Biztos volt már, csak én nagyon ritkán olvas(gat)ok be ide. Bach anno Aizen időmanipulálását is beszopta, szóval ennyit azokról a jövőbe látó szemekről, amikre olyannyira büszke. Csak leesik már valakinek ez Soul Soceity-ből, vagy ehhez is Aizen köll?
Másrészt én valamiért úgy képzelek el egy végső Ichigo ütközetet, hogy kiszakítja magából a Hollow Zangetsu pajtit, ő pedig felveszi a Quincy Zangetsu pajti alakját valamelyest, aminek ugye különböznie kéne a Full Getsuga Tenshou alakjától valamelyest, mert akkor az még a Quincy / Hollow / Shinigami keveréke volt.
Miért pont így? Mert megígérte, a Hollow Zangetsunak, hogy többé nem fogja visszatartani, így a kapcsolatukat jellemző szürke ötven árnyalatos tragikomédiája - melyben nem tudják eldönteni, hogy melyikük a dom, s melyikük a sub - végetért. Most már mindketten switchek és riszpekt van. Így lehetnek akár mindketten egyszerre domok is, hogyha úgy akarják, akik éppen Bachot készülnek partiba vágni.
)
Ennyi erővel ugye a Quincy Zangetsu-t is kiszakíthatná magából ideiglenesen, és trióként harcolhatnának: Quincy Zangetsu --> Quincy erő ; Hollow Zangetsu --> Hollow erő ; Ichigo --> Shinigami erő. Ez utóbbi is mindig egy mocskos nagy talány volt számomra, hogy akkor mi az istenverése is Ichigo shinigami ereje. De ezt már azért is nem erőltetném (és nem is tetszene egyúttal), mert végül is az Öreggel azért amikor kellett, akkor megvolt az összhang a harcban, szóval ők összepasszolnak. Igen, összhang, nem pedig egy hollow maszk próbálkozás, hogy birtokolja a Hollow erejét, ami a megdominálásra épült, és nem az összhangra. VISZONT az itt elmondottak alapján továbbra is játszik, és teljesen logikus lépés lenne a triós felállás is (annakellenére, hogy én ezt nem preferálnám).
http://www.mangareader.net/bleach/542/14 //
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/542/16 (SZERK. a magyarban nem értem miért lett "és azt sem fogom kérni, hogy harcolj ellenem." Értem én, hogy próbált a fordító értelmet verni a dolgokba és a képeket is felhasználta kiindulási pontnak, de itt szerintem nem jól tette. Itt a "és azt sem fogom kérni, hogy harcoljunk együtt"-nek kellett volna maradnia, hiszen arra akart utalni Ichigo, _szerintem_, hogy eddig ezt mindig csak úgy mondta, de igazából szarba se vette Zangetsut, csak az ereje kellett, de nem figyelt oda rá. Utoljára Zaraki ellen volt még az SS arcban, hogy együtt harcolt vele, és nem csak kihasználta a saját kis céljaira, onnantól egészen megfeledkezett róla, és azokról, amiket tanított neki korábban. SZERK. VÉGE)
Rohadt jó lenne a fentebb említett dolgok abból a szempontból is, hogy most dual zangetsuja (két kardja) van. Először mindenféleképp látni akarok Ichigotól egy kétkezes harcot, aztán Hollow Zangetsu (HZ) ki --> egyik kard lepassz neki és irgum-burgum módra együtt harcolnak most már. Így gyakorlatilag lenne egy shikai Ichi --> majd egy bankai Ichi, illetve egy alap hollow karddal - /egy shinigami shikai állapotnak megfelelő/ -, (mint az Espadak, stb.), majd lenne egy a kardját szabadon eresztett Hollow Zangetsu (mint Ulqiorra ellen) - /egy shinigami bankai állapotnak megfelelő/. Mert ugye az Espadaknál / Arrancaroknál, fordítva működik a dolog, mint a Shinigamiknál, ők a kardjukba pecsételték az erejüket, és így visszaléptek egy szintet, és ha újból előakarják hívni, akkor feloldották a kardjukban rejlő erőt, hogy ismét eggyé váljanak.
Azaz ez az egész szituáció egy quadro orgazmus, mert két különböző "skill fát" is láthatunk egyszerre (Ichi + Quincy Zangetsuét, illetve a Hollow Zangetsuét), és nem csak egyet..
Egy olyan drama kép is meg-meg szokott jelenni a lelki szemeim előtt, hogy az is ismeretes jelenleg, hogy a Hollow erő az, ami (megfelelően használva) elég nagy kárt tud okozni a Quincyknek. Ichi bajban lenne Bach ellen, mert Bach Quincy ereje Ichigoé felett áll elvileg (mivel Bachtól ered), erre jön a kiszakított Hollow Zangetsu és hátulról ledöfi Ichigot. Olyan, mintha elárulta volna, de Ichigo pontosan tudja, hogy a HZ csak meg akarja védeni, és kivonni Bach hatása alól. Így Ichigo átadja a nála lévő kardját HZ-nek, és megtartja a HZ kardját, hogy ő pedig azzal folytassa a küzdelmet. Kardváltás --> azt szimbolizálná, hogy Ichigo + Quincy Zangetsunál most ismét van egy jó adag Hollow erő, a kiszakított Hollow Zangetsuhoz, pedig visszakerült egy kicsi Quincy+Shinigami erő a kard által.
Mellesleg megjegyzem, hogy sose értettem, hogy miért sírt anno mindenki a Bleachben (igen a mangában a szereplők), hogy Ichigo elfogja veszíteni a shinigami erejét, amikor ott van neki a hollow ereje... Vagy csak valami mega, kifacsart fordítási hiba volt, és az egész erejére utaltak a japánban, csak angolban, meg így magyarban már "csak" shinigami erő lett? Ez mindig is zavart, de nem kicsit.
SZERK.2, bocsi:D : A HZ kiszakítást úgy értelmezem, hogy úgy lenne képes rá, mint ahogy anno a Quincy Zangetsu, kiszakította magából az elnyomott Hollow Zangetsut, hogy tanítsa Ichigot.
Amikor meg azt írtam, hogy a kiszakított HZ hátba döfné, majd Ichigot, hogy segítse, az persze meg se kottyanna Ichigonak, mert ők egyek, így elvileg elfogadja a pengéjét és nem árt neki, mint ahogy lelki világában sem ártott a két kevert Zangetsu pengéje, amelyen keresztül a Full Getsuga Tenshou-t tanulta. Persze az a belső világában zajlott, az előbbi hátba döfés meg a materialista világban kerülne kivitelezésre, de attól még...