24 nov 22, 05:04:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162598 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #90 Dátum: 13 jún 11, 19:10:03 »

Köszönöm a válaszokat.
Nekem a mostani részben az tetszett a legjobban, mikor Pixis mondja a hapsinak, hogy olyan szépen szalutál. Nevet Azért remélem, hogy Erent nem csak óriás módban látjuk majd harcolni, hisz eddig nem is ölt meg egyet se anélkül. Persze ilyen helyzetben hülye lenne, ha nem abban a formában nyomulna.

Egyébként meg a mai rész vége tiszta Susanoo  Pojén
Nekem is rögtön ez ugrott be. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #91 Dátum: 13 jún 11, 19:23:21 »

Persze ilyen helyzetben hülye lenne, ha nem abban a formában nyomulna.
Soon... Nevet

Csak remélem az a jelenet lesz legalább fele olyan epic mint mangában... Bár a fekete-fehér rajolást ilyen szempontból még a legjobb anime sem tudja sajnos überelni. Szomorú
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #92 Dátum: 13 jún 15, 22:12:07 »

Lol de tudtam hogy annál a bizonyos résznél lesz vége a 11. résznek Nevet Mániájuk az anime készítőinek cilffhangerrel befejezni az adott részt =D
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #93 Dátum: 13 jún 16, 07:48:53 »

11:

Ahahaha.... És milyen jól tették Nevet

Mangásoknak megint többet mond az egyik női szereplő arca, a későbbiek ismeretében (azé, aki a legutóbbi mangában szerepel)
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #94 Dátum: 13 jún 16, 09:36:06 »

11.rész: Végén az akció nagyon jó volt. ^^ Pixis parancsnok beszéde se semmi, szépen felbátorította a katonákat.
Eren meg elvesztette az irányítást a Titan fölött? Elég kellemetlen, mert eddig se nagyon bíztak benne társai, így meg már nehezen fogja kimagyarázni magát, persze csak ha előtte sikerül Mikasának észhez térítenie. :O

Viszont sajnos még mindig nem vagyok megelégedve az animációval. Szép a rajzolás, remek az OST, a szinkronszínészek is jók, de az a sok állókép... lassan nem tudom eldönteni hogy egy színes mangát nézek-e alábeszéléssel vagy tényleg egy animét (persze erre rácáfolnak a nagyszerű akció jelenetek). Legnagyobb bajom hogy kb az utolsó 3 rész majdnem csak beszélgetésből állt, ráadásul én úgy éreztem hogy nagyon nagyon el lett húzva az egész, vontatottá vált a történet.

Úgy tűnik a kövi részben akció lesz, remélhetőleg kárpótlást kapunk az eddigi animációhiány miatt.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #95 Dátum: 13 jún 16, 21:33:40 »

számomra pont az állóképek teszik olyan csodássá az egész anime látványvilágát... egy nagy plusszot adnak a dolgoknak... fokozzák a feszültséget
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 21:34:18 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #96 Dátum: 13 jún 17, 11:01:43 »

Bevezetőnek nagyon jó rész volt...De tudtam hogy Eren megbacul,elsőre azt hittem hogy nem fog átváltozni ,de ez még jobb megoldás.Nevet Pedig az ezelőtti résznél már vártam hogy mi lesz,azt hittem ebben a részben lesz az amikor "viszi a sziklát".De jól meg csinálták ezt az időhúzást,szóval nem bánom...
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 17, 11:02:14 írta dreamfolow » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #97 Dátum: 13 jún 17, 12:50:05 »

Armin beszédéhez képest nem volt nagy szám de még így is jó volt Pixis beszéde. Jól visszafordította azokat, akik dezertálni akartak. Erenre nem számítottam, hogy elveszti a kontrollt mert Pixis szépen elmondta, hogy az  emberiség sorsa van a kezében. Legyünk optimisták. Biztos csak egy óriás szúnyogot akart lecsapni Mikasa előtt. Nevet Ha bárkit is megöl, akkor neki kampec mert senki sem fog bízni benne. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagál majd a tettére.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #98 Dátum: 13 jún 17, 17:40:44 »

Na hát a rész végére tényleg nem számítottam. Mondjuk tudom hogy itt az idő nagy szó, de talán ki kellett volna próbálni az óriás irányítást. Először csak véletlenül jött össze, másodjára pedig csak a csontvázréteget idézte.
Pixis parancsnok látom nagyon ért hozzá hogyan kell az embereket befolyásolni. Tetszett ez a fajta rábeszélés, így a katonák saját akaratukból akarnak harcolni ismét.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #99 Dátum: 13 jún 19, 07:54:18 »

Most kezdtem ell nézni nem rég nagyon cool anime Nevet
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #100 Dátum: 13 jún 23, 19:00:22 »

12:

Az állóképek most kicsit jobban zavartak, mint legutóbb, de a zene most is zsír.

Eren álmodó titán állapota felveti, hogy vajon melyik világ az igaz?
Mikasa feje jó volt, amikor Erent magára akarták hagyni Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #101 Dátum: 13 jún 23, 21:25:38 »

Eddig se siettek a tempóval de ez tényeg pofátlanul időhúzós/fillerjelenetes/állóképes volt Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #102 Dátum: 13 jún 23, 21:39:47 »

Ráadásul a 14.rész recap lesz Nevet Nem mintha nem pofáznák el minden alkalommal az első 2 percben hogy mi is történt eddig...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #103 Dátum: 13 jún 23, 21:44:50 »

20 rész nem lett volna akkor elég? Nevet Szerintem 5 résznyi spam tuti van/lesz az animében.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #104 Dátum: 13 jún 24, 20:48:50 »

Tetszett, hogy a csaj nem tétovázott: Eren elvesztette az irányítást, a küldetés elbukott és ment a piros füst. Kíváncsi vagyok mire gondolhatott Pixis először, miután meglátta. Armin reakciója is tetszett, hogy egyből ment a helyszínre, hogy egy kis értermet verjen Erenbe. Még szerencse, hogy Armin jól ért a szavakhoz, mert Eren inkább szundizott volna tovább. xD

Jeant nem féltem. Amennyire nem bízik magában és a vezetői képességeiben, annál több szerencséje van.
Azok az ijesztő tekintetek amiket Misaka csinál nagyon komolyak. Azért ól elpirult, mikor mondta a hapsi, hogy Eren a fiúja. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins