Sziasztok!
Most írok ide először, de már nagyon régóta olvasom a mangát.
Nem tudom, hogy előzőleg írt már valaki ezekről, de engem nagyon érdekelne, hogy pontosan mi lesz Orihime szerepe?
Van egy olyan érzésem, hogy ő fogja "meggyógyítani" a Lélek királyt Bach után, vagy valamilyen hasonlóan lényeges szerepének kell lennie, ha mostanában ennyit mutatják
Meg anno ahogyan Aizen is beszélt az erejéről, meg nemrég mikor beszélt arról, hogy milyen jó lenne, ha a világon nem lenne több háború stb...szóval valamilyen nagy egyensúly teremtő szerepe kell hogy legyen így a vége felé, mert eddig nem sok dolog tiszta róla nekem, eleve hogy kik lehetnek a szülei, mert amit eddig tudunk a hátteréről, az szerintem kevés, hacsak valami el nem kerülte a figyelmemet.
A másik, ami érdekelne, hogy lehet- e valamilyen kapcsolat Aizen Bach és Urahara között? Hármuk között is meg köztük és a Lélek Király között is (azon kívül ami eddig kiderült)...én sokáig gondoltam arra, hogy Aizen a Lélek Király fia...most Bach valószínű, hogy az, de akkor Urahara kicsoda?
és miköze van mindenhez?
Kuboval kapcsolatban, a sok időhúzó és ismétlő rész ellenére, szerintem nagyon jól felépíthette annak idején a szereplők hátterét , Ichigoét is, és a vége felé ad magyarázatot nagyon sok dologra, ami visszagondolva már említve volt valamilyen szinten, és csak nem olyan rég lett megmagyarázva, ez tetszik nekem, a rajzolás meg komolyan, nagyon nagyon durván sokat fejlődött (fejlődik), egyszerűen tényleg már a gyönyörű kategória.