Már pedig ha belegondolsz ahhoz hogy Bach-ot lenyomja kell neki egy Isteni képesség.
Egyáltalán nem.Sőt csak beszopná ha lenne neki olyan mivel Bach rákacsintana és mehetne a levesbe.
A puszta erő kell ami neki van mivel azzal Bach nem tud mit kezdeni csupán a saját erejével tud rá válaszolni (ami szintén hatalmas).Ezt az erőt kell felülmúlnia Ichinek, de nem is muszáj felül múlnia elég ha a gyorsaságát és a most már eléggé nagy erejét használja.Valamint már van neki 2, azaz 2 féle getsugája.Valamint 1-t is tudott használni tucatnyi módon.Most már gondolom van neki jóval több.
Úgyhogy ezek alapján egyáltalán nem kell istent csinálni Ichiből, azt meg, hogy Kubo fog-e nem tudjuk.
Meg egy olyan világban ahol amúgy is vannak olyan emberek, akiknek a jelenlététől leég egy dimenzió nem igazán számít "istennek" egy olyan karakter akinek akár ennél is nagyobb lett az ereje.Ha valaki ugyanezt meg tudja csinálni a shurikendobálós háborúban azt már kevésbé veszi be a gyomrom de ez talán azért van mert néhány dologgal kapcsolatban nem vagyok nyitott a változásra?
fogalmam sincs.
Ichi már repített el egy hegyet azzal, hogy kacsintott és akkor nem volt istennek titulálva.Azóta ezt már felülmúlta szerintem Yama és ő sem lett.Bach még nem mutatott ilyen szintű dolgot csak azt, hogy negálja a speciális képességeket.
Akkor ezek után kérdezem, hogy most akkor jogosan dobálózunk azzal, hogy Isten Ichigo (lesz?) ?
Persze lehet, hogy lesz.Minden lehetséges és tudjuk, hogy 9 év alatt már kiismerted Kubot, de hátha most először nem lesz igazad.
A vicc kedvéért, A Shinigami HalálISTEN-t jelent.
Ez jó
szinte már el is felejtettem