Hunter X Hunter 126. rész:
Ez a rész engem annyira felpörgetett, hogy az valami... Nem tudom szavakba önteni, milyen boldog érzéseim voltak.
Először is ott kezdeném, hogy nagyon nagy tiszteletem fejezem ki a Madhouse stúdiónak a kiváló grafikáért és minden erőfeszítésért, amit ebbe az animébe áldoztak. Nem csak én vagyok az egyedül, aki élvezi ezt a pompás grafikát és animét. Mindent köszönök nekik. Főleg, hogy ezt a harcot nekünk meg animálták. Nagyon hálás vagyok.
A másik része a harc. Mint mondtam a grafika a helyén volt. Nekem minden tetszett. Háttérzenék is nagyon jók voltak. Amellett, hogy élveztem még be is fostam egyszer, mert a halálfejes jelenet durván átjött. A mangába is elég durva volt, de azért ilyen szinten meg animálva látni és ráadásként még a megfelelő zenét is alátették. Minden elismerésem. Én mondhatni izgultam meg beszartam akkor.
@Csabi28
Nem értem mi bajod van a ''mindent'' túlél dologgal, mert azért most figyelj. Adott két személy és ez a két személy egy állatnak van beállítva a harc előtt. Én legfeljebb komolyan vettem az utalásokat Netero-ról a visszaemlékezésekben ( Még mondva is lett, hogy jelenleg fénykora erejének felével rendelkezik és ezt is úgy kellett összegyűjtenie, mert már 110 évesen nem épp fiatal ). Amikor Netero életének legerősebb erejét képviselte, az megfelel a király erejének. Ha úgy ment volna ellene, akkor a bomba nélkül is győzhetett volna.
Adott egy király, akit nem csak úgy hoztak a világra, mint egy átlagos hangya. Az anyja mindenfélével próbálta őt táplálni, hogy erősebb legyen. Mikor már elég erős lett, kitört anyjából és egyedül kezdett el fejlődni. Igen, fejlődött ebben az 1 hónapban nagyon sokat.
Van neki egy ereje, ami abból áll, ha eszik akkor erősebb lesz. Baromságnak hangzik, de azért mégis erősebb.
Erre nagyon jó példa lenne a következő rész, amit ha lelőnék, annak nem örülnél. Az megmutatja mire jó az evő képessége. Komugi elleni játékokban is fejlődött agyilag sokat. Ha az nem lenne, akkor Netero-t le se győzte volna. Láttad mennyiféle lehetőséggel próbálkozott. Netero is azért tudott sokáig talpon maradni, mert a képessége védekezett nem ő...
Ők meg más lények az emberektől. Sokkal erősebb testtel rendelkeznek.
Nekem nem volt bajom semmivel. Mondjuk a Narrátoros dologban talán kicsit igazad van, de azért nem olyan tragikus amennyire azt gondolod.
Tiszteletben tartom mások véleményét és a tiéd is, de attól még ez szerintem egy nagyon is jó és élvezhető fejezet volt, ha persze szereted a Hunter X Huntert. Mindenesetre nekem sokkal jobbnak tetszik a ''( Naruto, Fairy Tail és Dragon ball ) '' típusú animéktől.
Semmi és senki nem tökéletes, ahogy ez sem, de számomra eddig ez volt az összes idei animék közül az év része.
Kis öröm. :DDD
1. rész:
https://www.youtube.com/watch?v=gqOkoeT6Zd02. rész:
https://www.youtube.com/watch?v=u_zy4zOMhNM