, mert ettől számítva sokkal inkább a standeken, valamint a velük folytatható csatákon van a hangsúly, mint a történeten, pedig a part 1-2 szerintem még inkább a történetre épült. Ettől persze még jók a harcok, de lehetne erősebb a történet is, ez főleg a 3-4-re igaz.

A Jojolion viszont úgy néz ki ismét jobban ráerősít a történet szerepére, aminek kifejezetten örülök.
Naplózva

Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #68 Dátum: 14 aug 02, 14:33:06 »

A heti rész végre jó volt. Visszatért a Part 2-es humor. Nevet
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #69 Dátum: 14 aug 03, 09:32:13 »

Jut eszembe illene megkövetni magam, ugyanis nemrég még azt állítottam, hogy 52 rész szerintem sok lenne. Nos tegnap ránéztema  mangára, és tudatosult bennem, hogy a 155 körüli fejezetből, az e heti Sun-os rész a 60-adik körül van.
Szóval ha azt nézzük, hogy 17. (vagy 18.) volt a mostani rész, akkor az arányokat tekintve tényleg 52 részes lesz.

Szóval ja, ezt jól elrontottam.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #70 Dátum: 14 aug 29, 14:20:38 »

Na már hivatalosan is el lett döntve, hogy két részre szedik a Part 3-at, most lesz egy szezonkihagyás, aztán jövőre, januárban kezdik el a második felét.

Az Enya elleni harc hatalmas volt. Nevet Ennyit még egy részen sem nevettem, mint ezen. Nevet Polnareff karaktere megváltozott a szememben, és pozitív irányba. Nevet

Kérdésem az lenne, hogy lehet látni hamarosan DIO-t, vagy ő csak széria vége fele jelenik meg majd meg 2 mondatnál többre? Egyébként kíváncsi vagyok az ő standjára, mondjuk a nevét már tudom, meg nem is volt olyan nehéz kitalálni, ha már a taroth lapokról vannak elnevezve.  Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #71 Dátum: 14 aug 29, 14:31:16 »

Nem, azért lesz vele a végén egy elég jó harc, de mást nem csinál.

Amúgy DIO standja a The World.
A képessége pedig frankón beteg, mint minden főellenségé.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 29, 14:33:42 írta Exkirion » Naplózva

Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #72 Dátum: 14 szep 01, 11:31:37 »

Utána meg lesz Star Platinum The World, az is érdekes lesz, de még nagyon messze vagyunk attól. Nevet
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #73 Dátum: 14 szep 03, 10:49:58 »

Ja DIO meglehetősen passziv boss-ként viselkedik, ennyire passziv talán csak Diavolo lesz az 5. részben, de nála még érthető is egy kissé.
Mondjuk DIO-nál is igaz, hogy elővigyázatos akar lenni a Joestar-okkal kapcsolatban, de mintha kissé túlzásba vinné a dolgot.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #74 Dátum: 14 szep 03, 15:52:15 »

Hát tanul a hibáiból. Nevet
A Part 1-ben végülis pont az óvatlansága miatt 100 évig el lett zárva, meg majdnem meg is halt.

Egyébként neki más volt az ő stílusa, ő a a tipikus badass főellenség volt, aki kiállt aztán 4 emberből kettő egy perc alatt halott volt, most meg csak embereket küld a Joestar családra.

Egyébként sejtettem, hogy nem halt meg Avdol, túl gyors volt a "halála". Súly nélkül érkezett, pedig eddig bármelyik fontos kari meghalt mindig szinte egy fél résznyi érzetet adott, hogy neki itt a vége.

Ha jól számolom maradt három ismeretlen lap. Az egyik a Bolond, a másik a Világ, és ami a következő ív címe. Nevet
A Bolondra leszek még kíváncsi nagyon, a Világon kívül, mert az a Tarothban kb. ilyen joker kártya.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 03, 15:59:14 írta marioV » Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins