Ez az elvakult fan dumád azért sül be, mivel az utóbbi hetekben mindig ellőtted a szokásost, hogy Kubo mekkora szar és, hogy akinek tetszenek a fejezetek mekkora ködben vannak de amikor rácáfolnak utána példákkal minden pontodra akkor meg utána nem jön válasz vagy ha jön is teljesen el megy más irányba.
Egyébként meg semmi probléma nincs azzal ha egy adott harc miatt nem halad a történet.Most ezt az 1 hónapot olyan nagy hangsúllyal írtad pedig semmit nem jelent, 4 manga fejezetet jelent ami 4x17 oldal, ráadásul nem OP ahol van egy oldalon 6000 kép hanem Bleach ahol a nagy panelek a jellemzőek.Amúgy meg az is ad hozzá a történethez ha az eddig szinte semmit sem mutató eléggé fontos karakterek (Bud,Bach) ennyire megmutatják a képességeiket és leizzadnak egy harcban.Meg had ne mondjam már, hogy Natsu X fejezet óta mit csinál Mard Geer-el és a végén ugyanúgy győzi le mint az összes eddigi ellenfelét a Natsu és Erza sosem veszít fegyverrel.De az király mert nem Kubo írja.
Ez meg a nem annyi reakciót kéne kiváltani dolog meg megint hülyeség mivel attól, hogy belőled annyit vált ki a másik X emberből lehet teljesen mást.Állandó jelleggel úgy szidjátok a Bleachet mintha az amit ti elsírtok itt a témában egy
megcáfolhatatlan igazság lenne, pedig rohadtul a ti véleményetek amivel nem is lenne probléma csak ahogy mondtam úgy írjátok mintha az volna a teljes igazság.Nekem meg ha tetszik és izgulok, hogy mi lesz a következő oldalon akkor elvakult fan vagyok de ha az 1-el följebb lévő topicba beírom, hogy minősíthetetlen fejezet akkor csupán annyi történt (szerintetek), hogy én nem veszem észre a zsenialitást
Kishi századszorra ellőtt kliséjében és egy divat hater vagyok.
És nem, nem attól lesz epic egy harc, hogy Kubo sötétben harcol (az is dob rajta) hanem ahogy előttem írták az anime anyag miatt, hogy nem kell az animátorokra bízni a mozdulatok 80%-t (OP) és nem úgy fog kinézni ahogy az egyik karakter megmozdul mintha egy Paint és Movie Maker kombót toltak volna el.
Egyébként Tsukishima képességét is egy arc-ba került kideríteni és ezt már leírtam kb. ezerszer, hogy akkor lenne probléma a képességének elárulásával ha utána még nyerne is de ez egyszer sem így történt szóval semmi fail nincs.Annak meg nincs jelentősége ha olyan mondja el aki tudja, hogy semmit sem tudnak tenni a képessége ellen.
Ez az x éve rajongója vagyok a mangának meg megint egy nagy hülyeség azok alapján amiket írsz.Ha anno valamikor szeretted a Bleachet akkor nincs az az isten, hogy most így szapuljad Kubot, mivel a harcok nem változtak lényegesen az meg megint hülyeség, hogy céltalanok a harcok.Talán az kéne, hogy be legyen tolva, hogy Bachnak milyen nehéz gyerekkora volt és miért lett gonosz és akarja kiírtani a Shinigamikat?Talán Ichigonak is ordibálnia kéne, hogy ő Hokage, kalózkirály, sárkány harcos vagy ezekhez hasonló lesz? Az gondolom jobban bejönne az ízléseteknek a többi kommentetek alapján és nagyon kreatív húzás lenne egy mangakától.A 0. osztagnak meg van célja. Megvédeni a a soul king-t és a palace-t.A Gotei 13-nak pedig Seiretei-t.A quincyk életét Bach megmentette ezért követték őt (eddig) szó nélkül.Az ő indítékai pedig még lehet ismeretlenek de még van pár év a mangából, simán kiderülhet az meg erre nem válasz, hogy jaj mert Kubo úgy sem dolgoz ki semmit, ezt senki sem tudhatja előre.
Még akartam írni dolgokat de majd később leírom mert így fáradtan nem igazán tudom ennél jobban összeszedni a gondolataimat
Egyébként 4. nagy ninja háború:Naruto OP szar lett 2 nap alatt miután kijött a kalitkából, többet erősödött mint a rohadtul kemény edzéseivel amikkel csak 1 adott technikát érhetett el és ha már ő ilyen akkor szöcskéből is kell egy OP szar karaktert csinálni akik mellett még szánalmasabbnak nézett ki a 80.000 spectator.Volt félisten Obito, majd lett félisten Madara de utána még jött az isten, Kaguya.Ja és ha már tele vagyunk kismillió trash karakterrel akkor dobjuk be a főhős 8 legjobb pajtiját (akikből 1 bírt hozzátenni valami értelmeset a történethez) és adjunk rájuk badassebb rókaköpenyt.
Az jól nézett ki az egész háborúban és az tényleg rohadtul jó volt amikor Madara egyszer körbehugyozta a Shinobi alliance-t majd a Biju-kat.De a lényeg a Happy End és a világbéke ami azért van jelen mert Naruto gyorsabban fel tudná robbantani mind a 4 másik falut mint ahogy Kuro esszét ír arról, hogy Kubo mekkora nyomorult. De tudom 1 rublikával feljebb divathater vagyok aki nem érti a történetet itt meg elvakult fan.
Tudok azokróll a hibákról amik megtörténtek a Bleachben és el is ismerem őket, de ezeket felhozni egy olyan harc közben aminek annyi a hibája, hogy 17 oldalas adagolásban érkezik rohadt nagy fail.
Egyébként örülök annak is, hogy a Bleach anime leállt.Akármelyik részben igényesebb a harc mint a nagy animék 2014-es verziója, még a fillerekben is.De talán ez a sorsa minden animének ami mellett fut a manga már 500+ fejezetnél.Mondjuk az itteni alapanyagból nehéz f*s animét összerakni.
Annyi biztos, hogy ezekből a harcokból hatalmas jelenetek lesznek animében.
De a fejezetet még nem fejtettem ki, és nem is nagyon kell mivel nem tudok túl sokat.
Az első oldalnál megijedtem, hogy ereszkedni fog a színvonal mivel Byakuyáékhoz ugrunk vagy valami és rájuk nem igazán vagyok kíváncsi de szerencsére nem így lett.
Még mindig örülök neki, hogy nem az van, hogy egyik oltja másikat egy fejezeten keresztül és az utolsó oldalon fordít a másik hanem azért több fordulat is van 1 fejezeten belül.Ebben a fejezetben mondjuk nem túl Bud olyan komoly szövegeket mint az utóbbi 2-ben
Még mindig tartom, hogy Ichigo Bud-al fog menni Juha Bach ellen.
Erről jutott még eszembe a kiszámítható harcok..
Mindenki sejtette, hogy Mask beveri a Gotei 13 egy kisebb részét meg Byakuya majdnem (sajnos csak majdnem) meghal As Nodt-tól, valamint, hogy Zarakit kispadra küldik azután, hogy megjön a frissen feléledt shikai-al meg, hogy Gremmy eddig húzza ellene (bár az tényleg nehéz szülés volt és az is csak akkor fog kifizetődni ha animében lerendezik 2-3 rész alatt, mert 8 hétig olvasni azért már fájt).Mindig ez megy, hogy kiszámítható, de jövőhéten mindig olyan dolog történik amit még csak meg sem említett senki.