Már pedig itt egyedül leszel Kuro25 mert Bleach harcokban verhetetlen. Kiválóan kivan dolgozva legtöbb harc. Azért is szeretem meg.
Naruto nem harcról szolt, a Fary Tail pont az adok kapok stílus. Sémiből felállnak a föhösök a barátság ereje miatt. ...
Nem hiszem hogy egyedül lennék csak azok akik velem értenek egyet nem diskurálnak annyit itt mint én. Pont amiatt amit írtam. ^^' De nyugodtan kifejtheted mert attól még nem lesz igazad hogy ugyan azt ismételgeted.
Naruto nem a harcokról szólt? Ja végül is a 700 fejezetből 650-ben harcoltak.
Bár tény hogy annak van mondanivalója és a harcok csak másodlagosak de még a harcoknak is volt háttere és meg volt magyarázva, míg a Bleachben nincs, csak harcolnak és kész. ^^' De várom a hosszabb magyarázatod.
Na már most ha ez egy jóslat akár hiszek benne akár nem meg lehet változtatni a kimeneteleket.
A Stein;Gate-t láttad? Kicsit már tészta az időutazás, de Okabe nagyon sokszor próbálta megváltoztatni a jövőt, hogy Mayuri ne haljon meg, de mindig kudarcot vallott.
Steins; Gate-et azért nem keverném ám egy Bleachel Tilon.
Totál más műfaj. Bár értem mire célzol.
De ez megint részlet kérdés hogy sikerül-e valami vagy sem. Nem a végeredmény a probléma hanem a tétlenség ugye érted? Itt ha jól értjük Kubot Ukitake-ék látták előre mi lesz még sem tettek semmit. Legalábbis nekem nem tűnt fel hogy bármit is tettek volna amíg az egész SS-t lemészárolták konkrétan meg porig rombolták.
Amit linkeltél attól meg konkrétan a hányinger kerülget. Nem tudom kitől vettétek anno ezt a fordításnak hívott valamit de borzalmas. Ha ebből érvelsz nincs is több kérdésem. Mert ebből még én is leszűröm hogy ez nem a ti munkátok.
De hogy válaszoljak is: Akikkel Ichigo harcolt eddig konkrétan egynek volt célja és az Aizen. Az összes többi csa kazért harcolt mert akart vagy mert muszáj volt. Akiket felsoroltál mind egy prancs miatt harcoltak vagy mint Ken-chan imádtak harcolni.
Ezek a Kvinsik detto. Azért harcolnak mert Bach arra utasította őket. Tudjuk miért harcolnak? NEM! Az hogy mutattak pár képet a múltjukról még nem tudtuk meg miért harcolnak csak azt hogy KIÉRT! Azért nem mindegy!
Ginjo a másik neki talán volt némi célja de az egész ARC úgy volt szar ahogy volt. Ergo Aizenen és Ginjon kívül nem volt másnak igazi célja. Bachról még nem mondok semmit de már egy ideje itt van de semmi érvet nem mutatott eddig fel. Pedig itt van már egy ideje.
Ichigo célja a harcra meg konkrétan annyi hogy mindig jön valami random fószer vagy csapat aki megtámadja egy ismerősét(seit) és le kell vernie. Most sem kérdezte meg Bach-ot hogy miért rombolta le az egész SS-t csak egyből neki ugrott mert a vérben fagyott Byakuya ezt mondta neki.
Szóval akkor felteszem újra a kérdést: Mi is olyan nagyon kidolgozott a Bleachben, pláne harcok terén?
A szép rajzolás (bár attól is messze áll, jó mihez képest ugye) még nem teszi kidolgozottá mert OP lazán veri ahogy a Naruto is.
Én Kuro mellé állok.
A harcok kb. a dámára hasonlítanak legalábbis annyiban, hogy amelyik félnek előbb elfogynak a trükkjei, az veszít(pl.:Kenpachi-Gremmy). Szerintem az egész shikai-bankai, resurrection, vollständig rendszer azért lett kitalálva hogy mindig legyen egy plusz lépes a harcokban és aki előbb ellövi a sajátját...az már”nem nyerhet”.(persze ez mindenhol így van)
Legalábbis én így látom.
Na mégis lett egy támogatóm.
És igaza is van. Ez egy Shounen elem mindegyikben ez van. Csak Bleachben sokkal zavaróbb mivel nincs mellette semmi körítés, történet, feszültség mint pl egy One Piece-ben vagy Narutoban vagy Area D mangában. Egyszerűen csak csapkodnak ide oda dobálva a képességeket és kész. Kubo meg néha bedob valami random szart amit poénnak szán de nem jön össze mert nem az, lásd Ichigoék poénkodása a kilövő állomáson.
Egyszerűen nem érzem azt hogy van súlya a harcoknak. A többi mangában is egyértelmű kinyer nem erre értem. Hanem arra hogy a harc közben nem látom értelmét annak hogy ezeknek tényleg harcolniuk kéne egymással. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni. És az hogy Kubo néha rajzolgat egy kicseszett sötét árnyalatú képet amin morcin néz Bud Spencer pl nem fogok elalélni na.