Abban teljes mértékben egyet értek, hogy Ichigoék szánalmasak.Lassan már többször lepődik meg Ishida átállásán és mondja ki a nevét mint azt, hogy Getsuga Tenshou.
581-ben is mekkora belépőt kapott meg még az ereje is fel lett hype-lva.Igaz rendes harca ott sem volt (Kubo
... ) de 8 rittert úgy dobált ahogy akart.Meg se sebezték annak ellenére, hogy nem is rájuk figyelt.Erről jut eszembe, hogy ott Kubo behozott 6 másik embert, hogy átvegyék az ellenfeleiket majd lezavarta off-screen
ezen már csak nevetni tudok pedig régen sírtam
Na a lényeg, hogy Ichigo eddig csalódás volt bár legalább ő próbálkozott.Meg ez az Ichigot összezavarjuk majd ő összekaparja magát dolog jó volt amíg hivatalosan ki nem lett mondva, hogy már fejben ki van tisztulva.
Remélem Ichigo csak lenyomni fogja Bachot (bár nagyon jó volna ha a történetben másodszorra megölne egy ellenfelet) és Aizen meg majd beviszi a végső csapást.Ezt követően pedig a tolószékből átül a főboss székbe, esetleg a királyéba?
Arra is kíváncsi vagyok, hogy a királyból van-e/lesz-e még valami és, hogy fel fog-e ébredni rendesen.Esetleg a személyiségét is láthatnánk ha van neki olyanja.Nem igazán vágom, hogy mi van vele.
Jó nézni egyébként ahogy Aizen kioszt mindenkit :'D
Urahara Aizen kombót néznék meg a legszívesebben. Ők szerintem bárkit sarokba tudnának szorítani.
Ikkakut meg Yumichikát lent lehetne hagyni nem tudom minek erőlteti Kubo őket.Meg még rajtuk kívül is van egy kettő aki kérdéses, hogy van-e értelme felmenniük (nem Omeada, őt bele se számoltam), de kettejüknél konkrétan semmilyen power up-ról nem tudunk.Esetleg 5v1-ben tudnának csinálni valamit ha nem akarunk rittert lebutítani.