24 nov 15, 18:42:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136158 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #195 Dátum: 13 okt 24, 22:29:21 »

Jajj az ilyeneket ne magyarázzuk már meg, mert megfájdul tőle a fejem ikszdé Ez szimplán hülyeség, mint amit Barnaszakáll művel.

Amúgy xindrix; én is észrevettem, hogy a HxH nem klasszikus shounen fightokról szól, de nekem ezzel nincs is bajom. Csak nézzük meg a Menny arénája vagy Greed Islandos összeütközéseket: ott megvolt a feeling és az izgalmas harc is, hiába nem volt az a klasszikus "ütlek-repülsz". Ez a Kiméra hangya ív eddig annyira kesze-kusza és béna, hogy az hihetetlen. Talán egy Hisoka még fel tudná dobni Mosolyog Rég nem láttuk már, 26 rész óta nem csodálhatjuk őt Szomorú ikszdé
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #196 Dátum: 13 okt 24, 23:05:15 »

Szerintem a harcok annyira sokban nem különböznek a "klasszikus" shounenektől, persze kevesebb a nakam-power, néha még az eszüket is használják, vannak elmésebb feladatok (ebből azért lehetne több is).
A nagy pozitívuma szerintem inkább az eltérő hangulat, kicsit sötétebb, ami főleg a kiméra hangya arcban mutatkozik meg szerintem. Már a manga rajzaiban is, habár egyesek szerint Togashi szimplán csak lusta Nevet
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #197 Dátum: 13 okt 25, 08:18:08 »

Kíváncsi vagyok, mikor jönnek végre az izgis, pörgős, igazán nagyszerű Hunter részek, már túl régóta úszunk az "állóvízbe", amit mondjuk a két részes "A társulat kalandjai" igencsak feldobtak.
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
xindrix
Gennin
*

« Válasz #198 Dátum: 13 okt 25, 08:45:48 »

A kimérahangya fejek az eltávolítás után még 1 napig életben maradnak, valóban vannak ilyen rovarok, ez még nem olyan nagy hülyeség. A baki itt az volt, hogy beszélt a fej tüdő nélkül, sőt ordibál. Erre kellene figyelni, ha kicsit "reálisabbat" akar.
Nekem pont az volt eddig a bajom az arccal, hogy eddig nem sok volt a logikázás, sok volt az "akkor én most leütlek egyből" vagy pár másodperc után, ami érthető is, mert eddig csak ilyen gyengébb katonákkal harcoltak, de itt most megmutatták, hogy gyengébb katonák ésszel simán ki tudták volna nyírni Killuát, aki nem gyenge.
A harcokban azért ide több logikát tudnak becsempészni, pont a nen felépítése miatt. Alapból úgy van kitalálva, hogy agy is kelljen hozzá.
Már nem sokáig "úszunk az "állóvízbe"" a manga címek szerint, mert a 10 napos fejezetekből már csak SPOILER 19 fejezet maradt, az 6-7 rész, szóval kb megint ennyi.

"eltérő hangulat, kicsit sötétebb"
Én pont azt vettem észre, hogy ez a sötét hangulat és a mesés hangulat váltogat ebben az arcban, akár egy részen belül is. Pl a mostani részben Gon, hogy hozza a szokásos gyerekes formáját, aztán átvált komolyba azzal az ijesztő tekintettel, be is komolyul minden arra a pár másodpercre ,aztán megint vissza

Amúgy a mangások hozzászólásaiból kiindulva, úgy vettem észre, hogy 3 nagy csoport van. Aki utálja ezt az arcot, aki imádja ezt az arcot és aki utálja az első felét, de imádja a második felét. Természetesen nem lehet mindenkit besorolni ebbe a három kategóriába, de ezekből a véleményekből láttam a legtöbbet.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 25, 08:53:41 írta xindrix » Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #199 Dátum: 13 nov 07, 11:28:43 »

Na, állítólag a mangaka decemberben újra méltóztatik dolgozni, és folytatja a Huntert. Erről valaki hallott valamit?
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #200 Dátum: 13 nov 07, 11:50:38 »

Még nem, de nem lenne rossz.  Amit az eddigi manga végén felvázolt lehetőséget, abban nagyon sok a potenciál. Illetve Kurapika szála sem lenne rossz ha folytatódna. Ha kijön a rész, élvezettel olvasom, de nincsenek nagy reményeim.
Naplózva
snipi
Újonc
*

« Válasz #201 Dátum: 13 nov 15, 14:25:34 »

Hali!

Szeretnék érdeklődni, hogy mi a helyzet a fordítással, nem sürgetés csak nem találtam semmi infót fórumon arról, hogy miért áll (?) a project.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #202 Dátum: 13 nov 16, 16:19:07 »

Sajnálatos nagyon, hogy sok anime nem venne példát a Hunter X Hunter-ről. Sok animében az számít, hogy kinek van a legtöbb és legerősebb technikái és ezek emelkednek ki a többit figyelmen kívül hagyva. Ráadásként a legtöbb anime harcaiban logika sincs. Annyival kell beérne, hogy az ellenfél erősebb volt és kész. Nem vesznek figyelembe semmit.

A mostani részben például Morel sem tehetett egy ideig semmit. A tény, hogy messzi felülmúlja erőben és észben is Cheetu-t nem sokat számít, ha van az ellenfelednek egy olyan képessége ami neki kedvez. Hisz a szabály is kimondta, hogy meg kell érintenie Cheetu-t. Miért nem tette egyből? Lehetetlen. Mosolyog De mégis nyert Morel. Az eszével. Kihasználta az ellenfele gyenge pontját. A türelmetlenséget. Sajnos ennyi volt.

Már nagyon várom az elkövetkezendő harcokat. A királyt megnézném már hogy harcol. Nevet
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #203 Dátum: 13 nov 17, 10:38:12 »

Eddig kb tényleg ebben a legjobb a harcrendszer, meg nem az van, hogy én vagyok a főhős, azt leverek mindenkit, meg a barátság erejével alkalmazott "Talk no Jutsuval" győzök, mer csak az én utam a jó!

Egyik kedvenc momentumom az volt, mikor a kaméleonnal beszélgetett Gon, és hirtelen gyilkos tekintette lett, és ennyit mondot: "Akkor lelkiismeret furdalás nélkül megölhetnélek." - Gon menő Nevet
Naplózva

danomics
Chuunin
*

« Válasz #204 Dátum: 13 nov 22, 22:57:22 »

A Hunterben az a jó hogy nincsenek benne mellé beszélések, győzködések általában Nevet Itt ha meg kell ölni valakit akkor azt szívfájdalom nélkül meg is ölik, feltéve ha megtudják Nevet Ez hiányzik a mai shonenekből igazán :/
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #205 Dátum: 13 nov 23, 11:43:42 »

A Kiméra hangya részek valóban kicsit sötétebbek lettek az előzőekhez képest, de szerintem ez pont, hogy jót tesz a sorozatnak. Nagyon enyhe spoilerrel élve a következő arcazért nem lesz ilyen brutális, nem a harcon lesz a fő hangsúly, de szerintem az meg pont azért lesz jó, mert ismét váltást képes felmutatni.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #206 Dátum: 13 nov 23, 12:04:32 »

Igen, nagyon jót tett a sorozatnak a műsoridő változtatás. Az elkövetkezendő harcoknak meg látványosnak is kell lenniük, tehát vér hiány nem lehet. Mosolyog
Killua se vesztett kevés vért, szóval ezen már meglátszik, hogy változás van.

Mit tudtok a mangáról? Volt egy olyan hír, hogy Decemberben folytatva lesz a 341. fejezettel és még a 2. mozifilm előtt, de olvastam olyat is, hogy ez kamu. Ki tud valami hiteleset?
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #207 Dátum: 13 nov 29, 11:43:59 »

Mint kiderült az a cikk hamis volt:SS Én is eléggé felhúztam magam, mert beleéltem magam pár percig, azt utána olvasva....
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #208 Dátum: 13 nov 29, 16:18:48 »

Én vagy 3 éve hallottam, hogy elvileg egyszerre meg kell írnia Togashinak egy tankobonra való adagot, az szépen kijön a WSJ-ben, és utána amíg tankobon formában nem adják ki addig szünetelhet. E persze nem igaz, azóta már semmit se hiszek el róla, max csak azt, hogy lusta.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #209 Dátum: 13 nov 29, 18:00:50 »

Hát ez egy elég semmilyen rész volt.
Az egész epizód csak arról szólt, hogy Knovot látjuk behatolni, ami még az elején talán érdekes is volt, de még 7. perc után is... Kicsit fárasztó.

A főtitkár meg nagyon idegesítő, kéjenc tökmag, én a Király helyében rég lefejeztem volna, hiába fontos ember... De neeem, még plusz dolgokat is kap.

Remélem a következő részben már lesz is valami. Elég lassú mostanában a sorozat.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins