dabal
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #30 Dátum: 13 máj 05, 17:52:13 » |
|
szerintem érdemes lenne hevest is fejleszteni, nem éri meg hogy csak pest fejlett a többi pedig sehol sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 13 máj 05, 17:58:30 » |
|
Nos, elmondom a programot: Első a 4. szintű templom Pesten (ezzel Ti is bónuszokhoz juttok, ahogyan a katonaság) És utána Heves. Viszont úgy készüljetek, hogy huzamosabb ideig lesztek kényszervendégségben Pesten. Tehát hónapokról van szó... több mint 7500 Ft kell... (A királyságnak kb. 500 van). Ráadásul ezzel ugrott a gazdasági szövetség is... legalábbis nagy eély van rá (bár amúgy sem támogattuk nagyon )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #32 Dátum: 13 máj 05, 17:59:21 » |
|
Picit kényelmetlen lesz valószínüleg ,de egyenlőre ez van. Munkálkodjunk sokat ,hogy felfejlödjön mi kis Hevesünk is . Az a vicces ,hogy még semmit sem csináltam a játékban (1 órát guberáltam ,majd meneteltem 2 órát ) ,de már most bejön . Első benyomás szerint izgalmas lesz és a közösség is jónak tünik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 13 máj 05, 18:05:43 » |
|
nekem még az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő után érdemes átruccanni Velencébe, hogy fejlesszem is a tulajdonságaimat? (szeretnék már bányászkodni is ) vagy először inkább elégedjek meg a börtön sikálásával?
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 13 máj 05, 18:15:14 » |
|
Nos, azt javaslom, hogy kereskedőként menj, úgy kábé 1 hónap múlva. Jelenleg sajtot viszek oda: nagy a haszon és tudok gyakorolni is. Intelligenciát nem tudom, hogy hol lehet növelni, talán Bizáncban. Ez a játék elég izgalmas. Már most tervezzük a románok támadását, pedig kb 500 Ft-je van a királyságnak.. bőven előre kell tervezni. Ugye most jött ez a "Hevesi ügy" névre keresztelt baki. Nem tudtuk, hogy van ilyen is a játékban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #35 Dátum: 13 máj 05, 18:27:43 » |
|
Amugy Pesten az épületek építése mennyivel olcsobb? Csak azért kérdem ,mert Hevesben a börtön 5k FT míg pesten asszem a 4 es templom 2,5k FT
Amugy szerintem lesz még ilyen Hevesi baki ,másik régiókban is ,amikor megtellik Heves.
Van egy olyan opcio ,hogy pihenés ingyen , miért van ez ha fizetős a kocsma? Miben különbözik ez és a fizetős?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 18:30:23 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 13 máj 05, 18:43:02 » |
|
Gondolom az ingyenes pihenés sokkal kevesebb energiát tölt vissza, mivel semmilyen bevétel nem származik a Királyságnak belőle. Talán még az is megvan szabva, hogy hányszor pihenhetsz egy nap és/vagy hány órát egyszerre. Az épületek ára valószínűleg különbözik. És itt nem régióra van bontva, hanem típusra. Tehát egy börtön sokkal drágább, mint egy templom. Ez valamilyen szinten érthető is. Valószínűleg a piac és társai meg olcsóbbak a templomnál. Szerk.: Kyou: azt még meg akartam kérdezni, hogy mennyi bevételed származik egy-egy fordulóból? Mennyiért veszed, majd adod el a sajtot? Ez szokott változni? Szerintem ezt feleslegesen kérdeztem... Miért ne változna?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 18:44:56 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 13 máj 05, 18:44:49 » |
|
Mint írták, igen, épületfüggő az ár. De megjegyzem, hogy a templom is több mint 2,5K volt.
A pihenés ingyen alatt 8 órát pihensz, a fizetésnél 4-t. Tehát ha ingyen pihensz kevesebbet tölt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 13 máj 05, 20:37:05 » |
|
Én arra lennék kíváncsi hogy a lázadás szítása menüpont mire jó. Gondoltam megkérdezem mintsem hogy ki próbáljam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 13 máj 05, 20:45:18 » |
|
Benne van a nevében. Gondolom a király ellen lázadhatsz. Hmm, hol is találtál Te ilyet? (Sajnos úton vagyok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 13 máj 05, 21:34:24 » |
|
rávittem a kurzort a palotára és ott írta ki.Csak nem lázadozni akarunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 13 máj 06, 16:24:02 » |
|
Nem, az hiányozna még. Pázmány Rspk elég jó király, ráadásul nem szabad most gyengíteni az országunkat. Ettől független , Kancellárrá neveztek ki. Jelenleg elég sok dologért felelek. Remélem nem okoz nagy gondolt a "Hevesi ügy".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 13 máj 06, 17:42:07 » |
|
szerencsére nem, tegnap este felköltöztem pestre és most dolgozom, szóval egyenlőre megvagyok. Majd reménykedek hogy valami műhelyet meg földet tudok venni majd. Szerk.:nem akarok hazaárulónak tűnni de a románoknál mennyi a fizetés?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 17:44:18 írta dabal »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #43 Dátum: 13 máj 06, 18:05:02 » |
|
Kipróbálnám a játékot, de nem hozza be magyarul...mennyit számít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 13 máj 06, 18:07:30 » |
|
előbb jelentkezz be és ott próbáld, nekem is csak ott engedte de ha jó vagy angolból akkor nem vesz el sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|