A Fullbringer ívet én egybe daráltam le, miután megtudtam, hogy Rukia visszatért
. Mivel nem kellet heteket várni egy egy fejezetre nekem pörgött rendesen. Mikor Ishida mondta Ichigonak a tetőn, hogy "Hát nem érted Kurosaki?! Az az ember, aki megtámadott ott áll mögötted!" résznél szó szerint kirázott a hideg. Olyan jó és váratlan volt, hogy a kedvenc jelenetem lett az Arc-ból. Szóval nekem is bejön a Flullbringer ív, de lehet, hogyha nekem is heteket kellet volna várni, akkor nem szeretném annyira.
Most őszintén? Én abban a pillanatban tudtam hogy Girnyó a fő ellenség amint megláttam. Az hogy utána megtudtuk ő is helyettes Shininyali az még rá is tett egy lapáttal. szóval nem SZÁMOMRA kicsit sem volt meglepetés. Talán annyit elismerhetek hogy volt benne némi karakterizálás és hangulat amiatt hogy Ichigo totál kiakadt és úgy picsogott mint egy harmatgyenge triller-ben felébredő kislány szóval ezt a részét szinte már élveztem is hogy végre nem csak a szemöldökét ráncolja hanem rinyál is. Többet nem is szándékozok mondani az ARC-ról mert említésre sem méltó igazából. Több okból is. Na mindegy.
A vitához nem szólnék hozzá Hiei mindent leírt ismétlés a tudás anyja de minek ha úgy sem érti pár emberen kívül hogy mit beszélünk.
Még annyit így az éterből ZangetsuX-nek és Asasino-nak hogy örülnék ha befejeznétek a kóstolgatásomat, én sem szóltam hozzátok egy rossz szót sem. Többször leírtam hogy poén volt csak hogy ha egy Bleach fejezet jobban sikerült akkor azt nem Kubo írta. Bár elnézve hogy miket fogtok fel a mangából és mi marad meg belőle nem csoda hogy ez is kimaradt. ^^'
Viszont pár dolgot tisztázzunk!
Kyoraku nem azért lett Főparancsnok mert olyan kemény a bankaija. Igazából túl indokot sem kaptunk erre ha már itt tartunk, legalábbis nekem nem rémlik ilyen.
Most megint Sasakibe a téma? ha Bruce Lee 20 évig ül a seggén mindenféle edzés nélkül akkor lehet, hogy őt is kiüti fél másodperc alatt az az ember aki az elmúlt x évben mondjuk edzett
Ez meg tudod miért baromság? Megmondom miért ugyan ezzel a példával. Bruce Lee SOHA nem hagyott ki egy edzést sem. Hogy miért? Mert belenevelték hogy az edzés az napi rutinhoz tartozik! Ebben kellene hasonlítania Sasakibének Lee-hez is. De te pont azzal indokolsz hogy ült a seggén? WHY? Amíg Ichigo nem tűnt fel addig béke volt és napfényes szavanna?
Ez mekkora bullshit már. Harcművészeknél ösztönös a napi edzés. Ez alól Sasakibe sem kivétel. Ráadásul nála SOKKAL NAGYOBBNAK KELLETT VOLNA LENNIE a FELELŐSSÉG ÉRZETNEK HISZ A FŐPARANCSNOK HADNAGYA!!!!
Magyarázzam még vagy elfogadod hogy Kubo utólag találta ki hogy mi legyen vele is mert enélkül nem is lett volna akkora nagy cucc hogy megmurdel ugyebár.
A bleach a legjobb harcos manga dolog meg csupán annyi volt, hogy a legrészletesebben megrajzolt harcok amiből az animátorok profiltállhatnak elég rendesen és nem kell a saját képzelő erejük által telenyomni filler jelenetekkel mint szinte minden más helyen.
Újabb ökörség! Mond hány Shounen mangát olvastál? Ezt már egyszer kérdeztem lehet épp tőled.
Nem ez a legrészletesebben megrajzolt harcos manga. Csak hogy tisztázzuk. Most sorolhatnék rengeteg ellenérvet egészen a Kenshintől a Hokuto no Ken-ig de nem teszem. Részletesnek meg azért sem nevezném hisz a paneleken kb nincs semmi csak a karakterek meg pár háztömb általában. Vagy épp a nagy üres semmi.
Az animátorok is csak azért profitálhatnak belőle mert kaptak egy render harcot amit csak be kell illeszteniük kb a saját maguk által kreált háttérre.
amúgy újabb FAIL. Bleachben nem volt filler?
Végül is a fele filler volt de nem baj, pont emiatt lett vége mert alig nézték. Megbukott mondjuk ki szó szerint.
Egyébként én vagyok az egyetlen akinek már kurva unalmas hogy a mangát védők állandóan az animével érvelnek hogy milyen jó lesz majd animében? Ki a ..... érdekel milyen lesz animében???? Már bocs. Még az sem biztos hogy egyáltalán lesz anime a manga végeztével! És ha nem lesz akkor majd jöhetnek a bocsánatkérő levelek hisz mivel nincs anime a manga egy kalap szart sem ér. De tudjátok nagy igazság hogy a mangának külön is meg kell állnia a helyét. És ez igaz mindenre nem csak a Bleach-re. ^^'
Ti azért hiszitek részletesnek a Bleach-et mert Kubo egy egész oldalt elpocsékol egy ember fejére. Lásd most Bud-chan. És akkor a durván sötét és vastag körvonalakat nem is mondtam. Ami nem is lenne baj mert nem a rajzolással van baj.
Még egy dolog: Attól hogy tudtuk Bud kikap már teljesen mindegy hogy mikét kap ki? Egyáltalán nem, pont ezért volt fontos a mikéntje a dolognak. De mivel az is a szokásos séma szerint történt hát igen újabb időpocsékolás volt csak.
A Soul King pedig akkor lenne igazán jó ha csak egy teremtő lenne, egy megvédendő tag aki irányít mindent. És nem egy újabb overpowered senkiházi.
Egyébként az AoT is tökéletes példa. Agyon hypeolt szar az is. Ráadásul a semmire. A Mangáját nem is mondom mert egy skicc az egész. Ráadásul amíg nem volt belőle Anime mindenki szart nagy ívben kb a Mangára. Most hogy kijött az anime ugye folyamatosan hypeolják még a seggemből is az folyik így a sok agyhalott zombi egyből rákapott csak mert menő azt nézni és beszélni róla és ezért ostromolja a toplistákat. Bleach legalább az anime előtt is ismert volt! És igazából annyiban különbözik a Bleachtől hogy van némi története is. Nem véletlen dobtam 10 rész után. Azzal engem már nem vesznek meg hogy ha szakadnak a karok, lábak meg a fejek. Ez még talán bejön az ifjaknak de nekem már nem.
Hivatalosan is megerősítették, hogy Ichigo küzdelme a Quincy-k ellen, 2015-ben véget ér.
A történet befejezésének híre ismét lázba hozta a rajongókat, hiszen könnyen lehet, hogy az animét így, ismét folytatni fogják!
)
Mi lenne ha kamu hírek mellé linket is adnál erről, persze ha komolyan gondoltad hogy ez valós hír.