Egyébként pont ezért szar ellenfél Bach mert most mindent lerombol de kicsit sem tűnik izgatottnak
vagy egyedül szeretne élni? Egyszerűen nincs SEMMI DE SEMMI CÉLJA!!!!!!!!
Célja az van, de ugye ő nem rágja a szánkba a terveit mint minden második fő gonosz. Nagyon ritkán, de azért néha elő fordul egy történetben, hogy az aktuál fő gonosz szándékosan nem dumál a tervéről max a legvégén, mivel ha dumálna róla, akkor tudják a jó fiúk, hogy hogyan szálljanak szembe vele. Így viszont csak annyit tudtak, hogy védeni kell a királyt, de hogy miért, amikor Urahara sem éppen a legpozitívabban beszélt róla (Aizen meg pláne nem), plusz hogy hogyan amikor azt sem tudták hogyan akarta Bach megtenni így nem tudják sem megfogni, sem meghatni Bach-t.
[quote author=Kuro25 link=topic=7706.msg950583#msg950583 date=142374919
Egyébként maga a fejezet nem volt szar de nem is ájultam el tőle. Kubo még mindig húzza az időt.
Csak nem tudom hogy azért hogy trollkodhasson megint vagy csak nincs ötlete. A Királyon se nagyon látszik hogy zavarná bármi is, olyan mint egy bábú. Nem tudom elképzelni hogy ennek valaha volt nője hisz Bach a kölyke.

Ráadásul a nagy tudású Bud barát is csak ott ül amíg minden szarrá esik? Kubo elmehet a picsába. Lehet hogy nincs esélyük Bach ellen de könyörgöm ne üljenek le teázni harc közben.
[/quote]
Szerintem most azzal fog eltelni pár fejezet, hogy minden darabokra esik mindegyik világban.
Amúgy szerintem azért nem tesz Bud már semmit, mert várhatóan az lesz majd a "nagy csavar", hogy Bach lesz az új király és mostantól őt fogják szolgálni a Nulladik Osztag. Ne feled, Bach nem csak elvenni, de "teremteni" is tud.
Hime meg szokás szerint haszontalan mint mindig.
Pedig egy pillanatra már elhittem hogy meg tudja gyógyítani a Királyt. És még Sakurát szidják a Narutoban hogy semmi haszna. Ő legalább magától is képes volt cselekedni erre felfújt picsára meg úgy kell ordítani hogy csináljon valamit.
És ilyen gyökereket küldenek Bach ellen.
Azért sejthető volt, hogyha Hime képes lett volna megmenteni a királyt, akkor Bach első dolga az lett volna, hogy kettészeli, mint anno Yamamoto-t. Bach biztosan tudta, hogy Orihime képessége nem fog hatni a királyon, ezért nem iktatta már ki a legelején, hanem gonoszságból adott nekik egy "Hope Spot"-ot.... szadista disznaja.