Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #150 Dátum: 13 okt 07, 07:31:13 » |
|
Na én is kemény 6 nap alatt beértem az animét, egyszerűen ennyire még nem tetszett anime Annyira kíváncsi vagyok hogy szinte vérszomjat érzek a manga elolvasására, csak annyira igényes az anime hogy nem akarom elspoilerezni magamnak A kiméra hangyás arc egyszerűen zseniális, a maga naturalizmusával, brutalitásával nagyon megfogott, ilyen téttel rendelkező sztorit még nem is láttam És gondolj bele, a kövi résztől már nem a vasárnapi matinéba kerül leadásra a Hunter, hanem a szerda hajnali +18-as részlegben. Nagyon remélem, innentől kezdve még ez a minimális cenzúra sem lesz benne, főleg ha a Madhouseból indulunk ki. Nagyon várom már
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #151 Dátum: 13 okt 07, 12:48:50 » |
|
Azzal csak az a baj hogy sokkal kevesebb lesz a nézettsége a tvben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xindrix
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 13 okt 07, 15:09:53 » |
|
Az szerintem minket nem érint, vagyis csak tudják mit vállalnak. A 97. rész is benne volt a top 10-ben, szóval a nézettséggel nincs gond, csak úgy meg nem gondolom hogy átraknák. Én csak azt az egy indokot látom, hogy nem tudnák megcsinálni reggel 10 órára illőre a következő részeket, szóval nem hiszem hogy minőségbeli romlás lenne. Így csak az lesz más, hogy nem vasárnap jön, hanem a hét közepe fele, legalább is az én véleményem szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
danomics
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 13 okt 07, 15:16:35 » |
|
Hát igen az időpont váltás miatt nem olvasom el a mangát, mert ez biztosítja hogy minőségileg brutális lesz az anime Alig várom már a harcokat, van egy olyan érzésem hogy Killuán meg Gonon kívül (azért mégiscsak ők a főszereplők, bár ez nem zárja ki ) mindenki szét lesz darálva elég komoly szinten, és nem akarom a mangával ezeket elspoilerezni magamnak, hanem megnézni a legjobb minőségben cenzúra nélkül (nekem eddig se volt bajom a cenzúrával, pl. szegény Kaito meg méhescsaj esete is nagyon jól megvolt csinálva , de ezek után csak még jobb lesz ) viszont minden héten vért fogok izzadni mire kijön az új rész de megéri
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 07, 15:17:49 írta danomics »
|
Naplózva
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 13 okt 09, 19:34:20 » |
|
lessz ma felirat ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kratyi
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 13 okt 09, 20:04:17 » |
|
A felirat péntekre várható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #156 Dátum: 13 okt 09, 22:22:58 » |
|
Elnézést kérek mindenkitől, de igencsak megbetegedtem, ezért majd csak pénteken lesz felirat a 99. részhez. Dolgozni sajnos így is mennem kell, úgyhogy holnap nem leszek gépközelben. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #157 Dátum: 13 okt 10, 08:35:25 » |
|
Jobbulást! Megvárjuk a feliratot .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #158 Dátum: 13 okt 11, 10:37:10 » |
|
Mangások!
Valaki elmondaná, hogy körülbelül hány fejezet van még hátra a Kimérahangya Arcból? (Csak úgy, spoiler nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xindrix
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 13 okt 11, 12:31:06 » |
|
Nem vagyok mangás, de mindig követem, hogy melyik rész hányadik fejezetig dolgozza fel a mangát és tudom, hogy mikor van vége az arcnak. Ezek szerint még 84 fejezet van hátra belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #160 Dátum: 13 okt 11, 16:25:36 » |
|
Ha jól számoltam ilyen 2,5-3 fejezetet dobtak bele egy részbe. Így most általánosat mondok, de lehetnek olyan részek is ahol 1-2 fejezet lesz egy rész. Én szerintem még egy 30-40 rész vár ránk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #161 Dátum: 13 okt 11, 16:28:28 » |
|
Ha jól számoltam ilyen 2,5-3 fejezetet dobtak bele egy részbe. Így most általánosat mondok, de lehetnek olyan részek is ahol 1-2 fejezet lesz egy rész. Én szerintem még egy 30-40 rész vár ránk.
Azta kurva, pedig már teljesen úgy indult be, hogy a vége felé járunk. Annyit még elárultok spoiler mentesen, hogy: a) lesznek-e nagyobb fordulatok? b) lassan beindul már a cselekmény, vagy hasonló lagymatag részek várnak ránk a közeljövőben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 13 okt 11, 19:03:24 » |
|
Igen lesznek fordulatok. Méghozzá nem is akármilyenek A cselekmény beindulás, meg eléggé szubjektív
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #163 Dátum: 13 okt 11, 19:26:43 » |
|
Igen lesznek fordulatok. Méghozzá nem is akármilyenek A cselekmény beindulás, meg eléggé szubjektív Ez mocskos jól hangzik, csak kevés ez a heti egy rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xindrix
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 13 okt 11, 21:46:18 » |
|
Én csak ennyit kérdeznék egy mangástól, hogy Olvastam a fejezet címeket és láttam hogy ott számolja vissza ezt a bizonyos 10 napot. Ha ezek lemennek rögtön a végső harcok jönnek, vagy lesz még valami előtte?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|