Hát ez a fejezet valami hatalmas volt! Valahogy a másik 2-től vártam a nagyobb durranást de végül az ütött a legnagyobbat amitől a legkevésbé vártam!
Imádom, hogy ilyen lazák a nullások, Oetsu ki lett lyuggatva és még mindig laza
"Bud Spencer" meg (ez nagyon bejött Kuro, mostantól így fogom hívni
)... hát az a kis Yamás vigyor nekem nagyon átjött
ismételten shit gets real
És ez a "dont call my name so easily...Your throat might get crushed".Valami hatalmas
Egy Olyat szívesen megnéznék, hogy Ichigo átgyalogol Hashwaldon Ishidát későbbre hagyva és amikor Bud kicsit szarban van beáll mellé és 2v1 Bach ellen
Kyorakunál remélem, hogy lesz valami Aizen-es csavar
És még mindig tartom, hogy Ukitaket meg Kyorakut valami rohadtnagyra lője el Kubo!Nem szerepeltek többet mint Yama és ő is elég sok szerepet kapott halálakor ők pedig a tanítványai, egy hasonlót megérdemelnek ők is.
Elképesztően várom a folytatást végre van feeling.Kezd visszajönni a színvonal az arc elejéről és ennek nagyon örülök remélem az arc végéig ilyen tendenciát mutat majd.
Ez a fejezet nekem 10/10.Ebben persze az előző akárhány rész is szerepet játszik mert ha azok nem lennének ez így magában még közel sem nyűgözne le.
Pandáék nálam eléggé haldokolnak egyébként
Szerintem Oetsu belő majd valami olyan szöveget, hogy "tévedtem, rajtatok is kipróbálhatom..".Ugye Bachnak örült, hogy ő lesz olyan erős, hogy ne kelljen ellene visszafognia magát de egy shikait esetleg bankait így már ellőhet ezek ellen is.
Bár ha shikaial olyan kemények, hogy leverik őket akkor a Bankaiukkal Bachot is be tudnák verni.
És miért érzem úgy, hogy néhány quincy oldalt fog váltani? Ja és Gigit ölje meg valaki.
Egyetlen baj ismételten is az, hogy a 17-es adagolás kevés.
Öröm nézni ezeket a rajzokat a többi manga és az OP anime után.Igazi felüdülés.
szóval eddig Good Job Kubo!