24 nov 22, 12:15:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162957 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #330 Dátum: 13 szep 18, 15:35:03 »

Na az meg a másik...Lehet hogy pont nem erre számított,de azt biztos tudta hogy történhet valami.
Lehet hogy az intelligens óriások nem tudnak fény nélkül átváltozni. (Emberből - Titánná.) Még nem mondták,de én erre tippelek.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #331 Dátum: 13 szep 18, 15:51:09 »

Hát a vén óriás gyomrában se lehetett kivilágítva, Eren mégis átváltozott. Nevet
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #332 Dátum: 13 szep 18, 18:27:58 »

Eren valami olyasmit mondott Annie-nak,hogy "lehet rossz humorérzéked van,ez még nem bizonyít semmit,gyere le az alagútba,és így bizonyíthatsz valamit"...Biztos nem akarta átverni Annie-t,mert az előzetesből is kiderül,hogy Eren nem tud átváltozni,mert tudja hogy Annie az,azaz még barátjának tekintette,és nem akarta elhinni,hogy Ő a nőstény óriás,csak amikor már harapta volna az ujját,akkor Erennek jeleznie kellett...Nyílvánvaló,hogy pusztán Annie nem bízott Erenben,hogy nem fogják el az alagútban,így felfedte magát.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #333 Dátum: 13 szep 20, 19:23:38 »

Idióta vagyok, amiért eddig tartott rájönnöm, hogy annak a Hiroyuki Sawanonak köszönhetjük a SnK bámulatos zenéit, aki az AoEx-ért is felelt (meg a Guilty Crown-ért is, de az lényegtelen xD). Nem csoda, hogy el voltam keveredve vele. Szégyenlem is a pofám, hogy csak most esett le. x3

A shiftereknek szerintem nem kell úgy a fény, mint a mezei titánoknak, szal semmi köze nincs az alagút sötétének ahhoz, hogy Annie nem akart lemenni. Simán az volt a baja, hogy ott nem tudott volna átváltozni. Logikus, hogy egy akkora dög ott lent beszorult volna.
Eren meg nem hitte el, hogy a barátja gyilkolt le annyi embert a szeme láttára, mert még mindig csak egy naiv gyerek. Azért mondta, hogy Annie biztos csak viccel.

Cat! Nagyon szép az avád meg az alád~ ^-^
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #334 Dátum: 13 szep 20, 21:33:06 »

Köszi ^^,

Amúgy, csak én vagyok úgy vele, hogy az anime végeztével inkább gyorsan elolvasom a mangát, mint hogy várjak rá 1-2 évet? Biztos sok minden nem lesz még benne, azt pedig már szívesen megtudnám, hogy pl. mikor és hogy és miből építették a falat...
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #335 Dátum: 13 szep 22, 03:27:27 »

Anime 24:

Kezd az anime brutalitása felzárkózni a mangáéhoz, pedig hangulatban eddig is verte.

Egyébként egyre kevésbé érzem Erent főszereplőnek. Inkább Armin vagy Jean karakteresebb, Eren egyszerű vadállat, Mikasa meg pszichopata.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #336 Dátum: 13 szep 22, 11:07:52 »

24.rész

akciódús rész volt de mellette nagyon klisés is. Pont mielőtt Arminék összeállnának a föld alatt azzal a két felderítőssel, pont akkor tapossa el őket Annie. A Katonai rendőrség tagjai nem tudják, hogy mi van és csaknem Erwinékre támadnak és nem engedik őket segíteni a többieknek. Megint a katonai rendőrség lát egy titánt a falon belül és nem hogy mennének segíteni, hanem elkezdenek ingyen mozizni  és agyalni, hogy vajon, hogy kerülhetett ide (legalább hittek a saját szemüknek smirksweat). Annie pont azelőtt szabadul ki, mielőtt Hanji megcirógatná.

Jól láttam, hogy Mikasa féltékeny lett Annie-ra? Nevet Mikor azokkal a pszichó szemekkel nézte Erent és kérdezte, hogy "Do you have certain feelings for her? Is that what's stopping you?"
Miksa>Eren>Annie>Armin Ez a kapcsolati rendszer megállja a helyét, vagy megint csak én képzelem bele? Hümm-hümm

Remélem nem az lesz a következő részben, hogy a Katonai Rendőrség meglátja Erent, ahogy harcol Annie-val és erre meg megtámadják Erent.
Jövő héten elérkezünk az utolsó részhez. Sír Utána kénytelen leszek elkezdeni a mangát.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #337 Dátum: 13 szep 23, 00:20:17 »

A macsek meg csak békésen szunyókál a vértócsa és a romok mellett.   Pojén
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #338 Dátum: 13 szep 23, 07:08:17 »

JAh, valszeg a macska is valami gyökér szimbólum , mint anno a gránátalma volt ,vagy mint az Ed-ben a dió . Nem tudom amúgy minek erőltetik, nem áll jól az animének.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 07:10:25 írta Lew » Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #339 Dátum: 13 szep 23, 15:20:36 »

24:
Tömören:
Annie zúzott (kinyírt megint jó sok embert),Eren átváltozott és aztán Ő is zúzott (egy kicsit) Nevet
A tartalék terv eléggé meglepett.Ott azt hittem már végleg elfogták.
A katonai rendőrség nekem eléggé ellenszenves...

Jövő hét=utolsó rész,kár,mondjuk azt is meg kell érteni (legalábbis nekem),hogy ha menne tovább akkor tele lenne nyomva fillerrel.De ha már itt tartunk:A manga 40 oldalas és havonta jön ki,nem? 1 naruto vagy bleach,FT manga 20 oldal,és hetente jön ki,akkor miért nem jöhetne az Attack on Titan is 2 hetente?A rajzolása sem valami jó-legalábbis úgy hallottam-,így 2 hét alatt meg lehetne oldani-szerintem-.Na mindegy.
A mangát is betolom egy nap alatt,akkor meg 1 hónapot kellesz várni rá,mielőtt nem jön az anime.Mi lesz így velem? Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 15:22:45 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #340 Dátum: 13 szep 23, 17:12:52 »

Annyira nem zúzott Annie...Hanji nagyon nagy.Komolyan ő lett most a kedvencem.Na meg Annie.
Már megutáltam Mikasát (Eren mánia + tényleg egy nagy pszichopata lett.:/) meg Erent, is,mondjuk őt annyira nem.Cicus meg a véres lépcső nem illik ehhez az animéhez.
Tilon, annak a kapcsolatrendszernek örülnék én is a legjobban  >.<#

Eren ,édes kevés vagy te Annie-hez Nevet (Meg mindenhez)
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 17:28:13 írta dreamfolow » Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #341 Dátum: 13 szep 23, 18:27:34 »

Nem tudom, jobban jártok-e a mangával. Lesz még egy rohadt nagy csattanó évadzáró jelenetnek, de onnantól nekem picit leült a sztori. Meg gyengébb is, mint az anime... de nem papolok, elvégre én se bírtam megállni Nevet
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #342 Dátum: 13 szep 23, 18:31:49 »

Hm.. Csak azt nem értem, hogy Eren mért lelkizik mindig annyit, meg ez az átváltozási képtelenség... Az ember azért határozottabbnak hinné...
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #343 Dátum: 13 szep 23, 18:37:17 »

Valszeg Erennek fontos Annie (mint barát Nyelvesít) ... Én szerintem ez jó ötlet volt ,hogy ösztönösen az adott érzelmekkel lehet csak átváltozni,az ember is akkor lesz a legerősebb ,amikor eluralkodik rajta az ösztön és az érzelem.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 18:37:52 írta dreamfolow » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #344 Dátum: 13 szep 23, 20:25:27 »

Én biztos elkezdem a mangát, ha az animének vége, mert ahogy elnézem a kommentjeiteket, úgy is élvezhető az amine, hogy előre tudjátok, mi lesz benne.

Most néztem meg a részt.
Amikor Jean elindult Annie után, megállt bennem az ütő. Azt hittem, kinyíratja magát Marcoért. Komolyan a szívbaj kerülgetett. Brr, még mindig érzem az utóhatást.
Az a macska tényleg érdekes meg természetellenes volt. Amúgy Rivaille miért ült a seggén? nem lett volna logikus, ha ő is Annie ellen megy? (főleg Erwin helyett) Nem értem. És Erennek igaza volt, heichou tényleg beszédesebb volt mint általában.
Hanji vitte a pálmát pszichopataságban, szerintem Mikasa a nyomába sem ér. ikszdé

Rivaille wikijén valami olyat ír, hogy a 'Rivaille' név csak hibás fordítás; helyesen Levi. Nincs is vele semmi bajom, tőlem akárminek hívhatják, csak nem értem, hogy a hivatalos animében miért Rivaille, ha az ugyanúgy hivatalos mangában meg Levi. Oké, hogy pl Erza meg Elza. Erre tényleg rá lehet mondani, hogy elfordították, mert szar a japánok kiejtése, de Levit bárhogy csavarják, véletlenül sem lesz belőle Rivaille. Az is eszembe jutott, hogy lehet az egyik kereszt, a másik meg vezetéknév, de az is hülyeség, mert akkor nem beszélnének hibás fordításról. Valaki valami okosat erre tud mondani?

Egyébként megkérdezném a mangásokat, hogy a kannibál falunak, amiről Hanji mesélt, van köze a titánokhoz; vagy csak én agyalok rajta túl sokat? Csak annyit kérek, hogy igen vagy nem, több spoilerre nem vagyok kíváncsi. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 21:26:45 írta A-chan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins