Izé ki ért el olyat amit Aizen nem?
Ichi? Régen erősebb volt ja de ma nyomába sem ér. Az meg nem biztos hogy váltogatja a technikáit amit egyébként Aizen is tud nem is keveset. Ichi mai napig nem tud Kidoi-t.
Szakértő meg nem kell ide látszott hogy semmi haszna nem volt a lövésnek.
Miért csöppensz el folyton attól, ha Aizen kap 2-3 oldalt!?
Úgylátom sokakban mély nyomott hagyott korábbi tévékenykedése. Azt meg megint nem értem, hogy miért kell folyton bevédened, és kampányolnod mindensége mellett...Tökre felesleges. Ichi régen erős volt, de most a nyomába se ér!? Ez furcsa, mi alapján döntötted el ezt is, mint sokminden mást, ami Aizennel kapcsolatos!? Ichigo nem tud kidou-t...Oké, nem használt sosem, de ez még nem jelenti azt, hogy nem is tud. volt -és van is- neki egy getugája, amit akkor lő ki, amikor akar, és elég erős, felér bármilyen erejű támadó kidou-val, semmi oka nem volt arra, hogy valaha is használjon olyasmit. Ichigo lépést tud tartani Bach-al, mennyire meglepődött, amikor tenyereske az aurájával kivédte, vagy nem tudom mit csinált azzal az ujjazással, amire Bach készült, Ichigo ugyanezt félkézzel megállította...Egy isten ne engedje meg magának, hogy egy getsugával beszivassák, Ichinek sikerült. Ichigo sem gondolhatta azt, hogy egy Getsugával bármit is elérhet, de arra elég volt, hogy Bach-ot kiütlegelje a palotából. Nem kell egyetlen karaktert sem mindenhatónak tekinteni, még ha annak is adják el/vannak eladva, főleg addig nem, amig nem TE írod a történetet, mert könnyen pofira eshetsz.
A fejezet nekem nagyon tetszett. Getsuga már nagyon hiányzott, mindig kell 1-1 alibi támadás, már csak a brand kedvéért.