24 nov 22, 11:14:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162794 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 13 aug 05, 19:43:31 »

Tetszett ez a rész, bár nem épp efféle fordulatokra számítottam.

Ez a női titán csak szerintem hasonlít Annie-ra?
Bumm! Már 2 oldal óta mindenki csak utalgat a kilétére, erre te lelövöd a poént... Hadd gratuláljak!  ikszdé
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #181 Dátum: 13 aug 05, 19:46:39 »

Már elnézésedet kérem, eredetileg pont azért nyitottunk ide is egy témát, hogy a mangások is ki tudják beszélni a történéseket, az animéseknek ott van a 'szezonos animék' nevű téma, ha spoiler nélkül akarják kibeszélni a dolgokat. Az, hogy itt is áthúzzák/jelzik néha a spoilereket az itteniek tiszta jófejségénék köszönheted, inkább legyél hálás érte.

Először is, se áthúzva, se jelezve nem volt, hogy le akarják lőni az anime jelenlegi nagy kérdését. Semmilyen figyelmeztetést nem kaptak a csak az animét nézők, hogy ne olvassák, mert spoilert tartalmaz. Akkor hol itt a jófejség?

De oké, akkor beszéljék ki a mangások is a történéseket... De eléggé szemétségnek tartom, hogy pont akkor kerül szóba a női titán mögött rejlő emberke, amikor az anime is ott tart... Na és akkor miért legyünk hálásak?

Befejeztem az OFFolást, de ez legyen már mindenki szeme előtt, ha olvassa az mangát.

Szerk: Bazzzzzz..............
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #182 Dátum: 13 aug 05, 20:23:32 »

btw még mindig nem mangát olvasó user spoilerezett Nevet
Naplózva

Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #183 Dátum: 13 aug 05, 20:37:52 »

Aki már olvasta a mangát és nem árja oda egy spoiler elé, hogy SPOILER, én kimondom kerek perec, hogy paraszt (nem a földműves értelemben).

Én azért olvastam végig a mangát, mert ellőtték a rohadt youtube commenterek, a 42. fejezetben lévő plot twistet és akkor úgy döntöttem, hogy ez volt az utolsó dolog amit elrontottatok nekem és inkább elolvastam.
(Szerencsére a női titán kilétén meg tudtam lepődni amikor kiderült.)

A másik meg amit szeretnék mondani, hogy azzal, valakinek a találgatására ráírja valaki hogy ne spoilerezz, azzal a maga paradox módján ő maga spoilerezni el a történést.

BTW:
Ha valaki a mangát el akarja olvasni és zavarja a kezdeti fejezetek rajzolása, akkor a jelenlegi állás szerint a 24. fejezettől (mangareaderen kicsit csalóka a számozás úgyhogy arra tessék figyelni) kezdje olvasni a mangát (mert ott tartunk most), ahol azért jobb a helyzet mint az elején (bár szerintem pl semmi probléma nincs a rajzolással). Ha ott is zavarja a rajzolás akkor nem tudtam segíteni.
Őszintén szólva olyan kevés különbség van a manga és az anime jelenetei között, hogy nem kell az elejétől kezdeni (én is csak utólag olvastam vissza).
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 05, 20:39:35 írta Thanatos » Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #184 Dátum: 13 aug 05, 21:31:24 »

Most direkt megnéztem megint az anime végét, és csak füstölgött a female titán keze, kár hogy nem merték ellőni azt.

És igen most megnéztem mi lesz 42. fejezetben de annyira nem érdekelnek a spoilerek.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #185 Dátum: 13 aug 05, 21:44:51 »

Nem fog beleférni ez a női titán fejezet? Vagy pont olyan szemetek lesznek hogy khm..khmm... akkor lesz vége amikor kiderülne hogy ki is az az óriás.Mikasáról eddig is tudtam hogy sooo badass,nem lepődök meg már rajta.Kétségkívűl jobb lesz az anime,olyan dolgok vannak a mangában hogy ha azt ugyanúgy megcsinálják...Asszem befogok sz*rni.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #186 Dátum: 13 aug 05, 22:34:25 »

Manga spoiler ch 48

Elvileg a 48. fejezetben lesz pince !!!

Meg feltűnik egy szarvas Titan ( dafuq ) meg a majom is benne lesz.

Természetesen ez nem készpénz.
Naplózva

Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #187 Dátum: 13 aug 05, 23:16:06 »

Nem fog beleférni ez a női titán fejezet? Vagy pont olyan szemetek lesznek hogy khm..khmm... akkor lesz vége amikor kiderülne hogy ki is az az óriás.Mikasáról eddig is tudtam hogy sooo badass,nem lepődök meg már rajta.Kétségkívűl jobb lesz az anime,olyan dolgok vannak a mangában hogy ha azt ugyanúgy megcsinálják...Asszem befogok sz*rni.

Szerintem a női titán szál az még végig fog menni.
Az évad végi cliffhanger meg valószínűleg a "Kőmíves Kelemen feleségére" való rácsodálkozás lesz.
Szal a 34. fejezet még benne lesz az animében szerintem.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #188 Dátum: 13 aug 06, 04:00:19 »

Meg feltűnik egy szarvas Titan ( dafuq ) meg a majom is benne lesz.

SPOILER AZ ANIMÉSEKNEK (jelöljétek ki h jól látható legyen)

Hát azt már tudjuk, hogy minden óriás eredetileg ember volt, szóval nem csodálkoznék, ha az állatszerű óriások meg eredetileg állatok lennének.
Azt tudjuk, hogy az óriások nem ölnek állatokat, de az sehol nem szerepelt, hogy nem lehetnek belőlük óriások vagy titan shifterek.

Ha jól gondolom (nemtudom teorizálta-e már ezt valaki), akkor ez az egész óriássá változás dolog, lehet, hogy valami olyasmiként kezdődött, hogy volt egy nagy betegség, egy orvos (eren apja pl) pedig kifejlesztette ellene a szérumot, tesztelte állatokon és végül emberek is kaptak belőle, lehet, hogy még csak félkész állapotában és a szérum mellékhatása, hogy x idő múlva (vagy valaminek a hatása folytán) óriássá változol és vagy megtanulod irányítani vagy buta tök leszel, azaz "sima" óriás.

Simán el tudom képzelni, hogy eren faterja volt a szérum készítője is, hiszen tudjuk azt is, hogy Ymir valójában egy 80+ éves nagyi, de amíg valaki óriás, addig ezek szerint nem öregszik.

SPOILER VÉGE

Hmmm... Óriás állatkert Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 06, 04:01:50 írta Exkirion » Naplózva

Nitroglicerin
Chuunin
*

« Válasz #189 Dátum: 13 aug 06, 09:42:22 »

Tetszett ez a rész, bár nem épp efféle fordulatokra számítottam.

Ez a női titán csak szerintem hasonlít Annie-ra?
Bumm! Már 2 oldal óta mindenki csak utalgat a kilétére, erre te lelövöd a poént... Hadd gratuláljak!  ikszdé

Nem olvasom a mangát, nem tudtam hogy tényleg ő, de azért némi hasonlóság azért akad...sőőőőt.
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #190 Dátum: 13 aug 06, 18:36:28 »

Lewnek egy jó Annie cosplayer:
http://annaromancer.deviantart.com/art/Shingeki-No-Kyojin-Annie-Leonhardt-389883279?q=gallery%3AANnaRomancer&qo=1

Nekem egyébként nem is tűnt fel a női titán hasonlóság, mikor olvastam a mangát. Fura, pedig tényleg leeshetett volna az elején is.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #191 Dátum: 13 aug 07, 16:38:24 »

Kint van az új fejezet!

SPOILER:
Nem rossz, hogy ráerősítenek a helyzet kétségbeejtő voltára, meg jobban kihangsúlyozzák a karakterekre nehezedő pszichológiai nyomást, de akkor is szeretnék már több magyarázatot olvasni. De úgy néz ki ezt csak akkor fogjuk megkapni, ha megoldódik ez az egész üldözéses szitu.
Viszont Irvin manővere után ez úgy néz ki nem fog olyan sokat váratni magára.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #192 Dátum: 13 aug 07, 18:00:59 »

Spoilermentesen a 48. részről:

Ahahahahahahhahaaaaaa  Ördögi Végre fosnak ők is. Ez kedves szívemnek. Mikasa pedig újabb plusszpontot kap, amiért a legtöbb mangaszereplővel ellentétben nem inog meg egy pillanatra sem érzelmi okokból, és képes fontossági sorrendet felállítani.

A sztori azért nem haladt sokat az elmúlt pár részben. Illene már valamivel közelebb jutnunk a titkokhoz.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #193 Dátum: 13 aug 07, 19:54:24 »

SPOILeR : Ja, fontossági sorrend mi ?Nevet Mindenkit megölök kivéve Erent.Úgy könnyűű..Őt nem tudná...A vége ?? Megjött a főnök.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 07, 21:39:41 írta dreamfolow » Naplózva

Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #194 Dátum: 13 aug 07, 21:27:07 »

SPOILER

"Payback Time! Szeretitek megzabáltatni magatokat a többi titánnal hát akkor tessék!" Erwin parancsnok nem szarral gurigázik.

Őszintén szólva marha kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog megoldódni ez a történetszál és hogy mi lesz Reinerrel és Bertholddal. Ymir meg Christa talán hajlandóak lesznek észhez térni és szépen hazamenni a többiekkel, hogy végre kiderüljön pár dolog.
De a világ "sötét realitás" faktorából kiindulva Reinerék vagy meghalnak (kivégzik őket) vagy előkerül valami bestia titán megint és valahogy megmenti őket meglássuk.

Azért azt jó volt látni, hogy Bertholdot is megviseli lelkileg ez a szituáció meg egy pillanatra még meg is sajnáltam.

És LOL az elején hogy nyávognak már a Military Police-tól a csávók.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins