dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 13 júl 23, 14:06:48 » |
|
Annyira nem zavart meg... A köv rész már várós. Hanji mekkora arc,elég nagy óriásbarát, Chicacchironio és Albert. x'D Te leszel Sawnye --"hoáá" ,te pedig Bean-"Whoo".. R.I.P Ezt már amúgy is gondoltam ,hogy minél nagyobb egy óriás annál erősebb,és minél kisebb annál primitívebb. Ezek nem bolondok Eren,hanem egyéniségek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #136 Dátum: 13 júl 23, 19:37:35 » |
|
Az OP eleje nem tetszik mert olyan mint egy Himnusz. Kicsit lassú rész volt mert többnyire csak sztorizgatás ment. Hanji nagy forma, hogy a sztorijával meghánytatta az embereit. Szegény Eren kár volt kérnie a részletesebb verziót, viszont így szerzet pár jó pontot Hanjinál. A többiek hogy kivonultak, mikor rákezdte. Az óriás gyilkosság biztos a rendőrség műve, csak azt nem tudom, hogy mi hasznuk van belőle. Esetleg egy megszállott katona, aki nem bírta elviselni az óriások jelenlétét.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #137 Dátum: 13 júl 23, 23:41:00 » |
|
Vagy az egyházé. Ők is el akarták tenni Erent láb alól a tárgyaláson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 13 júl 26, 19:58:58 » |
|
Kapcsolódik a kép a témához: Erent vélem felfedezni a habokban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #139 Dátum: 13 júl 26, 20:08:04 » |
|
Off: Ez vajon photoshop vagy tényleg meglehet a habot ilyenre csinálni? On: Nézegettem pár képet erről, azok alapján jónak ígérkezik, szerintem el fogom kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #141 Dátum: 13 júl 26, 22:21:49 » |
|
Nézegettem pár képet erről, azok alapján jónak ígérkezik, szerintem el fogom kezdeni.
Abszolut jó, kezdd el mindenképpen. Remek képi és hangvilág, jó a sztori is. Egy próbát megér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #142 Dátum: 13 júl 27, 13:06:48 » |
|
Na végre láttam a legújabb részét, az első pár percben komolyan az volt a gondolatom, hogy miért is nézem ezt egyáltalán. Portalanítás... Na azért ezt ide ne... De aztán láttam ezt: http://www.youtube.com/watch?v=chfmu7Jeyz0 ,és egészen más színben láttam hirtelen. A kísérletekből csak annyit tudtunk meg, hogy a nagyobbaknak nagyobb az aktivitásuk.(Még hogy van egy stílusa a csajnak (nevét nem jegyzem meg mert pár rész és az eddigiekből ítélve...)) Viszont újabb kérdések jelentek meg ... A vége volt szerintem a legérdekesebb, most már biztos hogy vannak olyan emberek akik nem szeretnék hogy pár dolog kitudódjon az óriásokról ... Kíváncsi vagyok ki lehet a Páncélos és Kolosszális óriás mert mintha ők kicsit különböznének a többitől.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 27, 19:56:53 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #143 Dátum: 13 júl 28, 11:44:22 » |
|
16: A vihar előtti csend Lassan jöhetnek a nagy meglepetések.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #145 Dátum: 13 júl 29, 18:22:19 » |
|
Az anime 16 rész után hol tart a mangában?
Látom eddig 47-ig van manga.
nah megtaláltam 20, akkor ez nem 1 évados anime lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 18:31:46 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #146 Dátum: 13 júl 29, 18:50:07 » |
|
Kicsit csalóka, mert nem pont a manga sorrendjében halad az anime, de nagyjából ugyanaz. Tuti nem lesz csak egy évados, de ha akarnak, be tudnának gyorsítani az animések. Igazából ezzel a tempóval is hamarosan utolérik a mangát. Míg az anime heti és kb. egy mangát dolgoz fel, addig a manga csak havonta jelenik meg.
A 17-es jó kis előjáték lesz az események felpörgéséhez. Bár tulajdonképpen már a mostani rész is beindította azt a folyamatot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #147 Dátum: 13 júl 29, 19:00:23 » |
|
Amúgy senkinek nem jutott az még az eszébe, hogy a giant és a titan nem ugyanaz? Mert eltérő ebben a magyar és az angol szöveg. Látszik, hogy nem heroes-oztak az emberek. Szóval amik benne szerepelnek azok óriások és nem titánok. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #148 Dátum: 13 júl 30, 01:35:08 » |
|
Ha egy szál gatyában kiállítanának a hóba neked sem lennének túl jók a statjad. A toborzós rész szerintem nagyon ott volt hangulatilag. Ha jól látom, akkor a kövi részben lesz az óriás lány aki az opening végén látható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #149 Dátum: 13 júl 30, 11:59:14 » |
|
A kolosszális, a páncélozott és Eren tényleg inkább emlékeztetnek Titánra, de a többi csak agyatlan óriás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|