24 nov 25, 07:50:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 163188 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #150 Dátum: 13 júl 31, 17:19:51 »

Jó rész volt. Végre valami érdemleges történt és nemcsak Hanji sztorijait hallgathattuk. Nevet Meglepődtem, mikor Annie nem csatlakozott a felderítő egységhez, mikor még Jean is beállt hozzájuk. Igazából a parancsnok beszéde után az is csoda, hogy maradtak jelentkezők. ikszdé Sasha kicsit parázott. Azt hittem, hogy azért marad ott mert megdermedt a félelemtől xD.

Mikasa-ban nem csalódtam, remélem valahogy tényleg elégtételt vesz Levy-n. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #151 Dátum: 13 júl 31, 17:48:32 »

Nem tudom, mangát nem olvastam, de szerintem azért nem csatlakozott Annie mert ő.... vagy legalábbis annyira egyértelműnek tűnik hogy ő is...? Biztos nem csak tévképzeteket gyártok.  Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #152 Dátum: 13 júl 31, 18:21:52 »

Arra gondolsz, hogy...? Mármint, hogy ugyanazt a sampont használják?
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 31, 18:22:38 írta Shiro » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #153 Dátum: 13 júl 31, 18:43:35 »

Nem, hanem hogy a műkörmöse ugyanaz.  Szinte ordít a hasonlóság a kezükön.

Azt hittem amúgy hogy végre egy anime fanservice nélkül, erre a potato girl +hanji sikeresen elrontották.  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 31, 18:44:41 írta Syzygy » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #154 Dátum: 13 aug 01, 18:54:21 »

Ámor

http://graypapaya.deviantart.com/art/Anni-leonhart-387589331
http://graypapaya.deviantart.com/art/Anni-Leonhart-387587980

Jövő héten Female type Titan !!! Mondjuk az ámokfutását még tuti eltolják 3-4 résszel.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #155 Dátum: 13 aug 01, 19:27:59 »

Amúgy mi ez a nagy Annie őrület? Bár valamiért van már egy tippem a "Female type Titan"-ból adódóan. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 01, 19:28:45 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Sasuke 97
Chuunin
*

« Válasz #156 Dátum: 13 aug 01, 20:32:01 »

Én elolvastam ezt a részt a mangából,de nem spoilerezek be nektek Nyelvesít
Az a cp nagyon király *Q*
Egyébként az a beszéd nagyon odatett de legalább kiválogatták ki az aki tényleg oda akar csatlakozni Nevet
Naplózva

\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #157 Dátum: 13 aug 01, 22:23:33 »

Megnéztem az első részt, de elég rossz volt.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #158 Dátum: 13 aug 02, 06:19:53 »

Elsőre ne ítélj,csak nézd meg az első 10.részt és valószínűleg megváltozik a véleményed.(vagy nem)
Ja,valami történt vele a mangában,talán azért...Nekem akkor is Hanji a kedvenc. ikszdé
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #159 Dátum: 13 aug 02, 08:41:14 »

Gdat nem vagyok nagyon oda érte, de mégis, a mai fertőből minőségileg is kiemelkedik, van benne időhúzás az biztos, ennek ellenére élvezhető, és ha csak azt az olvasatot vesszük, hogy az óriások mögött is emberek állnak, akkor még a sztori is érdekessé válik.  Szóval szerintem folytasd, meg hát az elején recap+op, és már 5 percnél vagyunk, szóval kb negyed órát egy részre nem sok ha szánsz, az a 16 rész speciel nekem nagyon hamar eltelt, mert nézeti magát.
Naplózva
Sasuke 97
Chuunin
*

« Válasz #160 Dátum: 13 aug 02, 12:27:08 »

Hát én viszont úgy voltam vele az 1. résznél hogy ez az anime nagy klassz és megnéztem 1 nap alatt 15.részt (most kezdtem és igen akkor még csak 15.rész volt Nevet ) Nekem amúgy is tetszik ez a mondjuk úgy "lassan világvége" téma Nevet
Naplózva

\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #161 Dátum: 13 aug 03, 21:02:28 »

Ez a 17 rész, hát húúúha!

Mondjuk nem értem a taktikát, miért kell szétszóródni ennyire, és nem együtt végighaladni a területen... Sokkal kevesebb titánt vonzanának maguk után, és csapatban hatékonyabbak is lennének.

Az Achilles-ínem meg áúúú, a látványtól is belefájdult.  Technikai KO De kegyetlen volt Nevet

Amúgy senkinek nem jutott az még az eszébe, hogy a giant és a titan nem ugyanaz? Mert eltérő ebben a magyar és az angol szöveg. Látszik, hogy nem heroes-oztak az emberek. Nevet

Szóval amik benne szerepelnek azok óriások és nem titánok. -.-

A japán kyojin jelentése megegyezik a görög mitológiai lényekkel, akik titánok és nem óriások voltak. Én így gondolom. Aztán hogy óriás vagy titán... Valahol egyeznek, valahol nem... Mosolyog A Heroestól pedig el kell vonatkoztatni, hiába mutatja a titánokat izmos, fenséges és dicső alakoknak, a mitológia szerint sem volt nagy intelligenciájuk...
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 03, 21:06:27 írta Miroku » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #162 Dátum: 13 aug 04, 06:52:33 »

Hangulatos rész volt, ahogy a következő pár is az lesz. Várom Mosolyog

Egészen át tudtam érezni a félelmüket, amikor az elején Armin kereste tekintetével az esetleges titánokat. Zene direkt elnémul... tökéletes volt.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #163 Dátum: 13 aug 04, 16:57:04 »

17.Rész

Ez is remek rész volt, sok akcióval. Ha Sasha hosszabb ideig életben akar maradni, akkor le kell győznie az titánoktól való félelmét. A jelenlegi állapotában csak hátráltatja a csapatot. Hiába szeretik olyan sokan, ha mások fognak meghalni miatta. Azóta ilyen, mióta megadta magát annak a titánnak a töltőállomáson. Remélem, hogy hamarosan lesz valami változás nála e téren. Még a kiképzés alatt nagyon menő volt, a kopasz ijesztő tekintető kiképző, ha jól emlékszem úgy hivatkozott rá, hogy magányos farkas. Kúl Meg mikor Mikasa vezetésével megindultak az állomás felé, akkor is jól leoltott mindenkit. Nevet

Pixis vágya végre teljesülhet mert megjelent egy csinos női titán. Nyelvesít Jelenleg csak egyetlen személyre tudok gondolni, hogy ki lehet.^^ Talán ezért van neki is, szép rajongó tábora. Az a jelenet nagyon tetszett, mikor gyengéden leveszi Arminról a kapucnit és rámosolyog. Pirul Reiner ebben a részben a frászt hozta rám. Nem tesz jót a szívemnek, ha ilyen dolgok történnek a második kedvenc karakteremmel.^^

Majd valamikor megszámolom, hogy Mikasa mennyi titánt ölt már meg, ha már múltkor kaptunk egy listát a felderítők eredményeiről.

Mondjuk nem értem a taktikát, miért kell szétszóródni ennyire, és nem együtt végighaladni a területen... Sokkal kevesebb titánt vonzanának maguk után, és csapatban hatékonyabbak is lennének.
Ha zártabb lenne az alakzat, akkor nagyobb is lenne az esélye, hogy egy rendellenes vagy épp egy titán csapat nagyobb pusztítást visz véghez. Most a nagyobb távolság miatt sokkal több mozgástere van az embernek de ha szorosan mennének, akkor könnyebben elkaphatnának valakit, pont a zárt alakzat miatt.

« Utoljára szerkesztve: 13 aug 04, 20:41:21 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #164 Dátum: 13 aug 04, 20:34:16 »

Számomra is egyértelmű, hogy ki rejtőzik a női óriás tarkója alatt (bár nem olvasom a mangát), nem véletlenül van olyan kitüntetett helyzete az openingben sem... Csak azt nem értem, hogy mégis mi lehet a célja, miért öl embereket ha úgy hozza a helyzet és, hogy honnan a fenéből szerezte ezt az erőt.
Én is azon gondolkodtam az epizód figyelése közben, hogy miért nem valami zártabb alakzatot tartanak, de persze én nem nagyon értek ezekhez a stratégiai dolgokhoz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins