|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #406 Dátum: 13 nov 12, 19:04:05 » |
|
Én konkrétan nem szeretem az olyan játékokat amit animéről mintáztak (nálam valahogy elrontják az élményt...),de valakit lehet érdekelni fog: http://vublex.com/attack-on-titan-game-coming-in-2014/Totál véletlenül bukkantam erre a kis apróságra.^^ A grafika azért nem rossz.... Szerk.:Most veszem észre,hogy a kép felé odaírták hogy "fan art".Akkor az nem is a játékból van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 12, 19:06:45 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 13 nov 13, 12:07:58 » |
|
Ez érdekesnek tűnik szívesen kipróbálnám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #409 Dátum: 13 nov 14, 17:12:58 » |
|
A film és a játék képe is fanart. A filmével Deviantarton találkoztam. Live action attól föggően érdekel, hogy milyen lesz az animáció minősége. Ha elcseszik, nem fogom megnézni. Mi olyan jó abban a rózsaszín hajú kis csajban, hogy leveri Levit? Nekem ez magas... Viszont Eren csak a tizenkettedik! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #410 Dátum: 13 nov 14, 18:44:46 » |
|
Rózsaszín hajú csaj? x) kár, hogy fiú, bár először én is lánynak néztem Kirino Ranmaru a neve, az Inazuma Eleven GOban szerepel. Az IE japánban eléggé népszerű, de meg lepődtem, hogy Levi (LEVIT!!), megelőzte az egyik szereplője, aki ráadás nem is főszereplő xD Aamúgy, amint lesz erőm és gép elott leszek válaszolok az üzenetedre. Hogy ne legyen nagyon off: Ti kérnétek vagy kértek karácsonyra SnKs ajándékot? Én egy felderítő egységes pulcsit akarok nagyon kikönyörögni:3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #411 Dátum: 13 nov 15, 00:09:53 » |
|
Ja, hogy fiú... Aha, jó... Értem én...Oké, nem hajt a tatár. Hol szerzel te olyat? :O A szobatársam küldött egy linket egy cégről, akik azt nyomtatnak a kapucnis felsőkre, amit a megrendelő akar, és nem is kérnek el egy vagyont. A galériájukban van is két Recon Corpsos kész felső. Az a bajom csak velük, hogy zöld alapot nem láttam náluk, de majd megkérdezem, hátha van. Asszem, ha valami ilyesmit kérnék otthon karácsonyra, vígan hülyének néznékek érte. xD Anyunak már akkor is égnek állt a tolla, amikor a hámot meg a köpenyt varrogattam otthon. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #412 Dátum: 13 nov 15, 01:31:55 » |
|
Nekem az egyik pólómon van Felderítő egység jel Nem nagy, igazából alig látszik Tekintve hogy a vállán van csak, de akkor is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 13 nov 15, 20:11:20 » |
|
Ebay-on lehet rendelni onnan rendeltem a cosplayhez a dzsekit és láttam hogy van pulcsi csak sok idő mire kipostázzák De nálam szerintem nagyon nem lepődnének meg múlt karácsonyra Happy plüst könyörögtem ki onnantól kezdve idegennek néznek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 15, 20:14:08 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #414 Dátum: 13 nov 15, 21:56:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 13 nov 16, 17:35:37 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=IdItz74rirM Barátnőmmel épp unatkoztunk és ezt találtuk szerintem nagyon jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 17, 21:23:44 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #417 Dátum: 13 nov 24, 18:46:37 » |
|
Tudjátok, hol tudnám magyarul olvasni az attack on titant? Érdekel a történet és azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 13 nov 24, 18:48:31 » |
|
Szerintem sokáig sehol sincs fenn... így inkább angolul keress rá. (Meg amúgy ezt 2-3 oldalon belül már többször is kérdezték)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 13 nov 24, 19:23:43 » |
|
Hát ha magyarul akarod akkor google fordító amúgy meg angolul megtalálod van nagyon sok hely http://www.mangahere.com/manga/shingeki_no_kyojin/ de szerintem ezt nézd át nem tudom meddig van fönt mert nem olvastam előre még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|