24 nov 15, 15:36:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136117 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 13 dec 23, 12:46:03 »

Égek a vágytól, hogy spoilerezzek nektek Mosolyog Ezekre a részekre szerencsére mg viszonylag jól emlékszek, csak 3 éve, volt, hogy itt járt a manga.

Egy kérdés ami a mangából sem derült ki (vagy csak én nem jöttem rá): egyrészt szerintetek a 3 őr hogy viszonyulhat egymáshoz erő sorrendjében, másrészt elképzelhető, hogy erősebek a királynál?

Inkább azt mond van-e már manga, ahogy Togashi ígérte, hogy decemberbe már elkezd dolgozni, vagy megin csak megviccelt minket?
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #241 Dátum: 13 dec 23, 12:49:22 »

Nincs manga és egyre inkább úgy érzem, hogy nem is lesz soha folytatva. Neeem
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chuunin
*

« Válasz #242 Dátum: 13 dec 23, 14:06:27 »

Miért van az, ha rátalálok egy animére, ami a kedvencemmé válik, mert az ellenség(a Társulat) menő, és törődik a társaival, nem lelkibajos idiótákból áll, akik az első beszélgetés után megtértek, a főhős szerethető, a történet érdekes, a harcrendszer kifejezetten átgondolt, és érdekes, tele van fordulatokkal, a jó oldalról is hullanak a mellékszereplők szép számmal, kellően erőszakos, és brutális, a karakterek kétségbeesését nagyszerűen kihangsúlyozza, szóval rendkívül ki van találva, akkor az abba is marad -.-" Hagyták volna félbe a narutot a háborús arc előtt inkább, azzal nem veszítettünk volna semmit...
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #243 Dátum: 13 dec 23, 15:09:59 »

A helyzet az, hogy a mangaka túlságosan is lusta. Ez igen nagy probléma. Amikor itt meg lett említve, hogy a mangaka 2 éves szünetet tartott, mielőtt betámadták volna a palotát, akkor meglepődtem, mert nem is tudtam. De mégis folytatta csak persze 2 éves szünet után. Jelenleg nem tudom mennyi ideje szünetel, talán van már 1 éve is, de lehet jövő ilyenkorra már folytatja.
A legrosszabb esetben leállítják az animét is.

Remélem összeszedi magát már.
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #244 Dátum: 13 dec 23, 15:35:16 »

A helyzet az, hogy a mangaka túlságosan is lusta. Ez igen nagy probléma. Amikor itt meg lett említve, hogy a mangaka 2 éves szünetet tartott, mielőtt betámadták volna a palotát, akkor meglepődtem, mert nem is tudtam. De mégis folytatta csak persze 2 éves szünet után. Jelenleg nem tudom mennyi ideje szünetel, talán van már 1 éve is, de lehet jövő ilyenkorra már folytatja.
A legrosszabb esetben leállítják az animét is.

Remélem összeszedi magát már.

Jelöljünk ki egy embert itt a fórumon, dobjunk össze neki repülőjegyre, és rabolja el a mangaka családtagját/háziállatát, majd írjon neki egy levelet, hogy amíg be nem fejezi a Huntert, nem látja viszont az illetőt! A cél szentesíti az eszközt! Nevet
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #245 Dátum: 13 dec 23, 15:42:55 »

Nem is egy ismerősöm olvassa a mangát, onnan tudok a szünetekről. Ez a 2 éves durva volt, de ez után elvileg több szünet is volt a harcok közben, méghozzá elég szemét részeknél.(Azért egy itteni mangás alátámasztásának örülnék). Mi az animevel még jól is jártunk. Külön örülök, hogy a madhousehoz került az anime, igazán minőségi munkát adnak ki a kezeik közül, nincs is sok szünet, az animációra és a rajzolásra panasz sem lehet a cenzúra is rendben van, mit le nem adtak reggeli sávban, pl a híres 85.rész, ellentétben sok más shounen fighttal és itt nem az eredeti sztorit szidom, pl az op mangája nagyon is jó, de az anime az már egy szánalom.
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #246 Dátum: 13 dec 23, 17:21:06 »

Most Februárban lesz hogy a manga 2 éve áll Szomorú Tényleg voltak a harcok közben is szünetek, sőt 1 éves szünet volt amikor az egyik legfontosabb harc volt, ami az egész sztori végkimenetelét igencsak befolysáolta, de többet spoiler nélkül nem igazán lehet erről beszélni... Jelenleg a helyzet úgyfest hogy a leguccsó arcból kész van egy fejezet ami gyakorlatilag csak egy ötletet ad a mangának hogy mi legyen a folytatás, amire igen csak szükség lenne mert lezáratlan szállak maradtak bőven (manga spoilerek): Kurapika és pókok elég lezáratlanul maradtak, oly módon hogy a mangaka nem véletlenül mutatta be a társulat tagok képességét, illetve megjelent egy Zoldick, Kaluto akinek vmi családi problémája van, így ő lehet az a személy aki összekapcsolja a Kurutát, a pókokat, meg a Zoldyck családot. Azt se tudjuk hogy mi lett Chrolloval és a Nen űzővel, úgyhogy ez a sztori eléggé lezárást kívánna, csak hát már én is úgy vagyok vele hogy ez a manga soha nem fog folytatódni Szomorú(((( Pedig láthattuk hogy Yorkshinban milyen zseniális tud lenni ez a történet, átlehetne vinni egy kicsit fightosabba is akár. Annyit vki elmondhatna hogy a szemekkel hogy állunk, volt e arról szó hogy mind megvan Kurának vagy csak sok, erre már nem igazán emlékszem
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #247 Dátum: 13 dec 23, 18:02:38 »

Nem tehetnek olyat, hogy csupán megkérdezik tőle, hogy mit akart csinálni és hogyan? Tehát milyen véget akart ennek az animének. Nem hallottam olyanról, hogy egy befejezetlen mangának az animéjét úgy fejezzék be, hogy maguk találják ki a történteket és a befejezést vagy úgy fejezzék be hogy megkérdezik a mangakát milyen véget akart neki.
Szerintetek van erre esély? Vagy hogy tudnák megoldani a történet folytatását?
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #248 Dátum: 13 dec 23, 18:43:16 »

Igen, valamikor tavasszal lesz 2 éve, hogy szünetel a manga, de szerintem valamikor 2008-10 között volt egy legalább ugyanilyen hosszú szünet, vagy még hosszabb is, én pont 2008-ban olvastam el a mangát ameddig akkor kint volt (kb ahol most jár az anime) és akkor már szünetelt egy ideje. Annak vége lett, kiadtak pár fejezetet a hangyák elleni végső harcból, utána megint szünet. Végül is egy hosszabb idejű futás során megcsinálta Togashi a következő arc-ot is, ami a jelenlegi utolsó, az volt 2 éve, azóta megint szünet. 2008 előtt nem tudom mi volt a helyzet, de szünetelt már akkor is ha jól tudom.
Most ismét volt egy hír, hogy újraindul, de csak kamu az egész sajnos.

A történet amúgy ahol véget ért az tényleg nagyon sok lehtőséget ad a folytatásra, de nem spoilereznék. Lehet direkt az a céljuk, hogy kitalálnak valami befejezést neki ezáltal. Annyira nem lenne szokatlan egy, alternatív befejezés, az első FMA sorozattal is ez volt a helyzet, meg Martin is hagyott instrukciókat a Trónok harca stábnak a befejezésre arra az esetre ha meghalna.

Én vegyesen állok hozzá a kérdéshez, hogy milyen lenne Togashi nélkül az anime, de ha rosszul csinálják, inkább bele se kezdjenek.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 18:46:08 írta Jama-Dharma » Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
xindrix
Gennin
*

« Válasz #249 Dátum: 13 dec 23, 19:15:03 »

Togashi nélkül ne folytassák semmiképpen. Az ilyen filler dolgok nem szoktak jól elsülni, azt pedig be kell látni, hogy Togashinak van egy stílusa, amit ha nem is lehetetlen, de elég nehéz utánozni. Rá kell csak nézni az első mozi filmre,  nem szidni akarom, de messze elüt Togashi és az anime stílusától.  Szerintem ha Togashi nem folytatja a mangát, akkor ne erőltessék az anime folytatását.
Amúgy én sok mindent hallottam Togashiról. Azt is, hogy valamikor beteg volt. Valaki szerint csak lusta, valaki szerint Dragon Questezik, de olyan elmélet is van, hogy gyűjti az ötletet a folytatáshoz. A másik amit érdemes róla tudni, hogy asszisztensek nélkül dolgozik, ami azért elég nehéz, még ha néha olyan firkálmányszerűek is a rajzai. Ennek nem tudom az okát, hogy miért nélkülözi őket, nem lehet olyan sok pénz pár asszisztens, főleg neki, 2 elég sikeres mangával.
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #250 Dátum: 13 dec 23, 19:37:54 »

Én csak reménykedni tudok hogy az ötlet gyűjtéses dolog az ok Nevet Azért kár érte mert ha folyamatosan csinálta volna, a manga egy kicsit szebb rajzolású lett volna, simán verte volna a mai kor legnagyobb sonenjét a One Piecet, így viszont van egy pár darab ami megelőzí :S

A folytatás Togashi nélkül sztem is csak a rosszat adhatja, bár sztem a Madhouse van olyan minőségre játszó stúdió (emelet a stúdió vezetői nagy fanjai a mangának) ezért nem fogja filler befejezéssel elrontani, ha beérik a mangát 100% hogy leállnak, ha majd folytatódik akkor ők is folytatják, ha nem akkor a sztori befejezetlen lesz örökre Szomorú
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #251 Dátum: 13 dec 23, 19:58:47 »

Idén top8as volt a manga eladásokban úgy, hogy egy fejezet sem jött ki az évben. Lehet ez is közre játszik, hogy ha a "semmire" kapja a pénzt, akkor minek dolgozzon. Remélem nem így van és tényleg az ötletet gyűjti. Régebbi interjúban még azt is nyilatkozta, hogy még 4-5 történet van a fejében. Emellett azt is mondta, hogy akar még egy Zoldyck családos arcot, akkor Kurapika sztoriját is le kell zárni és még itt az új amiből elvileg 1 fejezet van kész. Szóval a történet nagyjából a fejében van ezek szerint, ezért fura nekem ez az "gyűjti az ötletet" dolog.
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #252 Dátum: 13 dec 23, 20:37:57 »

A Soul Eater, a Blue Exorcist stb kaptak nem mangahű befejezést, vagy hamarabbi lezárást, és azok olyanok is lettek... :/

Szerintem is simán verné a One Piecét, ha normálisan csinálta volna, de így marad a legjobb az OP
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #253 Dátum: 13 dec 23, 23:21:28 »

Amilyen régóta megy, már kb 600+ fejezetnél járhatna és ki tudja mik lettek volna már, de hát na, a hxh rajongók így jártak. (Mellékesen a másik nagy kedvenc mangám, a Berserk is folyton szünetel, én jól kifogom az ilyeneket).
Mindig vannak pletykák, hogy egyszer visszatér, ha most visszajönne, akkor talán szünet sem kellene az animebe.
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #254 Dátum: 13 dec 24, 10:58:28 »

A Black Lagoon is, mikor már kezdett nem rossz lenni(bár nem az én stílusom, de a végére úgy ahogy megtetszett) félbemaradt... -.-
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins