24 nov 15, 12:49:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136089 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #255 Dátum: 13 dec 24, 13:11:42 »

Biztos, hogy vissza fog térni, csak az hogy mikor, az még kérdéses és az is hogy mennyi időre. Mert nem igazán lenne jó nekünk ha fél évente 2 éves szüneteket tartana. Megöregednénk már mire vége lenne.
Én bízom benne hogy folytatja 2014-ben.

Egyébként mi ez a Kanmuru akármi amit Killua mondott. Úgy mondta mintha már ismernénk azt. Valami technika?
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #256 Dátum: 13 dec 24, 14:45:49 »

Amikor harcolt az ellen a testvérpár ellen és áramot vezetett mindenhova, hogy egyből eltudja kapni a darts nyilat és amikor a végén elvérzett, akkor mondta, hogy milyen kár, mert ez alatt a harc alatt eszébe jutott valami nagyon erős technika. 101.rész, percre pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor hangzik el ez a kijelentése.
Naplózva
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #257 Dátum: 14 jan 01, 22:43:02 »

A mostani rész igencsak faszántos lett, erre a héten nincs rész. -.-
Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #258 Dátum: 14 jan 06, 19:30:03 »

Viszont a csúcsmomentuma a résznek ez a kép.. Ilyen szexi, szőrös női testtel indítani... Gondolkozik

http://kepfeltoltes.hu/140106/hunter_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #259 Dátum: 14 jan 06, 19:47:42 »

http://mangafox.me/manga/hunter_x_hunter/v25/c261/9.html

Ezt a jelenetet valamiért kihagyták a részből. Van egy sejtésem miért. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 19:48:38 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #260 Dátum: 14 jan 09, 00:08:16 »

Végre megkaptuk a részünket! Nevet

Nagyon élveztem. Netero és az öreg Zoldyck felbukkanása epikusra sikeredett. Mosolyog Netero múltjáról is jó volt látni egy-két dolgot, mert most már értem kb a képességének a lényegét. Úgy értem alapból is gyorsabb a hangnál, de ha 1 óra alatt képes volt 10.000 ütést végrehajtani, akkor azt a képességével vagy anélkül érte el? Érdekes...
Mindenesetre Pitou arcát is élveztem. Nevet Hisokáét nem múlta még felül, mert azt lehetetlen (ikszdé), de azért látható volt, hogy kiéhezett egy jó kis harcra.
Netero kis ''csapása'' nem sebesítette meg nagyon Pitou-t, de szépen elvitte pár kilométerre.
Vajon hány másodperc alatt zajlott le ez az egész? Gon-ék pontosan éjfélkor hatoltak be és amikor Youpi észrevette őket, akkor kb 3-4 mp telt el, de ez azt jelenti, hogy Netero kevesebb mint 20 mp alatt félre sodorta Pitou-t.
Vajon ki lesz az öreg Zoldyck ellenfele? Nevet

Az előzetestől a hideg futkosott a hátamon, de jó értelemben, mert jó volt. A történések okára leszek már kíváncsi csak.
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #261 Dátum: 14 jan 09, 13:28:08 »

Komolyan alig 1 percet haladtunk?? De megbocsájtom, mert ez a rész most eléggé tetszett.
A narrátor túlzott használata kicsit fura volt, de úgy a végére meg is szoktam.
Netero mindig is érdekelt, olyan keveset volt, örültem hogy többet megtudhatunk róla. Jól átejtett mindenkit, azért sokkal erősebb, mint amilyennek állította magát Nevet Pitout csak úgy simán arrébb "lökte".
A belépőjük Zenoval meg egyszerűen epic volt, valamiért nagyon bírom ezeket a harcos öregeket, a kettő együtt meg még nagyobbat ütött Nevet
A flashback is tetszett, főleg hogy megmutatta Netero nem a semmitől erős, elég keményen megdolgozott az erejéért.
Amit még kiemelnék, az Gon tekintetének megváltozása. Tudom, hogy Kite halála óta volt már 1-2 ilyen nézése, de ahogy itt ilyen gyilkos tekintete lett és így belegondolva, hogy ő egy 12 éves gyerek, sőt egy shounen fight főhős, hát elég érdekes. Mondjuk Killua is 12 éves, de tőle már megszoktam, hogy ha úgy van akkor végez az ellenfeleivel Nevet

Az előzetesre meg mérges vagyok, mi értelme volt egy ekkora dolgot elspoilerezni??
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 13:29:15 írta xindrix » Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #262 Dátum: 14 jan 09, 16:41:36 »

Nos, úgy néz ki elérkeztek a kedvenc részeim, azt hiszem ideje lesz néznem ismét az animét. Remélem a rajzok emlékeztetni fognak a mangára, illetve a durvább dolgokat se cenzúrázzák túlságosan, úgy nem lenne az igazi.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #263 Dátum: 14 jan 11, 13:53:20 »

Ez egy elég rendkívüli rész, akarom mondani hangoskönyv volt, de azért tetszett Nevet

Netero tényleg nem semmi. Amikor erőbemutatót tartott a szövetséges hangyának annó( nem jut eszembe a neve ), akkor nem mutatott meg mindent ? Mert "elméletileg" Pitou-nak erősebbnek kéne lennie nála, de nekem nem úgy tűnt Nevet

Amúgy ezek a hangyanév rövidítések mióta lettek divatban ? Volt egy x-edik rész és onnantól kezdve MINDENKI ( Gonék, a narrátor és persze maguk a kimérák is ) becézgetve mondják a királyőrzők nevét...

A rész vége tetszett, végre egy kis akciót is látunk, ami remélem, most nem 1 perc lesz ikszdé
Az előzetes meg valóban spoiler, meg mi az a rajzolás ?? Olyan más az egész...
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #264 Dátum: 14 jan 11, 14:05:34 »

Netero már a 110. életévét éli és azért nem mondanám, hogy ereje teljében lenne. El is hangzott hogy a legerősebb akkor volt, amikor teljesítette a 10.000 ütést 1 óra alatt. Nem csodálom egyébként, hogy ennyi napon keresztül meditált és erőt gyűjtött. Emlékszetek még amikor Killua elment pont mellette de nem mutatták hogy ő az? Az a nagy mennyiségű nen aura az az övé volt.
Szóval már erősebb mint Pitou.
Naplózva
naruto fan mester
Chuunin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #265 Dátum: 14 jan 11, 15:23:33 »

Jó kis rész volt. Hozta a manga hangulatát. Viszont ez így még el fog tartani egy ideig.. Nevet Egy 30-40 részt én még minimum jósolok. Akinek meg nem tetszett a sok narrálás az jobb lesz ha hozzá szokik mert lesz még bőven. Nevet
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #266 Dátum: 14 jan 11, 15:29:22 »

Szerintem is a meditálás miatt lett erősebb, kicsit közelebb került a régi önmagához.
A rövidítések nekem is feltűntek. Szerintem csak a mangaka rájött, hogy elég hosszú és nehezen megjegyezhető neveket adott nekik és azért rövidítik őket, de tényleg így csak egyik részről a másikra jött ez a becézgetés.
Az előzetesben az a fura rajzolás nekem is feltűnt, legalább is csak a király és Komugis jelenetnél, a többinél rendes volt. Szerintem elég csúnyácska, legalább is nekem nem jön be az a fajta rajzolás.
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #267 Dátum: 14 jan 11, 17:53:37 »

Még harminc-negyven rész? Ebből az arcból? Ez komoly?
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #268 Dátum: 14 jan 11, 18:13:15 »

Kb 50 fejezet van, és ilyen 2-3  fejezetet dolgoznak fel egy részben, szóval kb 20 rész van még az arcból.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #269 Dátum: 14 jan 11, 18:35:55 »

Ja Neterot 50 vagy 60 éve választották a legerőssebnek, azóta pedig ő is mondta, hogy jelentek már meg erősebbek nála, persze ettől még nem lebecsülendő.

Azt nem tudom hány rész lesz még, mert ezután azért lesz egy pár harc ami animében (ha nem húzzák el és teszik tele fillerrel) azért elég gyorsan lemegy. 

És azt mondjátok megváltoztak a rajzok? Király pont erre váratm, így már biztosan nézni fogom.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins