24 nov 15, 19:12:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136162 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Gino
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 13 okt 20, 23:15:12 »

Jó volna, ha összekapná magát -.-" Még simán előnybe van, végetérhetne a manga, mielőtt beéri az anime, és akkor ez lehetne egy olyan shonen(nem tudom, létezik-e ilyen) ami fillérek nélkül vitte végig a történetet.

Togashi előző műve, a Yu Yu Hakusho pl filler részek nélkül vitte végig a mangát és így 110 anime részt élt meg, egyedül filler jelenetek voltak a részekbe, azaz bővítések, amik kb az összes never-end shounenbe vannak, szóval egyedül a YuYu Haksuhot lehet a legkevesebb filler résszel rendelkező shounennek nevezni ami már véget ért, és feldolgozta az egész mangát!

A jelenleg futók közül meg igen, a HxH-nak van a legkevesebb, mert ugyanis nincs, vagyis az elején volt kb 2 recap rész amik nem a sztorit vitték, de azok meg ugye csak visszaemlékezések voltak, és pl részenként követve a HxHt a mangájával együtt, ebbe pl még filler jelenetek, bővítések sincsenek!
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 20, 23:20:05 írta Gino » Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #181 Dátum: 13 okt 21, 06:48:45 »

Jó volna, ha összekapná magát -.-" Még simán előnybe van, végetérhetne a manga, mielőtt beéri az anime, és akkor ez lehetne egy olyan shonen(nem tudom, létezik-e ilyen) ami fillérek nélkül vitte végig a történetet.

Togashi előző műve, a Yu Yu Hakusho pl filler részek nélkül vitte végig a mangát és így 110 anime részt élt meg, egyedül filler jelenetek voltak a részekbe, azaz bővítések, amik kb az összes never-end shounenbe vannak, szóval egyedül a YuYu Haksuhot lehet a legkevesebb filler résszel rendelkező shounennek nevezni ami már véget ért, és feldolgozta az egész mangát!

A jelenleg futók közül meg igen, a HxH-nak van a legkevesebb, mert ugyanis nincs, vagyis az elején volt kb 2 recap rész amik nem a sztorit vitték, de azok meg ugye csak visszaemlékezések voltak, és pl részenként követve a HxHt a mangájával együtt, ebbe pl még filler jelenetek, bővítések sincsenek!

Sőt, még inkább kihagyások! Pl az elején volt, itt csak visszaemlékezésbe, a régibe azonban benne volt, mikor Kaito megmentette Gont valami vadállat elől. Azt nem tudom miért hagyták ki, pedig Kaito nem fillér karakter :/
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
xindrix
Gennin
*

« Válasz #182 Dátum: 13 okt 21, 07:30:03 »

Ebben is benne volt, csak 10 másodpercben összevágva. Talán azért hagyták ki őt az elejéről, mert nem akartak úgy kezdeni, mint a régi változat, ami szerintem nagy hiba volt, de ez van. Engem inkább az zavart, hogy Gon Kitetól tudta meg, hogy Ging életben van és hogy vadász, mert a nevelője azt mondta neki, hogy meghalt. A Kite és Gon kapcsolatot így kicsit megváltoztatták az új változatban, de 100 rész alatt erről az egy változtatásról tudok, ami azért elég jó arány.
Meg szegény Leorio 2 nagy jelenetét kihagyták Szomorú
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #183 Dátum: 13 okt 21, 09:08:08 »

Az a baj, hogy az elejét olyan kapkodva csinálták meg, hogy na gyerünk, ezt már 10 éve látták, haladjunk a hangyákig.

Pl Grídóájlenden volt, amikor kimentek a játékból a palotába, ott volt az öreg, aki sírt a felesége miatt, és lemondta a küldetést, ezért mindenki hazament, aztán kiment a Robbantó, szétnézett, nem talált semmit, és visszament. Az újba ez annyi volt, hogy kimentek a katonák, kiment a robbantó, kövi rész eleje, visszateleportált. Mondom miva'? Még jó, hogy láttam a régit, így tudtam, minek kellett volna történnie.
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #184 Dátum: 13 okt 21, 09:30:43 »

Leorionak milyen két nagy jelenetét hagyták ki? Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #185 Dátum: 13 okt 21, 10:12:48 »

Nagyon is sajnálatos, hogy ennyire hanyagolja a mangáját Togashi.
Nem lehet, hogy rajzolja a részeket eddig, csak majd akkor akarja kiadni, amikor már az anime majdnem beérte? Elég troll lenne.

Spoiler on.
Leorio-nak lesz még nagy jelenete a kövi arcban. :DDD
Spoiler off.
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #186 Dátum: 13 okt 21, 10:25:27 »

A Greed Islandes a mangában is olyan fura volt, ha jól tudom. Inkább a vizsga elején és Yorkshin végén rohantak annyira, hogy szépen hagyták ki a dolgokat.
Leorio 2 nagy jelenete:
Egyik, amikor a Zoldyck családnál voltak a nagy kapunál, aminél minél nagyobb erőt adtál bele, annál több kapu nyílt ki. Na itt az új változatban csak egyszerre tudtak kinyitni 1 kaput, a mangában Gon és Kurapika egyedül egyet, Leorio pedig egyedül kettőt is.
A másikért beszéljenek maguk a képek:
http://i15.mangareader.net/hunter-x-hunter/80/hunter-x-hunter-1641553.jpg
http://i40.mangareader.net/hunter-x-hunter/80/hunter-x-hunter-1641559.jpg
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #187 Dátum: 13 okt 21, 18:39:04 »

Valaki tud valamit az új Hunter filmről? Lesz bármi köze a mangához, vagy a mangaka részt vesz az elkészítésében?
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #188 Dátum: 13 okt 21, 23:38:18 »

Melyik új filmre gondolsz? A Phantom Rouge-ra ? Mert annak a mangához nincs köze, csak annyi, hogy a speciál amit mondtam h manga megjelent, abból van benne egy szereplő, meg már eddig megismert szereplők vannak, és egy rejtélyes ellenfél.
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #189 Dátum: 13 okt 22, 07:37:45 »

Ott úgy tudom megjelent pár speciál fejezet a filmhez, hogy ne legyen naruto féle teljesen f@szság a movie Nevet. Arra lennék kíváncsi, hogy ennél is számíthatunk hasonlóra?

http://www.youtube.com/watch?v=NTt4JjJIUu0
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #190 Dátum: 13 okt 22, 13:48:11 »

A movie előzetesében jól láttam, hogy mit csinál Gon? Ha minden igaz december végén jön a movie, és úgy kb 8-9 rész jön még addig ki a HxH-ból, de....

Ez egy óriási SPOILER LESZ AZ ANIMÉSEKNEK!!

Gon készült átváltozni, abba a formájába, mint a mangában Neferpitou ellen? Ha igen, akkor az animéseknek nagyon nagy spoiler lesz a movie.
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #191 Dátum: 13 okt 22, 14:10:25 »

MANGASPOILER
Én nekem ez nem is annyira tűnt fel, inkább nekem Netero szobrának az elspoilerezése tűnt fel (tudom már openingben is volt, de itt sokkal jobban látható). Addig meg ki tudja milyen ütemben haladunk, addigra lehet hogy elérünk oda ikszdé
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #192 Dátum: 13 okt 24, 16:35:53 »

Hát ez újfent egy lagymatag részre sikeredett. Kilua szépeket aprított, de ez a Dartz-ozás rész annyira el volt nyújtva, hogy bűn volt nézni. Egyedül a dupla lefejezés tetszett, ez volt a rész legjobb jelenete. Bocsánat, csak LETT volna, ha a 2 hangya nem beszélnek még vidáman azután is, miután elvált a nyakuk a testüktől... Komolyan, én elhiszem, hogy a bogarak/hangyák szívósabbak, de attól még én egy kis vért vagy valamiféle érzelmi utalást arra, hogy "áu, levágták a fejemet" elvárnék ikszdé

Úgy látszik a hangyák elkezdték az átállást az emberekhez...
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #193 Dátum: 13 okt 24, 16:51:30 »

Hát nekem meg pont a Dartzozás tetszett és ez a hxh erőssége. Nem agyatlanul gyepálják egymást, hanem elmejátékok vannak, ez mindig is ilyen volt és ilyen is lesz elvileg, szóval aki dragon ballféle harcokat vár az nagyot fog csalódni. Ez tipikus intelligens shounen fight, főleg azoknak, akik unják már a sok agyatlanságot.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #194 Dátum: 13 okt 24, 17:18:45 »

Csabi: A fejek nem azért beszéltek, mert hangyák Mosolyog Kilua mondta még az elején, amikor a családjáról volt szó, hogy a képzettebb emberek, úgy ki tudják venni az áldozat szívét, hogy az nem is veszi észre. és csak jóval később tudatosul a halál. Nos szerintem itt is ugyan az van, hogy az agy nem fogta fel ezt a hirtelenséget és ezért tudott még beszélni. Ez mutatja, hogy Kilua menyit fejlődött a vizsga óta.   

Persze mondhatod, h hogy nem vette észre, amikor két darabban van?  De én kitartok e hit mellett.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins