Cartnecker
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 júl 17, 13:41:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 júl 17, 13:47:39 » |
|
Anyám hogy mennyit bírtok vitázni. Remélem Bero tudsz jönni.
Amúgy Cart a legtöbb NKWT-s fiú egy felhókarcoló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 júl 17, 14:41:07 » |
|
Még hogy felhőkarcoló... akkor engem mától Edward Elricnek hívnak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 júl 17, 14:45:37 » |
|
Hát, Cart nagyon magas, az biztos, de én is osztoszkodok Chakra Edwardos titulusában ......... Kicsit nagyokat néztem Amúgy most jutott eszembe, hogy pont ezen a hétvégén megyünk Balcsira........ Nanembaj, majd Ősszel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 14:46:23 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 júl 17, 14:59:20 » |
|
De látod Chakra Fórum Moderátor hogy odartam hogy a legtöbb ...dehát van aki normál magassággal született van aki folyton hajolgat az ajtófélfánál és gerincferdülése lesz... lehet választani...(de ha minden áron magasabb akarsz lenni csak eltörjük a lábad és széthúzzuk hogy forradásnál hosszabb csontod legyen ) Oh...sanálom Haku hogy nem leszel ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 júl 17, 17:22:30 » |
|
szerintem egy picivel 6 előtt érünk oda (ez Tapiontól is függ)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 júl 17, 20:09:44 » |
|
Én Cartal meek a délibe és ebben fogok feszíteni és ENKÁWÉTÉS Pólóban és rajta lesz h th-sama http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=79455679
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 júl 17, 21:08:12 » |
|
Megvetted te buz-...i? xD Mázlista Morita: Felhókarcoló? Az mi? Jaaaa... hogy felhőőőkarcoló Amúgy nem... meeert aki magas, az Én... ööö meg végül is a többiek ilyen 180-190 körüliek ami nem magas, hanem átlagos... bár a 'magas' relatív, tekintve a németeket, akik tejet isznak és és kisportolt buzRánsok és 2 méteresen bújnak ki az 5 méteres anyjukból, akiknek 10 méteres férjük van. Hmm... Rendben Sora ^^ Akkor majd viszem a pólókat. Nem baj hogy egy Anti Sasuke emblémát nyomattam rá véletlen? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 júl 17, 21:24:54 » |
|
megis csókolhatod ha szeretnéd cart
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 júl 17, 22:07:20 » |
|
Üzi törölve (ha még aktuális :'X )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #250 Dátum: 08 júl 18, 11:19:48 » |
|
Új konkrétumok: aki mégis kíváncsi rám,az ne egy hollowmaszkos törpét keressen,hanem egy fekete nefürgyéle pólósat x"D a hollowmaszk nemjött össze.
> variálok ám...mégis lesz Hollowmaszkom x"DDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 18, 14:27:44 írta Ciklon005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 júl 18, 13:19:29 » |
|
Uhh dedurva.. holnap lesz a con. miéééért??!! miért nem egy héttel korábban?! Mind1..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #252 Dátum: 08 júl 18, 14:34:06 » |
|
Nos..ööö nem tom miért, de leírom ide, hogy mikor tali! Hát a vonat 6:25-kor indul. Tali 6 és negyed hét között. Szerénységem hamarabb kint lesz (ha nem kések sokásomhoz hívemXD) és remélem megtaláljuk egymást. Ha nem adtam telószámot.^^ Hát Béla megástad a sírod.... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 júl 18, 14:40:01 » |
|
remélem a cart orsi goku tapion th team odaér legalábbis ugytom h igy megyünk vagy nem nemtom de az anti szöszke pólóból kérnék cart!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #254 Dátum: 08 júl 18, 15:05:24 » |
|
hát én nem tudom, mert elvileg tapion velünk jön...nem tomXD majd kiderül...hát remeéelm oda értekXD húú te is ásod? hát két élettel kevesebb leszXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|