drakehun
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Dátum: 13 márc 22, 01:14:20 » |
|
Nos szerintem néhányan már biztos hallottak erről a játékról. A játék (milyen meglepő) Koreából származik de már elérhető Európában is a Gameforge 4D-nek köszönhetően és ráadásul F2P tehát nem kell fizetned, hogy játszhass és nem sok dolog van ami megérné a fizetést (legalábbis szerintem) hiszen a fejlődés elég egyszerű. Azt azért meg kell említeni, hogy a játék mérete eléggé terjedelmes (30 Giga körüli) viszont ez érthető is hiszen csodálatos tájak és nagyszerűen kidolgozott karakterek találhatóak a játékban: Ember,Aman,Popori,Castanic,High Elf,Elin,Baraka. Ezek közül lehet válogatni majd választani a nyolcféle class közül: Warrior,Lancer,Slayer,Berserker,Archer,Sorcerer,Priest,Mystic.A játékról jelenleg nem szeretnék sokat írni helyette itt egy részletes magyar leírás: http://tera.variance.hu/. Valamint a játék európai szervere: http://tera-europe.com/en/home.htmlEngem Arcadia szerveren találtok meg (szinte mindig változó névvel van 1-1 kiskarim) de a főkarim nevét jelenleg nem írnám le.Ha kérdésetek van szóljatok és ha tudok segítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 13 máj 01, 20:48:28 » |
|
Szia, hát észre vettem a méretét. Már 3 napja töltöm, de ha minden igaz holnapra le jön:D Jutubon már néztem róla videókat, nagyon meg tetszett a játék. Azt szeretném kérdezni hogy ez ugye nem olyan mint a C9 (continent of the ninth) vagy a Vindictus? Ugy ertem hogy ez olyan mint a wowban hogy pl. fejlődés, küldetések közben lehet találkozni más játékosokkal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drakehun
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 13 máj 03, 01:41:49 » |
|
Hali!Természetesen bárhol találkozhatsz másokkal és csoportot is készíthettek ilyenkor elosztódik a szerzett tapasztalat 2 (3-4 ahányan vagytok) részre.Lehet lassabbnak tűnne a fejlődés de 2x olyan gyorsan tudtok ölni és itemeket szerezni. Én jelenleg szüneteltetem a játékot mert visszacsábított egy másik játék de ha bármilyen segítségre szüksége lenne valakinek írjon ide nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 13 máj 03, 14:06:20 » |
|
Sziasztok, Felmerült egy probléma a kliensnél. Mindent szépen letöltött, fel patchelt, utánna mikor a "play" -re kattintok ezt írja ki : "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine" Valaki segítene hogy ez mit is jelent pontosan, és hogy mit tudok ellene tenni? Csak mert nagyon bele éltem magam a játékba, és most már nagyon játszani szeretnék. Köszi előre Már megtaláltam a megoldást a kérdésemre, és minden simán fut Ha valakit érdekel, a Killian szerveren vagyok, Castanic-Mystic karival, neve Dimenzio
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 15:37:25 írta Dinuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laura GoldenFlower
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 13 máj 08, 08:50:21 » |
|
Sziasztok!
Nekem már olyan fél éve le van töltve a TERA és játszottam is rajta. Nagyon nagy játék, és az elején nagyon jó, érdekes küldetések vannak... Hatalmas városok lesznek 10 -es szintől azthiszem már új városba kell mennetek küldizni.
16-ig fejlődtem ... hát onnantól már kicsit meguntam és abba is hagytam.
Nekem nem jött be annyira mint más játék és a gépem sem bírta ezért mindig low grafikával kellett játszanom, úgy pedig nem nagyon élvezhető. Sok sikert kívánok a fejlődéshez és a játékhoz is!
Ha kérdésetek van akkor tudok segíteni, ha éppen 16 szint alatti dolgokban kéne segítség vagy a kliens letöltésében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 13 máj 12, 06:33:40 » |
|
Engem nagyon megfogott a játék bár egy kicsit unalmas hogy 20-30 millió xp kell és egy küldi max ad 100-300k között ad (egy küldi elvégzése kb negyed-fél óra 40 fölött) és a Party Questek is rosszul vannak megoldva Ha valaki szeretne egy segítőkész és jó fej csapatba bekerülni az jöjjön át EU2-re és írjon rám (Pap).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 06:48:29 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #6 Dátum: 13 máj 19, 15:24:31 » |
|
Valaki tudna nekem segíteni? Elkezdtem a játékot és eddig nem volt probléma, most viszont 5 percenként kidob a játékból. A géppel nem hiszem hogy probléma lenne mivel elég jó vas, de valamilyen oknál fogva 5 percenként kidob és jelentkezzek be újra, stb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #7 Dátum: 13 jún 22, 17:44:34 » |
|
Engem nagyon megfogott a játék bár egy kicsit unalmas hogy 20-30 millió xp kell és egy küldi max ad 100-300k között ad (egy küldi elvégzése kb negyed-fél óra 40 fölött) és a Party Questek is rosszul vannak megoldva Ha valaki szeretne egy segítőkész és jó fej csapatba bekerülni az jöjjön át EU2-re és írjon rám (Pap). Csak egy kérdésem van, miért nem tolod akkor a szintednek megfelelő instát, rengeteg instás küldi van és iszonyat sok xp-t fizetnek, az én szintemen(Lv29) közel 200000xp-ket adnak az instás küldik és annyiszor mész le őket megcsinálni ahányszor akarod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8 Dátum: 13 aug 02, 19:27:36 » |
|
Felraktam játszottam vele lv30+ ig aztán uninstall olyan mint az összes többi mmo. Én pl szeretek egyedül nyomulni de itt már szinte mindenhol együtt kellett volna menni partyba. Amúgy összességében nem volt rossz, de tudtam volna jó pár negatívat mondani amikor játszottam vele. (nem most játszottam hanem amikor Free to play lett)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akimindenttud
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
avatár törölve (by moderátor Shiro)
|
|
« Válasz #9 Dátum: 13 aug 07, 19:03:19 » |
|
Én még csak most töltöm le, de szefi gameplay videójából nagyon megtetszett. Eddig az AION-al játszottam, de ez is nagyon hasonló úgyhogy szerintem tetszeni fog Csak remélem nem nagyon unalmas nagy szinten, mert ha igen akkor én tökön szúrom magam. xd
|
|
|
Naplózva
|
/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #10 Dátum: 13 dec 14, 19:44:39 » |
|
Üdv
Látom jó aktív ez a topik ,de azért gondoltam írok próba szerencse alapon. A game töltés alatt , sok pozitívumot várok tőle ,mert ekkora méretnél még pc gameknél is megfontolom megéri e ,nemhogy onlinenál. Szóval kérdésem ,hogy melyik kaszt az ,amivel "legtovább" lehet egyedül is jó ütembe és élvezetesen játszani ?(ha írtok lehetőleg teljes neveket használjatok ,mert még nem is olvastam utána igazán ,csak azt ,hogy elég bő a kaszt választék)
Nem vagyok a csapatjáték ellen ,csak nem szeretek várakozni(talán ,mert az életben nagyon sokszor váratnak meg ,kitudja)
Válaszokat előre is köszi.
Szerk.: Elkezdtem egy lancert ,lvl 10 ig jutottam és eddig kifejezetten tetszik ,kiváncsi leszek késöbb is ennyire jó potenciállal rendelkezik e.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 23:37:46 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #11 Dátum: 13 dec 17, 08:59:39 » |
|
Én Mystic-kel játszottam annak idején és az nagyon erős főleg mikor meg tudta már idézni azt a nagyon nagy dögöt. (nem emlékszem már mi volt a neve annak a spellnek :3) Healelni is tudta magát, szóval én még lvl 50-en is soloztam az group küldik nagy részét vele. Más karim nem nagyon volt, legalábbis nem húztam fel ekkora szintre.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 dec 17, 12:25:13 » |
|
Jól hangzik.
Hány karakter lehet 1 accban?
Lancer nagyon tetszik ,mozgékony ló nélkül is és elég ütős, egyetlen hátránya ,hogy nagyon kicsi a sebzési zónája. Tegnap kipróbáltam egy slayert hát pont az ellentetje mint a lancer ,hatalmas area sebzés ,de a kissebb védelme miatt azért finom kell tolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13 Dátum: 14 jan 13, 14:48:32 » |
|
Pár napja megint elkezdtem játszani a kis mystic-emmel. Ma este meglesz a lvl60. *w* Játszik valaki mostanság?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #14 Dátum: 14 jan 13, 15:12:24 » |
|
Ha a pár naponta/hetente 1-2 óra játékidő annak számít, akkor mondhatjuk Bár én a 60at meg se közelítettem, a legnagyobb karimat 40+ környékén untam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|