Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #165 Dátum: 13 aug 04, 21:02:04 » |
|
Kicsit érthetőbb magyarázat: A területre ható támadások pl egy titán meglendíti a karját) sokkal több embert talál el, ha közelebb vannak egymáshoz. Meg a több célpont mindig vonzóbb és feltűnőbb. Ha látsz a falon két legyet egymás mellet és egyet külön, akkor értelemszerűen a párosra csapsz le, mert így többet kaphatsz el. A OP elején, aki áll a véresőben az ő lenne? Eddig nem jöttem rá, hogy ki az.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #166 Dátum: 13 aug 04, 21:06:06 » |
|
Mintha megemlítették volna egyszer az apját, hogy tőle tanulta a közelharci technikákat, szóval biztos vele lesz valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #167 Dátum: 13 aug 04, 22:00:43 » |
|
De nemááár, most komolyan itt is a spoilereket kell olvassam? Annyira idegesítő, hogy egyesek nem képesek megállni, hogy ne rontsák el mások szórakoztatását... Van aki szereti kivárni és végigagyalni az egy hetet, csessze meg...
Egyébként meg az a céljuk a katonáknak, hogy minél gyorsabban eljussanak Shiganshinába. Amihez az kell, hogy minél kevesebb titánt vonzzanak maguk után. De ha szét vannak szóródva, akkor nagyobb az esély, hogy összefutnak egy titánnal.
Arról nem is beszélve, hogy ha együtt vannak, akkor össze tudnak dolgozni. Hiszen ők már az elit katonák.
Bár a fene tudja, mi lenne a jó stratégia...
Én inkább tovább vizsgáltam volna a titánokat, befogtam volna még párat, hogy többet tudjanak meg róluk...
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #168 Dátum: 13 aug 04, 22:27:25 » |
|
Miroku csak a te hozzászólásodat olvastam, de ezek szerint jól tettem. Remekül sikerült ez a rész is. Ebben a részben fény derült arra ami pár rész óta húzza a fejemet. Na a 3D manőveres cuccot leginkább csak erdőkben, és városokban lehet használni ezért nem tudtak ténylegesen támadást indítani, mert ilyen terepen nem számít hányan vannak, ha csoportosan támadnak az óriások, akkor könnyű célpontok. Van pár óriás ami elég "érdekesen" kúszik-mászik-harap. A női nemű titán nem lepett meg, mert mangások már megosztották velünk az eljövetelét. Hát így szemlátomásra meg tudom mondani, hogy kicsoda. A haja és az arca emlékeztet valakire. Talán ugyanez a személy ölte meg a két vizsgált óriást. Mangásoktól kérdezek egy dolgot, de kérem csak igennel vagy nemmel válaszoljatok. (Akár pm-be mert valakinek ez is spoiler lehet.) A mangában kiderült már hogy mi van Erenék pincéjében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #169 Dátum: 13 aug 04, 23:18:35 » |
|
Hát mangások nem spoilereztek. Az egyetlen amit láttam az az hogy, az animések fejtegették ki lehet a Feamle type Titan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #170 Dátum: 13 aug 05, 04:20:55 » |
|
Vicces, hogy mindenki biztosra veszi, hogy ki a női titán. Fogtok ti még meglepődni Az viszont tényleg spoiler lenne, ha elmondanám, jártak-e Eren pincéjében már. Maradjunk annyiban, hogy lesznek annál (legalábbis számomra) sokkal érdekesebb dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 13 aug 05, 07:31:59 » |
|
Egyre jobbak lesznek ezek a részek ,komolyan mondom. Én biztos vagyok hogy az a személy ...akire gondolunk.Látni az arcán.zoldkabatos,ne próbálj meg minket kizökkenteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #172 Dátum: 13 aug 05, 07:59:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #173 Dátum: 13 aug 05, 08:55:10 » |
|
Bazze, komolyan azt éritek el ezzel, hogy fogom magam és végigolvasom a mangát Elkezdtem amúgy, de nem akartam folytatni, mert olyan ronda a rajzolása... De már nem fog érdekelni
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 13 aug 05, 09:18:22 » |
|
Nem érii meeg.... mert már én is megtettem xD.Semmi extra nem lesz benne :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #175 Dátum: 13 aug 05, 10:21:13 » |
|
Nem spoilereztem mivel fogalmam sincsen, csak logikát alkalmaztam és valószínűséget számítottam. Ezért nem kell lebaszni, mert csak fejtegetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #176 Dátum: 13 aug 05, 11:02:53 » |
|
De nemááár, most komolyan itt is a spoilereket kell olvassam? Annyira idegesítő, hogy egyesek nem képesek megállni, hogy ne rontsák el mások szórakoztatását... Van aki szereti kivárni és végigagyalni az egy hetet, csessze meg...
Már elnézésedet kérem, eredetileg pont azért nyitottunk ide is egy témát, hogy a mangások is ki tudják beszélni a történéseket, az animéseknek ott van a 'szezonos animék' nevű téma, ha spoiler nélkül akarják kibeszélni a dolgokat. Az, hogy itt is áthúzzák/jelzik néha a spoilereket az itteniek tiszta jófejségénék köszönheted, inkább legyél hálás érte.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 13 aug 05, 14:54:18 » |
|
Tetszett ez a rész, bár nem épp efféle fordulatokra számítottam.
Ez a női titán csak szerintem hasonlít Annie-ra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lulu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit
|
|
« Válasz #178 Dátum: 13 aug 05, 15:40:53 » |
|
Ja, jó volt Nagyon meglepődtem mikor kiszabadult a markából ... (ki is? a neveket nem igazán vágom ) Amúgy nekem barátságosnak tűnik ez a szőke titán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #179 Dátum: 13 aug 05, 18:58:11 » |
|
Már elnézésedet kérem, eredetileg pont azért nyitottunk ide is egy témát, hogy a mangások is ki tudják beszélni a történéseket, az animéseknek ott van a 'szezonos animék' nevű téma, ha spoiler nélkül akarják kibeszélni a dolgokat. Az, hogy itt is áthúzzák/jelzik néha a spoilereket az itteniek tiszta jófejségénék köszönheted, inkább legyél hálás érte. Eredetileg pont Miroku nyitotta az anime számára. A "szezonos animék" téma pedig olyan futó művek számára van, amelynek nincs saját témája A spoilerrel kapcsolatban igazad van, hogy az csupán "jó fejség", de ez az íratlan szabály úgymond része a fórum jelentős területének. A témához illően SPOILER ezve. Az animések ezt már minden valószínűséggel, csaka következő évadban láthatják, hogy Mikasa mekkora baddass. http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/33/35
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|