24 nov 22, 10:50:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162716 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Thanatos
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #360 Dátum: 13 szep 30, 15:49:06 »

Olvastátok a "közismert tényeket" a rész közepén?Na ezzel kapcsolatban még egy kérdés merül fel:
Mi lehetett a bányásszal?A szövegből úgy tűnt hogy a katonai rendőrségnek ehhez semmi köze.Rálelt volna az óriások titkára?

Elvitte a CIA.

Spoiler
Valószínűleg a fal kultusz/ a királyság titkos alakulata elvitte nyaralni.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #361 Dátum: 13 szep 30, 17:32:22 »

Az anime utolsó része kb. hanyadik mangafejezet? Keresem mangareaderen, melyik lehet, de olyan összevisszának tűnik...  ikszdé
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #362 Dátum: 13 szep 30, 17:37:16 »

33.

Nem fedik tökéletesen egymást, mind az animében, minda magánban vannak extra, illetve kimaradt részek. A 18,5. részt olvasd el, ha bele akarsz vágni a mangába, mert az nem  volt (még) az animében: http://mangafox.me/manga/shingeki_no_kyojin/v05/c018.5/2.html
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 30, 17:42:06 írta zoldkabatos » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #363 Dátum: 13 szep 30, 18:44:22 »

Nem akarok SPOILERESKEDNI, de...

Miért van a 33. fejezet a mangában másképp mint az animében, azaz miért történtek másképp a dolgok? Nem sokkal a csata után veszi észre mikasa az óriást a falban. Nem értem...
A mostani kérdésem az, hogy sok ilyen dolog volt van vagy lesz a mangában, ami sokkal másképp volt mint az animében? Érdemesebb az elejéről olvasnom?
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #364 Dátum: 13 szep 30, 18:54:22 »

Az animében csak akkor vettem észre az óriást a falban, mikor az endinget újrahallgattam, és végignéztem. Különben fel se tűnt volna -.-
?Spoiler?
De a mangában sokkal jobban ütött, azt át is olvastam, és sokkal rendesebben átjöttek a dolgok, az egész drámaibb volt. A special fejezet viszont érdekes... miért tudott beszélni az a Titán, és miért pont Ymir? Remélem, hamar kiderül a mangában. A csaj hasonlított rá mondjuk, de úgy tűnt, rájött az óriás is, hogy ő nem az, akinek hiszi, és utána meg is ette...
Az a nagy, beszélő Majom-Titán meg nagyon furcsa volt, nem csoda, hogy Mike-ban megfagyott még a sz*r is ikszdé Bár, ha meg tudott volna szólalni, akkor talán még élne, sőt, tudna is pár dolgot... de így...  smirksweat
Megyek is olvasni tovább a mangát. ^^,
Naplózva
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #365 Dátum: 13 okt 04, 19:38:38 »

Csodálkozom, hogy még nem rakták ki:)
http://whiteflowertranslations.tumblr.com/read/snk-a-choice-with-no-regrets-prologue#1
Kár, hogy nem értek belőle semmit se>.< (ha valaki esetleg elmondaná, hogy mi volt, megköszönném)
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #366 Dátum: 13 okt 04, 20:52:57 »

Milyen szemétség már, hogy letiltották az oldalon a jobb gombot xD nem baj, feltaláltam magam

Röviden, Levi meg a másik kettő lent vannak a központi város alatt és elindulnak valahova, valamiért; feltételezem, nem valami törvényes dologra készülnek. Egy random ember beleköt a törpébe, hogy miért ment neki. A pasi jelenetet rendez, Levi meg elrendezi a manőverfelszereléssel, amit gondolom, loptak. Persze, Erwin meg Mike szemtanúi mindennek, és Erwin képét elnézne, Levi elég szépen felkeltette a figyelmét.

Ha van rá igény, lefordíthatom, de ma már szerintem nem állok neki. Egyébként szívesen megcsinálom, tizenkét oldal nem nagy meló. ^^

Amúgy ez annak a prológusa, amit én linkeltem nemrég? Mert a rajzolása szebb, mint az eredeti mangáé, és emiatt nekem kicsit gyanús az eredete, de tök mindegy, a lényeg, hogy heichou van benne! x3
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 04, 20:54:19 írta A-chan » Naplózva

Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #367 Dátum: 13 okt 05, 13:44:17 »

Új fejezet:

http://www.onemanga.me/shingeki_no_kyojin/50/2/

SPOILER

Hát szegény öreg Hannes bátya jobb sorsot érdemelt volna, de szerencsétlenen már nagyon rég óta rajta volt a halál keze. Viszont kicsit bepánikoltam hogy itten mindenki meg fog halni. (Erwin meg Jean alatt rezgett a léc rendesen)
Mikasa csatlakozott Levihez a "spontán láthatatlan sérülést elszenvedettek" csapatába. De egyébként aranyos volt
Ymirt sajnálom hogy nem tud végül is visszatérni Historiával, de nem lehet minden tökéletes.
Ami jó viszont, hogy úgy tűnik vége lesz az üldözésnek és visszatérhetünk szépen a falon belülre és akkro a pap eldalolhatja az infókat Historiának, aki meg szépen közölheti a néppel.

És akkor ugye itt van még Eren új képessége. Engem rohadtul meglepett, aminek örültem is nagyon. Valószínűleg olyan ereje lesz majd mint a majomtitánnak. Ami viszont érdekes, hogy Reiner teljesen bepánikolt azon, hogy Eren rendelkezik ezzel az erővel. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hova fogunk kilyukadni a történetben ezután...
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #368 Dátum: 13 okt 05, 14:27:18 »

Új fejezet:

http://www.onemanga.me/shingeki_no_kyojin/50/2/

SPOILER

Hát szegény öreg Hannes bátya jobb sorsot érdemelt volna, de szerencsétlenen már nagyon rég óta rajta volt a halál keze. Viszont kicsit bepánikoltam hogy itten mindenki meg fog halni. (Erwin meg Jean alatt rezgett a léc rendesen)
Mikasa csatlakozott Levihez a "spontán láthatatlan sérülést elszenvedettek" csapatába. De egyébként aranyos volt
Ymirt sajnálom hogy nem tud végül is visszatérni Historiával, de nem lehet minden tökéletes.
Ami jó viszont, hogy úgy tűnik vége lesz az üldözésnek és visszatérhetünk szépen a falon belülre és akkro a pap eldalolhatja az infókat Historiának, aki meg szépen közölheti a néppel.

És akkor ugye itt van még Eren új képessége. Engem rohadtul meglepett, aminek örültem is nagyon. Valószínűleg olyan ereje lesz majd mint a majomtitánnak. Ami viszont érdekes, hogy Reiner teljesen bepánikolt azon, hogy Eren rendelkezik ezzel az erővel. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hova fogunk kilyukadni a történetben ezután...

SPOILER
Itt Mikasa megakarja csókolni Erent? Mert tudta hogy meghalnak?
Naplózva
Adri
Gennin
*

« Válasz #369 Dátum: 13 okt 05, 17:54:07 »

Milyen szemétség már, hogy letiltották az oldalon a jobb gombot xD nem baj, feltaláltam magam

Röviden, Levi meg a másik kettő lent vannak a központi város alatt és elindulnak valahova, valamiért; feltételezem, nem valami törvényes dologra készülnek. Egy random ember beleköt a törpébe, hogy miért ment neki. A pasi jelenetet rendez, Levi meg elrendezi a manőverfelszereléssel, amit gondolom, loptak. Persze, Erwin meg Mike szemtanúi mindennek, és Erwin képét elnézne, Levi elég szépen felkeltette a figyelmét.

Ha van rá igény, lefordíthatom, de ma már szerintem nem állok neki. Egyébként szívesen megcsinálom, tizenkét oldal nem nagy meló. ^^

Amúgy ez annak a prológusa, amit én linkeltem nemrég? Mert a rajzolása szebb, mint az eredeti mangáé, és emiatt nekem kicsit gyanús az eredete, de tök mindegy, a lényeg, hogy heichou van benne! x3

Köszi a "tájékoztatót"^^ Megköszönném (és még szerintem jó páran), ha úgy is lefordítanád:3
Érdekesen kezdődik, mondjuk abban reménykedtem, hogy a kiképzést is be fogják mutatni, de úgy látszik az kimaradt :/ És Levi szépen elintézte azt az emberkét, pedig semmi komoly dolgot nem vétett ellene ikszdé

A kérdésedre a választ szerintem igen, mert a fordítok honlapján (http://whiteflowertranslations.tumblr.com/releases) Gaidenként írják és itt (http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-08-27/attack-on-titan-spinoff-manga-to-run-in-aria-shojo-magazine) is (Hikaru Suruga is drawing the Shingeki no Kyojin Gaiden: Kuinaki Sentaku Prologue (Attack on Titan Side Story: A Choice with No Regrets Prologue). Így már meg is válaszoltam a következő kérdésedet is, Hikaru Suruga rajzolja, sokkal jobban tetszik a rajzolása, mint az eredetinek, kivétel Erwin és a lány karakterdizájnja. Az előbbi szimplán fura, az utóbbit nem nagyon tudtam volna beleképzelni a SnK világába:S

Amúgy Levi hol tanult meg használni a manőverfelszerelést? Nem úgy volt, hogy kevesen tanulták meg az óriások shigansinai betörése előtt?
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #370 Dátum: 13 okt 06, 07:14:42 »

A-chan: Persze,hogy van rá igény. Nevet

A SnK mangát elkezdem olvasni a napokban (googlefordítóval Nevet,kb.30-45 perc volt egy manga,a nyelvtani szabályok mennek,csak annyi -számomra- ismeretlen szó,kifejezés van benne,ami már szörnyű,de ezt még hagyjuk),abba is hagytam,mert ehhez a grafikához egyszerűen nem tudok hozzászokni...De viszont a történet miatt szerintem egyszer végig fogom szenvedni^^

Valóban,a Gaiden-nek tényleg jobb a rajzolása.Nekem Erwin karakterdizájnja teljesen átlagos volt,de az a lány tényleg...

A manőverfelszerelés használata jó kérdés.Ha jól emlékszem,Rivaille múltjáról még nem volt szó az animében Gondolkozik
Valszeg ez is ki fog derülni a Gaiden-ben,mert Erwin is biztos meglepődött,hogy hoppá,civil manőverfelszerelés-sel?

Azt hiszem ez OFF:Szerintetek meddig fogja húzni a manga?
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #371 Dátum: 13 okt 06, 13:37:37 »

30-40 fejezet még van benne.

HERE COMES THE F*CKING SOILERS GUYS !!!

Megtudtuk, miért kell annyira Reineréknek Eren. Ezzel az erővel Eren kiírthatja a titánokat. Hasonló ereje van amint a Bestia titánnak.

Eren és Mikasa arik voltak  Pirul Már reménykedtem hogy Mikasa lekapja, de Eren inkább elment badasst játszani. Nvm ami késik nem múlik.

Reménykedtem hogy Hannes megbosszulja Eren anyját és csak utána hal meg, de szegény még ennyi idő után is balfék maradt. Igazából onnantól hogy megjelent az óriás, akkora death flaget lengettek neki, hogy monitoron keresztül bökte a szemem. De pozítivum hogy most nem futott el.

Ymirt nem értettem. Remélem kapunk rá magyarázatot miért állt végül Reinerék oldalára.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 13:38:16 írta Lew » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #372 Dátum: 13 okt 06, 21:26:31 »

Lefordítottam ma, amikor haza értem. Ha minden igaz, holnap már gépközelben leszek, úgyhogy majd megszerkesztem a szöveget és kész is. Viszont, addig ki kellene találni, hogyn hova töltsem fel, mert fogalmam sincs. xD

Szerintem Levi egyik társának a dizájnja sem illik bele a SnK világába, de Erwinnel nincs bajom.
Heichou magától tanulhatta meg a felszerelés használatát, Erwinnek talán pont az szúrt szemet, mert ja, civileket kétes eredetû 3DMG használat közben látni elég meglepõ lehet. Azért megnéztem volna egy bénázó Levit, aki elõször próbálja ki a cuccot, mert még neki sem mehetett rögtön profiul. Nevet

Colossal barátunk megjelenése elõtt csak a Recon Corps használta a 3DMG-t, utána tették kötelezõvé minden osztag számára.

Amúgy, ha a rendes mangával is bajotok van, akkor miért nem szóltatok, amikor pl Syzy felajánlotta, hogy lefordítja?
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #373 Dátum: 13 okt 07, 08:27:00 »

Töltsd fel Deviantartra becsomagolva. Szerintem onnan mindenki le tudja tölteni. És köszönjük előre is a fordítást.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 07, 08:27:37 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #374 Dátum: 13 okt 07, 13:21:49 »

Hozzánk feltöltheted Nevet... Amúgy én még mindig benne vagyok.Ha valaki lefordítja,én megszerkesztem,ha van rá igény...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins