MANGA SPOILERValami oka kellett hogy legyen Bertholdnak és Reinernek, amiért anno betörték a falat... De nem értem, miért nem a szőrös titán törte be? Vagy kezdte el behajigálni a titánokat a városba... Nyilván jó, ha vannak szövetségesei.
Ja igen, a konzervdoboz az tényleg érdekes
Bár ez egy fiktív világ, gondolom így lehetséges az ágyú és a balliszta... Ja, a 3D-s felszerelésről meg ne is beszéljünk.
Elég fura feltevés, hogy minden titán ember volt egykor... Mert bár van igazságalapja, az átalakulós titánok máshogy néznek ki. A Connie anyja meg lehetett véletlen egybeesés is, csak a hangulat fokozásáért.
Amúgy amikor Annie visszaemlékezett, és az apja mondta neki, hogy pusztítsa el az embereket, és utána mutatták a falban lévő óriás fejét, én totál aszittem akkor, hogy ő az apja
Viszont nem csak a majom titán tud beszélni, mert amikor a kastélynál voltak, Ymir mondta nekik, hogy szálljanak fel rá, ha élni akarnak. Meg a Connie anyjának hitt titán is megszólalt... állítólag.
Eren apjáról annyit tudunk, hogy még a legelején hazafele lovaskocsizik.. Lehet megették már rég... de biztos lesz még valami nagy szerepe, főleg ha ő az okozója mindennek... Lehet ő a szőrös titán :O Jó, ez csak találgatás, de a történet és Eren szempontjából nagy fordulat lenne.
MANGA SPOILER