Sajnos sokan megint túl gyorsan alkotnak véleményt a cselekvésről anélkül, hogy tudnák, hogy mi és miért történik majd az elkövetkezendő részekben.
Ja mert, hogy történt is valami?
Én kérek elnézést. Egyébként már hónapok óta nem történik semmi. Mióta Bach megjelent semmit sem tudunk róla hogy mik a céljai etc. Azon kívül hogy a Királyt meg akarja ölni. A harcoknak semmi értelme, nincs súlyuk de még egy deka se. Olyan epic fail dolgok történnek hogy kopasz leszek mert kitépem az összes megmaradt hajszálam is miattuk. Mondok csak pár példát.
Eleinte epicnek indult a csata ezt elismerem én is. De amint Bach megindult felfelé egy nagy nulla az egész, pár jó momentummal és ennyi. De akkor a példák:
1. Mindenki szervezkedik de semmi látszata, seggből előrántott eszközök, mágiák etc...
2. Mindenki csinál valamit de 20 fejezettel később sincs semmi eredménye
3. Megindulnak Ichiék felfelé erre a többiek Yoru-t kivéve végig nézik ahogy Ichi megöli a Királyt.
4. Bud barát meg leül teázni miközben itt a vég holott előtte nagy arccal megmondta hogy na majd ő megöli Bachot.
5. Megjött Ishida de az ő indoka hogy Bach mellett álljon csak annyi hogy, "Mert Quincy vagyok!" Bakker félig
(vagy tököm tudja hanyadrészt) Ichigo is Quincy mégis tud harcolni Bach ellen szóval nekem senki ne magyarázza be hogy Ishida a vér miatt vált vízzé. Ha meg csak bosszúból állt át hogy leölje Bach-ot akkor meg pláne nincs értelme főleg ha most Bach át veszi a Lélek Prosztó helyét. Onnantól az egész eddig harc TOTÁL FELESLEGESSÉ válik. Mondhatsz te nekem bármit hogy, nézzem a fejek rajzolását mert az milyen szép és realisztikus, bár inkább rusztikus, vagy hogy összességében kell nézni a Bleach-et mert úgy van értelme és a többi. Attól még nem lesz igazad. Ha elolvasnám az új ARC-ból az eddig megjelent fejezeteket egyszerre akkor is egy rakás hömpölygő lótrutyi lenne semmi több. Potenciál az van de az valamiért ott maradt a füves cigi füstszűrűjében amit eleve nem is kellett volna használni.
Remélem ennyi indok elég lesz hogy megértsd nem kell itt kivárni semmit mert nem történik semmi. Amíg Aizen nincs a porondon nem történik semmi izgalmas. És ez a röhej. Régen mindig tudtuk mi a fő ellenség célja és ez egyáltalán nem vett el az izgalomfaktorból. Most ehelyett elmondják mik a képességeik és kb azt is hogy mit kell ellene tenni de azt nem hogy miért harcolnak.
Ichi anyját kinyírta Bach de még egyszer sem ejtette ki a száján hogy megdöglesz te pondró megölted az anyám. Na az már reális lenne. De Kubo olyat nem ismer.
Ishida-nak már csak az apja maradt az emberek világában de szerintem egyszerűen csak Gin 2-őt játszik.
Aztán meg Bach egyáltalán nem cselekszik (még) semmi logikátlanságot. SŐT, szerintem nem véletlen, hogy annyira akarta Ishida-t + Haschwalth is megjegyezte, hogy "mire rájön Bach tervére Ishida-nak már késő".
Szerintem Bach arra készül, hogy az igazi testét "Lélek Királlyá konvertálja", DE az "elméjét" átküldi Ishida-ba, amit aztán úgy irányít, ahogyan akar!
Szóval érted: az igazi testét Lélek Királlyá alakítja, de az elméjét átmenti Ishida-ba, így egyszerre 2 külön testként ugyan, de egyben Lélek Király és Ishida is lesz.
Na ja csak Ishida a nyomába sem ér semmilyen téren Ginnek. Ő is egy remekbe szabott karakter volt és rendes lezárást is kapott. Ishida nem fog mert úgyis megmentik a seggét bármi lesz is.
Az elméleted még tetszeni is de Kubo úgysem ezt fogja megcsinálni erre fogadni is mernék. Egyébként miért pont Ishidába teleportálná magát miért nem Hasmarsba? Ő nem olyan szép mint Ishida vagy mi? Mert azt kétlem hogy Ishida erősebb mint Hasgörcs. Max egy szinten vannak de arra sem mernék nagy tétben fogadni. Ráadásul hogy a francba tudna vajon fenn tartani két testet plusz még Ishidáét is irányítania kell mert ugye Ishida lelke meg hova menne szóval belső harc is lehetne. szóval ez szép meg jó elmélet de túl komplikált a Kubo féle gondolkodáshoz.
Ráadásul ami a legszebb hogy SEMMI eredet történetet nem láttunk eddig se Bach-ról se a vele hömpölygő Kvinsikről, csak néhány tagról, DE pláne a Királyról. Pedig ha valami nagyot dobna a storyn az néhány flashback.