hát ezért a 13 oldalért jövőhéten dobhatna másfél fejezetet...nem így lesz
Annak ellenére, hogy rövid volt egész hangulatos részt kaptunk.Plusz pont, hogy csak 2 oldal ment el a címre meg az előző fejezet utolsó oldalára.
Viszont fogalmam sincs mit akar most Kubo.
Tehát Bachal együtt van 7 ellenfél, fent vannak 5en és még mennek sokan.Elvileg őket el is lehetne osztani értelmesebb 2v1 3v1 harcokra ha ez itt a final.De ott van még Grimmjow Halibel a fullbringerek és Aizen.
Nem hinném, hogy ez lenne a final vagy ha igen a maradékot is felküldi és mehet a bossfight?Ez szerintem olyan szempontból fos lenne, hogy ha Ukitake Kyoraku és Urahara bankai-a Rose-hoz hasonlóan lenne bemutatva csak itt Bach ellen.Ennek a 3nak egyébként tuti valami brutál ereje lesz
Arra én is gondoltam, hogy a nulladikosoknak mindig a királyt kell védeni tehát majd Bach mellé állnának ha ő válna azzá, akkor már jobban el lehetne osztani a dolgokat bár én még mindig látok rá esélyt, hogy Aizen kerüljön a középpontba.Legalább is reménykedem.
Így belegondolva a nulladikosok erejét is meg lehetne mutatna 100%-on valamint ha Urahara vagy valami hozzá hasonló alig mutatott karakter maxon nyomna egyet mondjuk Bud ellen akkor utána nem lennék elégedetlen.
Ja tényleg Bud, ő vajon mit akart a mai kijelentésével?
Kuro én csak azért írtam amit írtam, mivel ha tényleg akkora fan vagy mint amekkorának mondod magad akkor egészségtelen rád nézve amit csinálsz.Ha szerettél valamit akkor most nyilván fájdalmas, hogy arra kényszerülsz, hogy ennyire szidd, ez esetben ez egy szép nagy öngól.Amennyiben ez kicsit sem rossz neked és ahogy a kommentjeiden látni élvezed is akkor rohadtul nem vagy és nem is voltál fan sose.
És ahogy rini mondta lehet a régi részek sem voltak különbek ennél, csupán nosztalgikusan hatnak mert emlékeztetnek, hogy esetleg gyerekként milyen jó is volt nézni.
Igen, írtuk, hogy elájult-e valaki amikor egyszer dicsérted a mangát de akkor sem hagytad ki, hogy a semmibe beleköss és olyan hsz-t írj amiben nem szidsz valakit.Nem tudom írtál-e még valamit nem igazán olvastam el mert mindig ugyanaz a hülyeség van benne de valahogy nem is érdekel.
Fejezetről még annyit, hogy én is nézegettem a dupla oldalakat és a 13 oldalhoz legalább 3 oldalnak duplának kellett volna lennie, de egyik oldal sem tűnt annak.