Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 13 máj 07, 17:02:03 » |
|
Nos, ő a bíró segédje. A törvényeinket a "régió információ - Törvények megtekintése" menüpontnál lehet olvasni. Ugye nekem, mint bírónak kell betartatni azt a törvényt, hogy a piacon nem lehet 60%-nál rosszabb állapotban lévő tárgy. Nekem kell néznem, hogy nincs-e fegyverviselés és nincs-e "meztelenkedés" (röviden mindenki hord-e nadrágot). Valamint, bár a Kancellári pozíció nem kapcsolódik a bíróihoz (csak ugye az én esetemben), ennek ellenére talán még ott is segítségét kérném, mivel a második legnagyobb pozíciót betöltő személyként és bíróként sok a dolgom, különösen úgy, hogy el fogok utazni csütörtökön 3 napra. Illetve triviális, hogy jobban adnék a véleményére, mint a helyi részegnek (elnézést kérek minden részegtől). Kerek-perec a hülye is érti, hogy ha ezt a pozíciót betölti valaki, annak elég nagyot fog ugrani a karriere. A következő feltételeim viszont vannak:
Minimális értelem (bár összeszámoltam, 4 embertől várom a jelentkezést /abból szerencsére kettő magára ismert/, olyanokat néztem ki, akik aktívak és értelmesek) Skype (nem kell mikrofon, nem ott fogunk beszélni) Helyesírási készség (van, hogy én is elütök valamit, nem azt mondom, hogy légy kislexikon, de azért tudd, hogy az "igazat mond-e, vagy nem-e" mondatnak nincs nagyon értelme) Normális fogalmazási készség (bár, elég gyakran én is mellőzöm, a hivatalod alatt ezt nem teheted) Elfogadni, hogy hogyha azt mondom, hogy "Csalódtam benned, ezért le kell, hogy váltsalak" (stb.) mondatnál nem fogod abbahagyni a játékot, egy életre megutálni engem és felvágni az én, vagy a saját ereidet. Elfogadni, hogy nagy aktivitást várok el, tekintve, hogy a piacot/lakosokat ellenőrizni kell Rendes ing, nadrág, cipő. Nem tűnik fontosnak, de ez egy szerepjáték. Nem fogok minden jobbággyal együtt dolgozni. Ezeket ráér hivatalba lépésed UTÁN megvenni.
Feladatok:
Amíg távol leszek: Ellenőrizni naponta 2-szer a piacot kutatva a törvénysértések ellen Naponta 1-szer ellenőrizni a lakosságot kutatva a törvénysértések ellen Erről jelentést tenni a királynak, vagy a vazallusnak Ha törvénysértést észlelsz, akkor a törvénykönyvben leírt módon eljárni (ugye a piaci résznél írni kell egy levelet, ha valaki fegyvert hord, írj neki egy levelet, ha valaki meztelen, írj neki egy levelet)
Amikor itt leszek: Naponta 1-szer ellenőrizni a lakosságot kutatva a törvénysértések ellen Naponta 1-2-szer ellenőrizni a piacot kutatva a törvénysértések ellen Jelentést tenni nekem, levélben, hogy találtál-e valamilyen törvényszegést, valamint, ha igen, eljártál-e a törvénykönyvben leírt módon, vagy nekem kell (lehet, hogy nem volt időd/kedved, nem te vagy a Bíró, megcsinálom én)
Speciális kérés a leendő Ispánnak: Ha bármilyen ROMÁN származású yetit talál törvénysértésen, először nekem írja le! A yetik esetében ÉN és CSAKIS ÉN járhatok el. Amennyiben ezt megszeged, azonnal megválunk szolgálataidtól.
Fizetés:
Eredetileg nem lenne, de erről még beszélünk.
Hogyan döntök:
A jelentkezőktől 9 óra előtt kérem levélben (René Anjounak) a következő adatokat:
Név: Stat pontok: Mit gondolsz, mennyire ismered a játékot (10 pont=Nagyon jól, 1 = Szinte semennyire): x/10 Miért lennél Ispán: Mekkora fizetést gondolsz magadnak: Egy 5-10 soros karakterbemutatkozás (lehetőleg ne azt írd bele, hogy mi a Te- és szüleid neve, mert marhára nem izgat a szerepem szerint):
FIGYELEM! A bemutatkozásba írhatod azt, hogy gazdag nemes vagy, de ha megnézem a karaktered és azt látom, hogy gazdag nemes létedre rongyokban jársz, úgy vágom a kukába az egész jelentkezési lapot, ahogy van. Legyél a szerepedhez hű. Ha nemes vagy, vegyél valami színezett inget, nadrágot, cipőt, vagy palástot.
Határidő: este 9 óra
|