24 nov 22, 10:49:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162711 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Shing
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #450 Dátum: 13 dec 27, 17:08:38 »

Na én bedaráltam 2 nap alatt a 25 részt.  Nevet Tényleg nagyon jó anime. Már az elején érdekesnek találtam a koncepciót, de mostanra még érdekesebb lett, mert egyre több érdekes rejtély van, amire jó lenne tudni a választ. Eren apja, a kulcs/pince, kik vannak a titánok mögött, ki csinálta a falat, mi is a fal, stb... Ahogy olvastam a hozzászólásokat úgy látszik, hogy a manga alapján lesz még meglepetés. (persze a spoilereket sikeresen elkerültem, más pozitív kommentekre gondolok)

Azt sajnálom, hogy rengeteget kell várni a következő évadra és ha meg is jön, akkor csak hetente(?) lesznek új részek. Pff... Most elkezdhetném a mangát, de egy nap alatt úgyis bezabálnám és kezdhetnék várni minden hónapban a köv. fejezetre. Semmi értelme és szerintem a rajzolás/animációk miatt ez sokkal jobb animében.

Ami talán nem annyira tetszett az elején, hogy Eren átváltozhat Titánná. Azt hittem kicsit realisztikusabb lesz az anime, na meg, hogy Mikasa és az a felfedezős főmuksó már túl könnyen vagdossa az enemyt. A titános dologgal így végül egyáltalán nincs bajom, mert ahogy nézem mindent kihoznak ebből a koncepcióból. Vajon ki az a 2 ember által irányított Titán az anime elejéről? Akkor végülis emberek okozták a "világvégét"? Milyen okból és miért csak X időnként, falanként akarják elpusztítani a várost?...
Na mind1, várom a következő részeket, bármilyen messze is vannak...  Nevet
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #451 Dátum: 13 dec 30, 07:41:43 »

Szerintem tuti jól elfogják húzni talán 1-2 év.
Én a legjobban így is a játékot várom hogy kijöjjön és kapható legyen xboxra *___*
Mondjuk abba bele se gondoltam hogy jó lesz-e de már nagyon érdekelne, hogyha már az anime jó volt a játék sem lehet rossz  Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #452 Dátum: 13 dec 30, 17:35:48 »

Sztem kapni fogunk egy AC-t , csak bénább grafikával és kevesebb platform feladattal =D Meg több "kötél mászással"
Naplózva

Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #453 Dátum: 14 jan 06, 19:10:18 »

Ezzel nem akartok játszani?
http://fenglee.com/game/aog/

Nem kell letölteni (csak a plugint hozzá) és regisztrálni sem kell. Nem olyan gagyi játék mint amilyennek kívülről látszik és folyamatosan frissítik. Igazából én nem akarok mikrofonon keresztül sem kommunikálni, csak jó lenne azért magyarokkal, mert meglehet beszélni a taktikát és nem lenne nagy pingünk sem. Szóval megbeszélhetnénk egy időpontot. De nem akarom átvinni játéktopicba ezt a topicot. xd
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #454 Dátum: 14 jan 06, 20:27:48 »

A japánokat ismerve csak PS-re adják majd ki, de ne legyen igazam. Mindenesetre nem fűzök túl sok reményt a PC-s verzióhoz. Tessék, gameplay trailer: http://www.youtube.com/watch?v=bzMtvybuntY Ha nem is sokat, pár dolgot megtudni belőle. Story modeban lehetsz Eren, Armin vagy Mikasa; de ha akarsz, csinálhatsz magadnak saját karaktert is. Ha jól tudom, játszható Levit csak valami kiegészítővel szerezhetsz.

Ezt a fanmade játékot már láttam, de kipróbálni még nem próbáltam. Így lehet bénázni benne:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UB4eIDB5j6c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UB4eIDB5j6c</a> Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #455 Dátum: 14 jan 06, 20:48:00 »

Hát grafikailag nem egy nagy eresztés. Mondjuk nem is vártam sokat egy japán játéktól  Gondolkozik
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #456 Dátum: 14 jan 06, 20:49:25 »

Azt megemlíteném, hogy a srác egyedül csinálja/csinálta.
Én már beleöltem pár órát a játékba tavaly, jó játék nagyon csak elég nehéz. Mosolyog Mióta bejött az új skin a titánoknak az új támadásokkal, azóta csak egyszer sikerült kipucolnom Trost és az erdőt. Már rengeteg játszható karakter van benne, mind különböző képességgel.

Decemberben elkezdtem olvasni a mangát, hátha kapok pár választ de csalódnom kellet. >.<# Csak még több kérdésem lett. Nevet Viszont megkedveltem Ymirt és Historiát.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #457 Dátum: 14 jan 07, 21:04:48 »

Khm... 53:

http://mangafox.me/manga/shingeki_no_kyojin/v13/c053/1.html
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #458 Dátum: 14 jan 07, 21:30:23 »

Ma délelőtt néztem,még nem volt fent az SnK ova,de már rettentően kíváncsi voltam rá így megnéztem angolba.Igaz kb. a felét értettem,de nagyjából képben voltam a sztorival.Ez meghozta a mangához is a kedvem és mivel a fősztorit úgy tudom már fordítják,így azt kivárom,a Levisből pedig úgy sem jött ki még új fejezet.Így maradt a Before the Fall,amibe szintén belekezdtem angolul (partnerül szolgált a google fordító),de a 2. fejezet közepén valahogy már nem volt kedvem hozzá.
Így most este csak poénból felnéztem (gondoltam magamban,hogy jól döntöttem,hogy megnéztem angolban,mivel amúgy sincs fent...),és mit láttam:Snk ova magyar felirattal.Nah ezt újra megnéztem,és feljöttem ide hogy megírjam róla a véleményemet,és ITT mit láttam:
"Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - Before the Fall manga 000-001. fejezet"
De jó,hogy mindig az utolsó pillanatban fogy el a türelmem... Nevet

OVA:
Tetszett,jól feldolgozták a 18,5-ös fejezetet.Nekem hiányzik az anime,és most ez rátett egy lapáttal  Nevet

Before the Fall:
Először is hatalmas köszönet a fordítónak (Itt a fórumon:A-chan,ugye?).
A történet nagyon jónak ígérkezik,kíváncsian várom mit hoznak ki belőle.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 21:39:53 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

Ancrestor
Újonc
*

« Válasz #459 Dátum: 14 jan 08, 20:54:59 »

Aki tud angolul az olvassa ezt a predictiont,mindf*ck Nevet
http://hnnng-heichou.tumblr.com/post/71997438532/captainarlert-ereminis-what-a-joice
Naplózva
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #460 Dátum: 14 jan 09, 00:11:37 »

Elolvastam, tényleg nagyon érdekes. Csak ezzel most lelőttek egy csavart, már ha tényleg bejön.  Nevet
Szerk.: Plusz van olyanról szó ami még nem volt az animében.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 13:58:02 írta Shing » Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #461 Dátum: 14 jan 09, 18:21:28 »

Birth of Levi 2. fejezet:
http://whiteflowertranslations.tumblr.com/read/snk-a-choice-with-no-regrets-chapter-2
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #462 Dátum: 14 jan 12, 12:50:32 »

Na sikerült felzárkóznom a mangához.

Elolvasva a fejezeteket sok érdekes dolgot kaptunk. A legérdekesebb eddig nekem mégis az a majom titán volt. Beszélni is tudott rendesen meg egyebek és a saját akcióin is csak néztem, hogy elég intelligens ahhoz képest.
Reiner és Bertholdt-on is meglepődtem. A 2 titán 5 évvel ezelőttről. Fura...de szerintem még lesz szerepük, mert olyan könnyen kiírni nem kéne őket.
Vajon milyen falu lehet az ahova vinni akarták Erent? Ott lehet az apja is?
Érdekel mi van azért a pincében, mert már jó ideje csak halogatják.
Remélem, hogy a következő fejezetben rájövünk miért kell a rendőrségnek Eren. Talán ezek a Cilinderesek állnak minden mögött.

Csak én nem értettem az egész Reiss Históriát? ( történetet ikszdé ) Miért olyan fontos most Christa? ( maradok a régi nevénél, mert megszoktam )
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #463 Dátum: 14 jan 12, 13:36:22 »

Ha jól értettem, azért fontos mert a családjának valami köze van a falkultuszhoz és általa szerezhetnek információt, hogy hogyan és miért vannak titánok a falban.
A legújabb fejezet az új fejezet utolsó harmada, mikor Levi csapata szerepel. Az nagyon ötlettelen volt. Mármint hú megint elrabolják Erent és Historiát (ez a név nekem jobban tetszik^^) de aztán kiderül, hogy Jean álcázza magát Erennek... megint.
Csak szerintem furcsa, hogy az emberrablók nem kötötték be Eren(Jean) száját? Hisz bármikor beleharaphatna az ajkába vagy a nyelvére, hogy átváltozzon.
Valaki megmagyarázza, hogy Eren, hogyan váltott nemet? smirksweat
http://mangafox.me/manga/shingeki_no_kyojin/v13/c053/20.html
Nekem úgy tűnik, hogy visszaemlékezik, hogy a tükör előtt fésülte a haját, lányként.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #464 Dátum: 14 jan 12, 17:10:52 »

A tegnapi napon én is bedaráltam azt a 20 fejezetet^^

Manga spoiler:

Valaki nem tudja,hogy a 35. fejezet környékén a szőrös óriás mit vett el Mike-tól?Egyébként maga a szőrös óriás szerintetek ki lehet?
A következő érdekes dolog a kastélynál volt,amikor megtámadták őket az óriások.Egyáltalán hogyan tudtak mozogni este?A másik:Az ovában Isle-t az óriás Ymir-sama-nak szólította,mivel azt hitte hogy Ő az,látszott hogy tiszteli Ymir személyét.De akkor azok az óriások akik a kastélynál voltak,miért támadták tovább Ymirt,miután átváltozott?
Amikor mindez véget ért,és felmentek a fal tetejére,nagyot néztem azon amikor Reiner csak úgy egyszerűen kertelés nélkül mondja Erennek,hogy "Én vagyok a páncélos,Berthold a kolosszális..".Ez kétség kívül meglepett,eléggé hirtelen jött ez az infó.
Hannes-t egy kicsit sajnáltam.Mondjuk szerintem az a jelenet tompítva lesz az animében,mivel ahogy a titán félbeszakította ott azért látszott végig a gerince,stb.Azt hittem,hogy jobban kihangsúlyozzák a halálát,ehelyett azokon a képkockákon inkább Erenre és Mikasára fókuszáltak.Már Erwin sem lesz a megszokott 1 karral.Gondolom így már nem is tud harcolni,de azért remélem még fogja vezetni az expedíciókat.

Reiss történettel kapcsolatban Én azt vettem ki a szövegből,hogy Christa azért kell a felderítő egységnek,mivel Nick csak neki mondja (vagy mondta volna) el az igazságot a falról,így ha Christa elmondja az igazságot a többieknek,akkor ráhárul a felelősség,és így Nick megúszta volna.

Valaki megmagyarázza, hogy Eren, hogyan váltott nemet? smirksweat
http://mangafox.me/manga/shingeki_no_kyojin/v13/c053/20.html
Nekem úgy tűnik, hogy visszaemlékezik, hogy a tükör előtt fésülte a haját, lányként.
Ezek szerint nem csak én nem értettem azokat a képkockákat. smirksweat

Részemről is egy kérdés:
Pontosan kik is rabolták el Erent (Jean-t) és fake Christát?A fal kultusz hívei?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins