Nem nagy dolog ez a shinigamiknál.4-es osztagnál is helyre pofozhatták meg Orihiméről tud mindenki.Gondolom ezért nem tűnt fel nekik Nanao meg vagy beavatott vagy ki lett dumálva.
Nem nagy dolog ez a szem begyógyítás egyébként de mivel Kubo ennyire az arcunkba tolta ezért van jelentősége.
Baki meg azért nem lehet MÁR, mivel ha csak egy helyen lett volna olyan, utána meg megint szemkötő akkor lenne baki, de még horzsolás sem maradt Kyoraku arcán tehát semmi nyom.Ezért nem baki.
Bár ki tudja, lehet elsőre baki volt és amikor Kubo észrevette, hogy lehagyta, kipattant a fejéből az ötlet, hogy ezen is csavar egyet
mondjuk abban a fejezetben kétszer is szerepelt Kyoraku, első kép volt azt hiszem amikor csak az arca kapott egy panelt és ott lett nagyon az arcunkba nyomva, hogy valami eltűnt, meg talán a következő oldalon még egy kisebb képen.
egy szó mint száz ha még egyszer bakinak is számított (amit mi sosem fogunk megtudni) már semmiképp sem az mivel így lett tovább víve.Igaz, hogy amit leírtunk túl nagy csavar lenne ahhoz, hogy aközben találja ki, hogy írja egyik hétről a másikra a mangát úgyhogy ha tényleg bejön amit mondunk akkor az már régebben ki lett találva.Azért Kubo nem hétről hétre írja a mangát.
Bocsi, hogy nem kerestem ki azt a fejezetet de most kicsit fáradt vagyok és ez lehet a fogalmazási készségeimen is meglátszik
Aizen-nek meg még lehet zp-je.Attól függően, hogy melyik oldalra áll Uraharával ketten valahogy összekaparják a zp porait
vagy Orihime?
ha ilyen történne végső esetre Urahara tuti beleépítene valamit a zp-be, hogy megsemmisüljön ha Aizen ellene fordulna
ahogy ezt írtam megszületett a fejemben egy olyan harc, hogy Urahara és Aizen valaki(k) ellen