25 ápr 19, 10:56:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1192414 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #5985 Dátum: 15 szep 16, 11:51:17 »

Még tiszta szerencse, hogy tudok angolul. Nevet Mayuri nem semmi egy fazon. Na, de a szemüveges, az most Szayel volt? Oké, de mi a fenét keresett ott? ikszdé Ezt nem értem. :/ A fejezet egyszerűen szuper lett. Az utóbbi kettő nagyon vitte nálam a pálmát, és ahogy látom másoknak is tetszett. Nevet

Remélem ezzel vége van ennek a szálnak. ( persze élvezem, de menjünk tovább. ikszdé )
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5986 Dátum: 15 szep 16, 14:27:13 »

Exkirion, addigra a kettejük kapcsolata már eléggé fel lett vezetve, mármint az, hogy nem az aminek eddig ismertük így nekem az a szöveg nem lőtt le pl. semmit amikor kijött a fejezet.

De ez a mai..
Nekem az év fejezetei közt van.
Elején olyan gyorsan kinyírta Nemut Kubo, hogy azt hittem AoT-t olvasok.Sejtettem, hogy hasonló dolog lesz de pár oldallal később számítottam rá.

Szayelen is meglepődtem de bejött a dialógusuk, ami inkább monológ volt Szayeletől ikszdé Szerintem egy pillanatra tényleg összedőlt Mayuri fejében a kártyavár, csak előtte tépték darabokra a "lányát".Emiatt kezdhetett becsavarodni picit és láthatta Szayelt.Bár megjegyezte " tényleg nevetséges, hogy te vagy az aki hibázni lát", mintha tényleg ott lenne a fejében és nem csak látomás.De ezt majd megtudjuk.Vagy nem  >.<# ikszdé

Érdekes amúgy, hogy Mayuri a csatáinak a nagyját úgy nyerte meg, hogy megetette Nemut az ellenféllel Nevet még ha most nem is ez volt a terv.Ez meganimálva megfelelő háttérzenével stb. nagyon ütne.Eléggé szívszorító jelenetet hozott össze Kubo.

Az agyából még lehet újravarázsol valamit Mayuri.Kitudja.A múltkor általam leírt manga végi jelenet még megtörténhet Nyelvesít

Nem szoktam fejezetet pontozni, de ez nálam 5/5.
Nagyon tetszett Nevet

Ez a nyugodt minden arrogancia nélküli hangulata Mayurinak a fejezet alatt is nagyon bejött.Látszott mennyire érte rosszul ez a veszteség.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #5987 Dátum: 15 szep 16, 16:05:08 »

Egész oké lett volna ez a fejezet, ha lenne bármi értelme annak, hogy Mayuri manipulálta Nemu testét ilyen formában.
Ugyanis amióta ez a harc elkezdődött nem volt rá ideje és ahhoz túl specifikus a módosítás, hogy általános értelemben hasznos legyen a quincy-k ellen.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5988 Dátum: 15 szep 16, 18:29:10 »

Azért nincs igazad mert Nemu teste nem most lett manipulálva hanem amikor készítette Nemut valamint ezt a regeneráló képességet csak Nemu agya volt képes irányítani, befolyásolni. Pernida csak akkor tudta volna ezt megállítani ha időben megszerzi Nemu agyát, illetve a tudatát és kiolvassa belöle. Mayuri azzal, hogy lenyúlta Nemu agyát így két legyet is ütött egycsapásra. Gondolom képes létrehozni egy új Nemut és így képes lehet visszaállítani a mostani Nemu tudatát. Másrészről megakadályozta Pernidát abban, hogy megszerezze Nemu tudását mint ahogy Kenpachiéval tette. Így nem volt ideje arra, hogy megállítsa a folyamatos regenerálódást.

Én mondjuk arra számítottam, hogy Mayuri is komolyan kiesik a játékból de ez úgy néz ki nem jött be.
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #5989 Dátum: 15 szep 17, 17:42:05 »

Mayuri az őrült tudós, aki igazából nem gonosz, csak kattant. Lásd Oro a Narutóból ( jó ő azért kissé pszichopata. ikszdé ) Mindenképp kell egy ilyen egy mangába szerintem, még jó, hogy nem engedték meghalni. Nyelvesít

Nemu meg vissza fog térni valamilyen formában ebben biztos vagyok. Nevet Ami viszont fura, hogy ennyi erővel Mayuri kreálhatott volna egy férfit is. Mondjuk logikusnak találom, miért egy lányt alkotott helyette. Mégiscsak a lánykák az apucik szemük fényei. ikszdé A másik dolog meg, hogy legyen mivel fanservicezni, amihez Kubo nem ért. ikszdé
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5990 Dátum: 15 szep 17, 20:15:24 »

Azért szerintem a 2 karaktert ne hasonlítsuk össze.Amikor Oro-t kiherélték 1-2 nosztalgikus momentumon kívül 0 lett az előtte óriási karakter.Mayurinál ez a kisebb beletekintés szerencsére hozzáadott és nem elvett a karakteréből.
Szerintem ő már pihen, max az utolsó harcban megjelenik még de nem hiszem.

Következőnek visszaugorhatnánk Grimmjowhoz.. bár Kuboból kinézem, hogy valami full random szálat előhoz Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5991 Dátum: 15 szep 17, 20:46:58 »

Csak nem jött be az elképzelésem, hogy Mayuri feláldozza magát Nemuért. Gondoltam, hogy szép lenne, ha a lánya vinné tovább az apja kutatásait. Végül is, ha az agya megvan, akkor nincs veszve semmi, ha Mayuriról van szó. Egyszer már visszahozta a halálból Nemut sexual healinget használva, nincs kétségem, hogy az ezt is rendbe hozza. xD

Ahhoz képest, hogy most az lett mutatva, hogy milyen jó viszonyban vannak egymással én még emlékszem az SS Arc-ra ahol utáltam Mayurit, amiért úgy bánt Nemuval, mint valami eldobható szeméttel. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/123/8 és a következő oldalak.

Szayel cameóján nagyot néztem. Jó volt újra viszont látni, ráadásul még jól be is oltotta Mayurit. Nevet Előtört a nosztalgia. Vajon Szayel mit tudott volna kezdeni a bal kézzel? megnéztem volna a woodoo bábúját. xD Vagy milyen nagy balkéz tömegbunyó lett volna, ha klónozza. Nevet Barragannak nem lettek volna gondjai a többszöröződéssel.^^ Zommari irányítása is érdekes lett volna.  Jó fejezet volt, na. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
ZangetsuX
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5992 Dátum: 15 szep 18, 10:04:46 »

MICSODA??? Tilon azt mondta hogy jó rész volt?..na jó,felírom valahova. ikszdé
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5993 Dátum: 15 szep 19, 08:20:39 »

Szerintem, összekeversz a jó öreg Kuroval. Őneki volt olyan, hogy szökőévente egyszer tetszett neki egy fejezet. xD Én mindig a pozitívumokat keresem a fejezetekben. Bár már régebben kommenteltem ide utoljára.  Szóval visszamenőlegesen megosztom a szívfájdalmamat. http://www.mangapanda.com/bleach/640/3 Bambi!!! Szomorú
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5994 Dátum: 15 szep 19, 11:16:35 »

Rég írtam ide, mert nem nagyon mozgattak meg az utóbbi fejezetek, de ez a mostani... WOW. Mondjuk ebben is inkább csak Szayel tetszett benne. Bírtam őt anno nagyon, jó volt újra látni. Remélem lassan viszont véget ér ez  harc mert már kezdem unni.
Naplózva
BRON94
Gennin
*

« Válasz #5995 Dátum: 15 szep 21, 16:55:19 »

Ennek a harcnak is vége ,ami jó volt.  Tetszett Mayuri és Nemu  kapcsolatának kivesézése +Szayel  cameo-ja .
Ha jól számolom már csak 5-6 Stenritter van hátra  igaz ?
Naplózva
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #5996 Dátum: 15 szep 24, 08:12:23 »

http://eatmanga.com/Manga-Scan/Bleach/Bleach-644/ újabb epic rész kacsint Mosolyog
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #5997 Dátum: 15 szep 24, 11:00:49 »

Wao! Ez tényleg nagyon epic volt! Végre kiszabadultak Hitsugayaék!  bow Ez a Nemu-Mayu kapcsolat olyan gyönyörű lett szerintem. Shunsui egy idióta. ikszdé Tiszta menő, hogy ő a főkapitány, és most látni fogunk tőle egy epic harcot.  kacsint Az a beszólása a végén!  Pattog Biztos vagyok benne, hogy beveti a bankait is, végre. Nevet Szeretlek, Kubo-sensei!
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #5998 Dátum: 15 szep 24, 11:01:59 »

Kurjaku tol már nagyon régen várjuk azt a bankait.... Ördögi
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5999 Dátum: 15 szep 24, 12:36:52 »

Tetszetős fejezet volt.Nagyon bejött.Remélem Kubo tartja ezt a tendenciát mert ezek a Mayuris fejezetek nálam az év fejezetei voltak.

Kyoraku meg tuti nem lő el bankait.

Figyeljétek meg majd a bankai-át Bach ellen fogjuk látni epikus módon felvezetve majd Bach leólmájtizza ikszdé (ne legyen igazam)

De nekem az a véleményem, hogy ha ebben a harcban el is lövi a bankait akkor az csak annyi lesz, hogy kimondja, de még a nevét sem tudjuk majd meg csupán annyit látunk, hogy a kedvenc mesterlövészünk atomjaira szabdalódik.Majd a teljes ereje pedig később lesz bemutatva.Mégis csak ő papíron a "legerősebb" így a nullásokat kilőve.Szerintem max ennyit látunk belőle.

Amúgy vicces, hogy Ichibei megkapta az univerzumban azt az embert ellenségnek akivel szemben nem működik a képessége.De tényleg ikszdé bárki más állt volna elé, még Yama meg Aizen is veszített volna.Erről még régebben olvastam egy hosszabb levezetést, bár ha Kubo azt mondja, hogy a tintát el tudja égetni pl Yama akkor az úgy van  Nyelvesít

De visszatérve ide úgy tűnik, hogy a végén tényleg 50vs1 harc lesz amiből 45 insta kill lesz Nevet Azért még van ott 2 bizonyos ritter.A többit úgyis lekapják a shinigamik.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins