24 nov 15, 22:17:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136209 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
xindrix
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 13 szep 19, 10:17:19 »

Togashi azt mondta, hogy nem hagyja az animét, hogy beérje a mangát, erre leállt az anime 20.része körül... de ha még most összekapja magát, akkor van esélye.
Ha mégis beérné, akkor inkább álljon le szerintem és ne tömjék tele vacak fillerekkel.
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #136 Dátum: 13 szep 23, 10:14:38 »

Ebben az arcban fog szerepelni kurapika vagy leorio?

Lol, most néztem meg wikia-n killua húgának az adatlapját, megdöbbentem hogy nem is a húga Nevet
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #137 Dátum: 13 szep 23, 11:04:05 »

Én úgy tudom hogy nem fog, de ez nem biztos, mivel nem olvastam a mangát.
Azonban ha jobban belegondolsz, mi keresni valójuk lenne itt? Az egyik orvos akar lenni, a másik a genei ryodant akarja levadászni, szerintem nem nagyon érdeklik őket a hangyák.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #138 Dátum: 13 szep 23, 14:47:43 »

Kurapika és Leorio SPOILER ( nem fognak szerepelni ebben az arcban )

szerk:

96-97. rész SPOILER!!!

Jó volt látni a fantom társulatot. Az erejük még mindig elképesztő számomra és örülök, hogy megismertünk pár új dolgot velük kapcsolatban. Ami engem érdekel, hogy hol van nobunaga, kortopi, machi és Franklin? Oké hogy nobunaga valami munkát vállalt el de a másik 3 merre van?
Vajon milyen erősorrend lehet a fantom társulaton belül? Kalluto is meg volt lepődve rajtuk és azért azt megmondhatjuk, hogy kalluto se gyenge, ahogy láttam. Én valahogy így képzelem el az erősorrendet.
1. Chrollo
2. Hisoka
3. Feitan, Phinks
4. Nobunaga, Bonolenov
5. Machi, Franklin, Kalluto, Shizuku
6. Kortopi
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 16:02:32 írta Szabika » Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #139 Dátum: 13 szep 25, 16:56:10 »

SPOILER
Hisoka nem igazán tag, de a mostani részek után szerintem valahogy így néz ki.
1.Chrollo
2.Feitan A legutóbbi rész után egyértelmű, hogy a legerősebbek között van. A saját társai is futottak a képessége elől xD
3.Phinks
4.Bonolenov
Tovább nem tudom írni, mert a többi tagnak nem igazán láttuk a teljes erejét. Uvogin még erős lehet, csak hát Kurapika képessége miatt őt sem láttuk teljes erejéből harcolni, Nobunagát sem, Shalrnark meg Shizuku erősnek látszottak, de Yorkshinben mondták, hogy pont őket kellene megvédeniük a "harcosoknak". Machit is a védelmükre osztották be, szóval gondolom ő is harcos, de őt sem láttuk még harcolni. Pakunoda inkább csak lövöldözött, de erő szinten a vége fele lehet. Franklin erősnek látszott, de csak sima embereket ölt és kétszer is volt róla szó, hogy az Emission támadások a leggyengébbek és hát ő abba a kategóriába tartozik.
Ami viszont egyértelmű, hogy utolsó Kortopi. Remélem nem hagytak ki senkit.

Ezt pedig most olvastam, kis spoilert tartalmazhat: http://1.bp.blogspot.com/-BbUPc2T_kVU/UkLcNQRaHWI/AAAAAAADkr4/ja1MqEokf9I/s1600/H+x+H.jpg
Mangásoktól kérdezném, hogy tényleg olyan durva lesz az arc további része, hogy szükséges lesz a hajnali időpont?
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 25, 17:03:11 írta xindrix » Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #140 Dátum: 13 szep 25, 17:50:00 »

1-2 durvább dolog lesz benne, de összességében annyira nem lesz azért vészes szerintem, szóval a hajnali időpont engem is meglep.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #141 Dátum: 13 szep 29, 13:24:59 »

Az animét beértük. Továbbiakban csak a manga eseményeit kell spoiler keretbe foglalni!
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #142 Dátum: 13 szep 29, 16:47:22 »

Igen, lesz benne 1-2 durvább rész amit MUSZÁJ lesz jól megcsinálniuk. Ez vonatkozik a harcokra is. Az elkövetkezendő harcoknak is jó minőségűnek kell lennie. Szóval kell a vér.

Egyébként érdekelne mi lesz az anime sorsa, ha beéri a manga utolsó fejezetét. Szerintetek? Filler az még oké lenne, de az sem végleges.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #143 Dátum: 13 szep 29, 17:38:24 »

Egyébként érdekelne mi lesz az anime sorsa, ha beéri a manga utolsó fejezetét. Szerintetek? Filler az még oké lenne, de az sem végleges.

Hajnali fél kettőkor, azaz az új időpontban, nem fognak fillerezni, mert pont az időpont miatt kevesebben fogják nézni még a rendes részeket is, és akkor ha fillereznének, azokat meg még annyian se, szóval a Madhouse nem fog feleslegesen fillerezni, hogy nyújtsák az animet, mert nem lenne értelme, mert abban az időpontban nincs annyi néző hogy megérje az nekik, ellenben ha maradt volna a vasárnap reggeli gyerek sávban, ott még a fillereket is nézték volna, csak ugye akkor meg az anime színvonala romlott volna le, nem csak a fillerekkel, hanem azzal is hogy maradt volna a cenzúra ami eddig volt!
Szóval lehet látni hogy a Madhouse stúdió nem csak a pénzre megy, hanem arra is figyelnek, mint mindig minden animejüknél, hogy a minőség az megmaradjon amennyire csak lehet, és jelen esetben amikor már a cenzúra elrontotta volna már, inkább átrakták a felnőtt 18+os sávba, hogy mehessen rendesen, és így ebből kikövetkeztethető hogy nem fognak ratyi fillerekkel elrontani az animet!
Inkább lezárják ott ahol a manga most véget ért, és ha majd Togashi folytatja a Sötét Kontinens arcot amibe bele kezdett, és be is fejezi, vagy akár még plusz pár arcot is, akkor majd valamikor folytatják az animet.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 29, 17:39:17 írta Gino » Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #144 Dátum: 13 szep 29, 20:40:19 »

Hát ha összedobnának egy jobb fillert ami délelőtt menne én annak jobban örülnék mintha leállnának :S

A mumia bolygós támadása és feitan csillaga nagyon jól néz ki
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #145 Dátum: 13 szep 29, 21:03:34 »

Olyan szintű fillert úgysem tudnánk csinálni, mint amilyen Togashi történetvezetése, akkor meg nincs értelme a fillernek. Vagyis szerintem aki megszerette a sorozatot az azért amilyen, nem azért hogy pár random ember a szokásos szereplőkkel valami teljesen mást alkosson., ami 90%ban hülyeség.
A részről: Érdekes volt az ország működése, de nem volt valami izgalmas rész, az a kígyó is csak azért kellett a végére, hogy kicsit felpörgesse. Viszont a következő érdekesnek néz ki. Kíváncsi vagyok Meleoron miért csak követi Gont és nem csinál semmit, ha már úgy állapította meg, hogy nem olyan nagyszám, ami tévedés Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 29, 21:04:36 írta xindrix » Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #146 Dátum: 13 szep 30, 17:32:01 »

Szerintem  ahol abbahagyta a mangát az pont tökéletes a fillerhez, és ha kicsit odateszik magukat, a sok lehetőségből ami most előttük áll még ki is hozhatnak valami jót.
AMúgy meg egyre inkább az a választás maard, hogy filler, vagy leállás, hiszen gyakorlatilag most rögtön el kéne kezdenie  folytatnia Togashinak a mangát ahhoz hogy az anime ne érje utól túl hamar. Erre viszont kevés az esély.
Szerintem inkább a leállás, mint egy rossz filler, de egy jó fillerrel még el is kezdeném nézni az animét (kár hogy a jó iller eddigi tapasztalataim alapján paradoxon)
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #147 Dátum: 13 okt 01, 12:29:27 »

Az új rész kicsit unalmas volt, de amíg nem fognak harcolni a 3 felségőr addig nem hiszem hogy sok érdekes dolog történne
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #148 Dátum: 13 okt 01, 13:23:06 »

Ez a mostani tényleg nem volt nagy szám, de amit Killua akar csinálni az elég érdekesen hangzik. Bőven lehet még itt meglepetés ebben a 10, vagy 9 vagy 8, már nem tudom mennyi napban. A harcok pedig nem tudom mikor lesznek, de még nem kevés fejezet van hátra. Én azért számítok még a harcokon kívül is érdekes dolgokra, sőt, inkább azokon kívül Nevet
Vagyis így a Genei ryodan arcból kiindulva, ahol szinte alig volt harc, mégis érdekes volt végig, legalább is szerintem.
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #149 Dátum: 13 okt 01, 18:42:42 »

Na én is kemény 6 nap alatt beértem az animét, egyszerűen ennyire még nem tetszett anime Nevet Annyira kíváncsi vagyok hogy szinte vérszomjat érzek a manga elolvasására, csak annyira igényes az anime hogy nem akarom elspoilerezni magamnak :/ Nevet A kiméra hangyás arc egyszerűen zseniális, a maga naturalizmusával, brutalitásával nagyon megfogott, ilyen téttel rendelkező sztorit még nem is láttam Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins