Üdv!
Gondoltam, hogy itt összelehetne szedni, hogy kinek mely Bleach openingek és endingek vannak benne a top 5-ben.
Íme az én listám.
Top 5 Legjobb Opening
5.D-technoLife - 2-ik Opening
Nagyon jó dal, remek ízelítő az SS Arc-hoz és a jelenetek is jól össze vannak szedve.
4.Melody Of The Wild Dance - 13-ik Opening
Érdekes ötlet, hogy valós helyszíneket mutatnak, majd átöltik az anime rajzolásába. A zene is pont az adott arc-hoz megfelelő, ahogyan képvilág is. Ami miatt viszont nem került feljebb, az a tömény spoiler.
3.ChAngE - 12-ik Opening
Jó a képi világ, a zene is kiváló, az opening kezdődése is igen okos (mintha Orihime énekelné), s habár itt is belejön a spoiler, szerencsére nem annyira, mint a Melody Of The Wild Dance-nél.
2.Asterisk - Első Opening
Annak ellenére, hogy ez a legelső opening a Bleach animének, nagyon betalált, nem csupán zenéjével, látványvilágával és koreográfia terén, de a hangulata is tökéletes volt.
1.Harukaze - 15-ik (utolsó) Opening
Mintha a legelső opening újragondolása lett volna. Remek zene, jól összevágott jelenetetek, szép látványvilág és kellemes hangulat. Emelett külön piros pont, hogy amikor Ichigo közelít a vége felé, a legelső epizódtól kezdődve egészen az utolsóig láthatjuk az összes epizód cím kiírásos képet! Számomra a legjobb opening.
Top 5 Legjobb Ending
5.Last Moment - 25-ik Ending
Eme ending szép zenéjével és látványával fogott meg leginkább, s ugyan elismerem, vannak jobb ending-ek is nála, de nekem akkor is az 5-ik helyen a helye.
4.Echoes - 24-ik Ending
Az itt hallható zene és a hozzá készített látványvilág és jelenetek nagyon jól mutatják be az adott arc hangulatát, még ha picivel talán komolyabb is a kelleténél.
3.Song For - 26-ik Ending
Talán a legszomorúbb ending az összes közül. Szép látványvilág és hangulatos zene pont alkalmas meghozni azt a hangulatot, ami az adott eseményhez (Ichigo elveszti shinigami erejét és elbúcsúzik Rukia-tól) alkalmas.
2.Hokiboshi - Harmadik Ending
Eme ending a zenéje mellett egy ötletes megoldásával érte el nálam a második helyett, méghozzá, hogy ehhez az ending-hez 13 különböző jelenetet készítettek, melyekben külön-külön bemutatja a Gotei 13 katonáit, sőt, picit még közelebbről is megmutatja személyiségüket a nézőknek.
1.Stay Beautiful - 23-ik Ending
Messze a legjobb ending nekem! Remek zene, szép látvány, remek hangulat és az ötlet, hogy teljesen az emberek világába vigyenek minden karaktert és mindenki ember legyen, még az Arrancar-ok is, zseniális! Remek volt az Arrancar-okat emberként is látni.
Na és nektek melyek voltak a top 5-sötök?