24 nov 15, 15:26:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136110 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #225 Dátum: 13 dec 15, 23:19:36 »

Hunter x Hunter: the last misson mozifilm

Leírás :

Angol:
The strongest Hunters that once existed in the Hunter Association were split into "light" and "dark", and each walked down their respective paths. The "dark" side begins moving in order to massacre all Hunters! What actions will Gon take when the many crimes of Netero and the Hunter Association are unveiled...!?

Saját fordítás:
- A legerősebb vadászok, akik valaha léteztek a vadász egyesületben 2 részre lettek osztva. A ''világos'' és a ''sötét'' oldalra, és mindegyik járta a megfelelő útját. A ''sötét'' oldal lépéseket tesz minden vadász legyilkolása érdekében! Mit fog tenni Gon, amikor a sok bűncselekmény Netero-ról és a vadász egyesületről lelepleződik...!?

Szereplők:

Netero
Gon
Killua
Kurapika
Leorio
Hisoka

Jed
Shura
Rengoku

Vélemény:

Szerintem jó kis mozifilm lesz, amiben többet tudhatunk meg az öreg ( Netero ) múltjáról. A múltja nekem nagyon fontos a történetben, ugyanis már 110 éves és ez elég szép kor, amellett hogy képes még ''harcolni'' is.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #226 Dátum: 13 dec 16, 21:25:21 »

Na ha ez nem karakterfejlődés akkor semmi...
Nem hittem a szememnek, hogy a kegyetlen király valakivel ilyen kapcsolatot alakított ki.  Ohh My God
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Haki
Újonc
*

« Válasz #227 Dátum: 13 dec 18, 23:37:06 »

Sziasztok,
Nem tudom ki mennyire olvassa a mangát de a mozi trailer nekem elég fura. El sem tudom képzelni hogy hogyan helyezkedhet el ez a film időben...

Meg a legnagyobb problémám a leges legvégén Gon... Ha heteken belül ki lesz adva a film akkor ez szerintetek hogy lehetséges hisz addig nem jut el az anime? Na meg van pár szereplő akik nem férnek meg egymás mellett...   
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #228 Dátum: 13 dec 21, 11:14:53 »

Ez újfent egy agyondumálós rész volt, ami nem lenne nagy baj, csak egy idő után úgy érzem, kicsit sok.

Egyébként semmi érdemleges nem történt az epizódban. Elkezdődött a végső felkészülés és végül maga az esemény is. Remélem most már beindulnak a dolgok.

Knov jól megőszült, nem semmi.
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #229 Dátum: 13 dec 21, 13:08:16 »

Az a része érdekes volt, amikor mutatta ki hogy érez a csata előtt, Knov meg jó ég, hogy néz ki szerencsétlen.
Csak egy random felvezető rész volt, azért a kis izgalom megvolt, hisz már csak 10 percre vagyunk a harcoktól.
Ha jól tudom, akkor a mangásoknak pont ezután a rész után jött egy 2 éves szünet, nem lehetett egy kellemes élmény.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #230 Dátum: 13 dec 22, 14:30:18 »

Nem volt rossz felvezető rész. Ha jól látom, már a következő epizódban beindulnak az események. Aminek örülök is.
Őszintén be kell valljam, hogy nem hittem volna, hogy ennyire jól összetudták hozni ezt az Arcot. Alig várom már a harcokat és persze az is érdekel már, hogy mi lesz komugi-val, mert egy ilyen csata alatt tuti nem fog tudni a király rendesen koncentrálni, ha még őt is védeni kell. Már a tény, hogy jobb védelmet nyújtatott neki mutatja meg, hogy aggódik érte. Ahogy Knov is mondta...lehet az akármi vagy akárki, akkor is van neki szíve. Szerintem jó volt az is, hogy láthattuk mások, hogyan éreznek az utolsó 10 percben.
Amiben biztos vagyok az az, hogy Gon és Pitou harcolni fog, mert semmi értelme a sokszor elhangoztatott '' megölöm '' szövegnek. Érdekes harc lesz az is az tuti.
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #231 Dátum: 13 dec 22, 18:13:41 »

A Gon vs Pitou szinte 100%, de még mindig nem látok egy kis esélyt sem Gon győzelmére. Akármennyire is meg akarja ölni Gon, Pitou képességek nélkül szétszedte Kiteot, aki azért jóval erősebb, mint Gon. A másik szinte 100%os harc a Netero vs a király, mert ha neki nincs esélye ellene, akkor szerintem senki másnak sem.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #232 Dátum: 13 dec 22, 18:34:02 »

Netero erejével eddig nem voltunk tisztában, és szerintem tuti valami tápos képessége van. A király erejével sem vagyunk még 100%-osan tisztában. Szóval akármi lehet.

Mivel Pitou-nak van ez gyógyítós képessége, amit ha használ, akkor nem tudja a képességét használni. Már amivel támad is persze. Na most mi van akkor, ha rájönnek Gon-ék és persze mindenki más, hogy Komugi egy gyenge pont a királynak, akkor könnyen használhatják csalinak is. Itt úgy értem meg is sebezhetik annyira, hogy a király Pitou-t arra utasítja, hogy gyógyítsa meg Komugi-t. Na egy ilyen helyzetben tehetetlen pár órán keresztül Pitou.
Még ha nem is derül fény Komugi-ra mint gyenge pont, akkor is megsérülhet egy ilyen harcban könnyen és ha a király ezt megtudja, máris hívja Pitout, hogy gyógyítsa meg Komugi-t.
Na Gon itt simán megölheti Pitou-t de erre nem látok egy csöpp esélyt sem, mert Gon becsületes és ez baj. Gondolkozik

Majd meglátjuk mindenesetre.
Naplózva
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #233 Dátum: 13 dec 22, 18:39:27 »

Én személy szerint kizártnak tartom, hogy Gon valaha is belemenne abba, hogy a vak kislányt "túszul ejtsék", vagy csalinak használnák.
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #234 Dátum: 13 dec 22, 18:52:45 »

Ugyanezen a véleményen vagyunk. Gon túl "jófiú". Killua még talán belemenne, de Gon nem hagyná neki. Más esélyt meg én sem látok, remélem meg fogok lepődni kellemesen és nem a fejemet fogni, hogy ekkora baromságot..
Naplózva
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #235 Dátum: 13 dec 22, 22:42:11 »

Ugyanezen a véleményen vagyunk. Gon túl "jófiú". Killua még talán belemenne, de Gon nem hagyná neki. Más esélyt meg én sem látok, remélem meg fogok lepődni kellemesen és nem a fejemet fogni, hogy ekkora baromságot..

Gon majd odamegy a Királyhoz: "Ez az én ninja utam, ne legyé' gonosz!", az meg elsírja magát, feltámaszt mindenkit, akit eddig megölt, és mindenki happy Nevet
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #236 Dátum: 13 dec 22, 23:10:58 »

Azért ez nem teljesen így van. Nevet

Amúgy meg aggódhatunk a többiek miatt is, mert azért nem gyenge egy felség őr az biztos.
Knov majd összesz**ta magát csakis az egyikük aurájától és most is hogy néz már ki.
Amiben biztos vagyok az az, hogy valami fordulat lesz. Kell hogy legyen és szerintem nem kicsit lepődünk meg.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #237 Dátum: 13 dec 23, 12:05:43 »

Égek a vágytól, hogy spoilerezzek nektek Mosolyog Ezekre a részekre szerencsére mg viszonylag jól emlékszek, csak 3 éve, volt, hogy itt járt a manga.

Egy kérdés ami a mangából sem derült ki (vagy csak én nem jöttem rá): egyrészt szerintetek a 3 őr hogy viszonyulhat egymáshoz erő sorrendjében, másrészt elképzelhető, hogy erősebek a királynál?

Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
naruto fan mester
Chuunin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #238 Dátum: 13 dec 23, 12:11:38 »

Az erejükkel tisztábban vannak, annál erősebbek minél többet vannak a királynőben szóval Neferpitou <Shaiapouf, Menthuthuyoupi < és a király.  Nevet
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #239 Dátum: 13 dec 23, 12:35:38 »

Én eddig úgy szűrtem le, hogy mind másban erős. Pouf az ész, ami elég fontos azért egy nen harcban, Youpi az erő, Pitouban meg egyenletesen oszlik meg az erő és az ész, legalább is ez az én véleményem. A király meg szerintem erősebb náluk, nem véletlen Neteronak kell harcolnia vele.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins