Hát nem tudom, ez a Yachiru-elmélet azért vicces.

Mondjuk talán igazad van Exkirion, sitty-sutty le lehetne itt vágni a dolgokat, de akkor is, hiába 15 fejezet alatt is be lehetne fejezni, de abból mit látnánk? Egy nyavalyás harc 3-5 fejezetet elvesz. Semmi se lenne megmagyarázva. Vagy a jó ég tudja. A Naruto Gaiden is 10 fejezet alatt össze lett dobva, talán Kubonak is sikerül.

Akkor nagyot nőne a szememben... vagy nem.

Valahogy attól tartok, nem lesz értelmes befejezése.
Azonban az tetszene, ha Ichigo emberi lényként meghalna és végleg Shinigamivá válna. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy Quincyként megszűnik létezni és csak a Shinigami ereje marad meg. ( Na ja, csak ez most detto olyan lenne, mint amikor Isshin elvesztette a Shinigami erejét és a Földön kellett ragadnia, csak itt az lenne a különbség, hogy Ichigo nem lehetne újra "ember". Bár gigaival mindent lehet, de az úgy nem olyan.

)
Meg hogy Ishida és Ichigo meg kell küzdjön... hát azért ebben az a poén, hogy bár kíváncsi vagyok ez hogy lesz, de a Bleach nem egy Naruto, és totál nem arról volt szó benne, hogy Ishida-Ichigo puszi pajtások, egymásért küzdenek, és ezt egy összecsapással bizonygatni kéne. A Naruto erősen Narcsi és Szöcske testvériességéről szólt, de a Bleach nem. Szóval valahogy nem hiszem, hogy ezzel akarna valamiféle katarzist Kubo, vagy ki tudja, de ha ez a célja az nem lesz valami nagy ziccer...
A Bleach Ichigo sorsáról szól úgy igazán, és szinte csak róla, önmagáról az ő saját útjáról. ( Meg hogy mennyit depizik közben...

) Arról, hogy bár embernek akarták felnevelni, nem tud elmenekülni az elől, hogy soha nem lehet normális emberi lény, mert alapjáraton nem is emberek gyereke. ( Jó, a Quincyk végül is emberek, meg a halálistenek is azok, de na. ) Azért elég szépen meg lett csinálva Ichigo szála, hogy nem tehet semmit a sorsa ellen, és minden hibájától eltekintve azért jó a Bleach, mert a főszál teljesen korrektül lett felépítve.
( A Narutoról sajnos ezt nem mondhatom el... )Ennyire a végén, meg csak nem fogja Kubo ezt elcs*szni annyira, hogy kirohanjunk a világból.
Annak értelmét nem látom, hogy Ichi a Földön ragadjon a végére, mert a fejlődése sem ebbe az irányba mutatott. Azonban nagy mutatvány lenne, ha Kubo végül is nem küldené Ichit SS-be.

Majd kiderül.
Én még mindig amondó vagyok, hogy húzza el ezt inkább mondjuk 2016 elejéig, ha az segítene jobban elvarrni a szálakat.