Hosszú ideje a legjobb fejezet.
Gyönyörűen volt felépítve, nagyon tetszett az átmenet a múltba bazz-ról aztán jugo-ról (csak mert könnyebb leírni mint azt, hogy hashlwalth
)
Remélem most Kubo összerak egy komolyabb flashback arc-t.
Ebben a fejezetben több mint ezer évvel a múltban vagyunk, tehát Kubo simán elmagyarázhatna most mindent.
Feltételezem az emberi világban vagyunk, egy olyan helyen ahol teljesen normális, hogy vannak quincyk és azoknak a képességei.Itt még nem tudhatnak sokan a "legfelső" quincyken kívül a shinigamikről mivel meg sem említik őket egyáltalán.
Valamint gondolom az ekkori Sternritter nem, ahogy kristof mondta, "bohócokból" állt.
Azt a Sternrittert ami anno támadta meg SS-t gondolom nagyban eltörölte Yama és a Gotei 13 ami akkor még nem Gotei 13 volt.Tudjuk ugye, hogy akkoriban ők sem voltak ilyen szervezet mint ma.
Remélem, hogy kitér nagyon sok részletre Kubo, innen szinte mindent megnéznék a Sternritter toborzásától kezdve Bach hibernálásáig.
Talán a nemrégen eltávozott quincykről mint Robert is kapunk egy kevés háttér storyt mivel elmondása szerint ő már több ideje van Bach mellett mint a többiek.
A jugo-bazz dolognak én 2 végkimenetelt látok.
Az egyszerűbbik az az, hogy valami szívszorító oknál fogva Jugo hűséges lett Bachhoz aki már annyira bízik benne, hogy éjszakánként amikor alszik az életét bízza rá.Tehát elárulta Bazz-b, folyt köv.
http://www.mangapanda.com/bleach/631/15De engem nagyon foglalkoztat ez a "we didn't even have to tell each other a word".
Tehát a beépülésre törekedtek és annak érdekében, hogy bárki rá ne jöjjön az igazi céljukra, sosem beszéltek róla mert értették a helyzetet teljes mértékben.Ennél fogva lehet, hogy ez a színjáték még jelenleg a harcuk közepette is folyik, ergo még mindig Bach kiiktatásán dolgoznak mind a ketten de volt valami ok amiért egy olyan helyzetben lévő ember mint Jugo sem tudta megölni Bach-t.Emiatt tart még a színjáték.
Biztos vagyok benne, hogy Jugo nem igazán közkedvelt nagybátyja kiléte fontos lesz később, de mivel még nem tudjuk a szerepét ezért nehéz elmenni vele bármilyen irányba is.Annyit tudtunk meg, hogy kicsit perverz volt és, hogy miatta utálta meg a Jugo becenevet.
Mekkora lenne ha Bazz azt hinné, hogy a céljuk még mindig közös, tekintve a múltjukat, de igazából Jugo tényleg elárulta
Bazz-b lenne a világ legszerencsétlenebb karaktere
Elképzeltem a fejét amikor a káröröme közben Jugo leszúrja hátulról egy "you're fucked" szövegbuborék kíséretében