25 júl 22, 21:35:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1326616 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Asasino
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4845 Dátum: 14 okt 29, 23:26:27 »

Szofron, P-t Lili ölte meg mert az ellenség irányítása alá került.

Shaz Dominot anno Ichigo kapta le a megérkezésekor.Erre én is csak a fejezet után jöttem rá hónapokkal ikszdé

és én is ebben reménykedem hogy Bazz-éknak nem láttuk a csontvázát.

de a fuck logic ellenére tényleg rohadt nagy fordulat ikszdé ezt azért nem vártam volna Kubotól.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #4846 Dátum: 14 okt 30, 00:02:35 »

Lili nem azt mondja, hogy P-t le kellett rendeznie Pepe irányítása miatt, de elvileg még életben kell lennie?
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4847 Dátum: 14 okt 30, 00:46:36 »

Ha jobban belegondolunk akkor Bach a sternrittereknek átadott erőt vette vissza magához és ezzel élesztette fel a most elesett testőrséget. Másrészt a feltámasztottaknak átadta a visszavett erejének jó nagy részét, így azok ereje, képessége sokkal nagyobb lesz, hogy Oetsu könnyedén végezhetne velük. Ne felejtsük el, hogy most kevesebb személynek kellett osztogatnia. Bachtól még várható egy ilyen húzás amikor ő kezdi meg a saját harcát x ellenfél ellen. Szóval visszaveszi mindazt amit most megint szétosztott.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #4848 Dátum: 14 okt 30, 08:07:10 »

Szerintem lélek király is bármikor bárkitől elveheti az erejét én igy gondlom.  Söt bachnak közzé van a királyhoz is valahogy..
Naplózva
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4849 Dátum: 14 okt 30, 12:14:41 »

Ez bizar fejezet volt.
De ha előbb 2 másodperc alatt levágták őket, akkor mit fognak most megint érni? Úgyan úgy levágja őket megint.
Nekem tetszett mikor kiborult az öreg, hogy Bach hátra hagyta őket stb stb. Örültem hogy még él, erre pff kinyírták és még a képességét se tudtuk meg. Így elpazarolni egy jólkinéző karaktert....... Csomó jó karakter el lett pazarolva, ilyen hülye picsák meg csomó szerepet kaptak meg mindenféle kretén alak.
Bach még az arc elején mondta hogy utálja a harcot, gondolom ezért is kerüli ennyire. Még Yama ellen se állt ki gyakorlatilag csak mással fárasztotta meg gyorsan ellopta a bankaiját és kivégezte.
Shaz Dominot nem vágom ki a franc lehet. Vagy nem is Stern Ritter? Vagy csak rohadtul elfelejtette Kubo hogy ő is van. Nos, nincs több betű és kizártnak tartom hogy osztozkodna egy másikkal. Csak 2 szer volt ilyen de abból az egyik csak egy fake ritter volt aki csak a képesség része, a másik meg egy iker pár akik kb egymás klónjai.
Miért érzem úgy hogy Ukitakét soha az életben nem fogjuk már harcolni látni? .....

Nem 100%-os az angolom, tehát akkor most Robert meghalt, de pl Bazz-B-t nem láttuk csontvázzá válni, most akkor meg halt vagy csak az erejét vesztette el? Candice meghal Byakuya által, az oké. Nanana-val mi van? Zombi csaj meg Lilitoto él, csak a képességét vesztette el. Bár igazság szerint a zombi csaj ( illetve valójában férfi nem? Nevet ..... ) férfit se láttuk hogy elkapta e a sugár és él vagy hal e. És a "P" csajról se tudunk semmit.

Ez tényleg egy "mi a fa**" fejezet.  ikszdé
Az a legzavaróbb hogy olyan idegesítő karakterek, mint:Gigi, Mask, Pepe, Bambi, egész fejezeteket kaptak, míg a normálisabbaknak szerep is alig jutott. Ezért utálom Kubot nem használja ki a lehetőségeit és még Shazt is elfelejtette(lehet, hogy meghalt, de akkor se fér be az abc-be) Kiröhög
Amúgy ilyenkor nagy hasznát lehet venni a táblázatodnak Mosolyog
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4850 Dátum: 14 okt 30, 16:56:33 »

Kétlem, hogy Shaz belehalt volna egy Getsuga Tenshou-ba. Ichigo a Getsuga Juujishou-val is "csak" Candice egyik karját szakította le. Miért van olyan érzésem, hogy Kubo teljesen megfeledkezett róla?

Én is attól tartok, hogy Kyourakut és (főleg) Ukitakét nem látjuk harcolni. Mondjuk nem csak ők azok akiket még nem láttunk harcolni a shinigamik közül. Így is ezek után már alig van lent Sternritter. Amúgy lehet, hogy csak én emlékszem rosszul, de az első inváziónál volt egy Sternrittel aki Ukitake ellen ment. Róla még nem tudunk semmit. Bár lehet, hogy azóta Kubo elfelejtette őt is.  smirksweat

Még azt nem értem, hogy minek hozta be a Fullbringereket meg Grimmjow-t. Nekik aztán végképp nem nagyon jut ellenfél. És még Uraharát (és talán Isshint) meg sem említettük. Nem hinném, hogy lennének még új Sternriterek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogja ezeket megoldani Kubo.  Nevet

Én már nagyon régóta vártam volna egy kis flashback-et, hogy mik történtek ezer évvel ezelőtt, mert szerintem illene valamit mutatni róla. Ezt ugye nem kaptuk meg a Yamamoto vs Juha Bach küzdelemnél. Úgy voltam vele, majd ha a nulladik osztaggal találkozik Bach akkor majd mutat valamit Kubo de ez is elmaradt. Már kezdem elveszteni a reményt, hogy megtudhatunk valamit a múltról, pedig én már nagyon vártam volna valamit.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4851 Dátum: 14 okt 30, 17:23:27 »

abba  Juujisho-ba egy leheletnyi erőt ha belerakott.Még szólt is Candicenek, hogy térjen ki.A támadás így is megsemmisítette Candice ellentámadását és még a karját is letépte.De ez már a korlátozás nélküli Ichigo őt a top3 kivételével fölösleges a ritterekhez hasonlítani.

És Kirgénél miért lett volna erősebb Shaz?Még a "régi" Ichigo Bankai-val se bírt Kirge Shaz dominonak meg inkább a képessége volt hasznos mintsem az ereje nagy.Ráadásul még nagyképűen és lenézően is fogadta Ichigot aki a meglepetés erejével meg a sebességével simán levághatta.Mondjuk ezt a mangából nem nagyon lehetett kivenni meg azt hiszem már az angol fordítás sem volt ott valami nagyon jó.

Egyébként meg eléggé sanszos, hogy mégsem Bach lesz a főboss pont amiatt amit írtál, hogy még csomóan oda se értek a harctérre de már majdnem egy kezünkön meg tudjuk számolni az ellenséget.

Ha tényleg nem ő lenne, hanem esetleg a lélek király akkor máris lenne kik ellen harcolni.Vagy akár amíg ők harcolnak Aizen a háttérben megölheti a királyt, vagy valami hasonló.

Vagy az fog kijönni a végére, hogy Bach marad egyedül Jinchuuriki-ként és ellene megy a lélek király a nulladik osztaggal, Ichigóék,Uraharáék,Kuukakuék meg a Gotei 13 valamint Tasukiék?Azoknak a fejezeteknek majd adhatja azt a címet Kubo, hogy fuck logic 1-x.

Ha meg Kyoraku és Urahara egyszer megmutatják az erejüket akkor ne az legyen, hogy badass módon a bankaiunk erejét elmagyarázva leütünk valakit és kispad.Akkor inkább ne is mutassanak semmit.Ha már Oetsu magában ennyit zúzott és még fog is mivel shikait se nyomott akkor ők is megérdemelnek jóval többet.
Naplózva
alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4852 Dátum: 14 okt 30, 19:21:26 »

Shaz Domino... A manga képein ugyan tényleg nehezen kivehető de Ichigo kinyírta őt (Az se biztos hogy Getsuga Tenshoval lehet csak szimplán szétcsapta). Az hogy nem maradt neki betü csak egyet jelenthet: Ő is olyan neve nincs Quincy mint Ivan vagy az a fura hajú Quincy akit Bach ledarált szemmel. Vagy egy másik elmélet szerint Gremmy teremtménye volt.

Bár én is csalódott vagyok hogy sok Quincynek nem tudtuk meg az erejét (Főleg a szemüveges Quincy érdekelt volna, végülis meglékelte Kyoraku fejét), de végre ki lett töltve Szofron táblázata ami segít hogy átláthatóbb legyen a történet, köszönet neki ezért.

Ja és egy tipp Ukitake ellenfelére kristofkristof: A haja és köpeny alapján a "W" ritter volt az Nianzol.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 30, 19:25:35 írta alig33 » Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #4853 Dátum: 14 okt 30, 20:18:51 »

Van ilyen hogy kimarad valaki. ÜTÉS-VÁGÁS az ellenségre, kicsit csalódtam Sternritterban.
Juha Bach abszorbállta Bobbyt és még sternrittert, ettől Power-Up -ott kapott a jelenlegi erő szintje :11500-14500 max .
Ichigonak erő szinje Shikaiban 10000-12000, Bankai-ja sokkal erősebb lett. Én így veszem ki számitás DBZ Stílusban.
Nyugotan lehet egy hozzászólás.
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4854 Dátum: 14 okt 30, 20:48:16 »

Domino levágását már az elején elkönyveltem.Egy olyan belépőhöz nagyon is megérdemelte Ichigo.
Főleg hogy az ellenfele még le is nézte.

Sajnos a még potenciálisan hasznos quincyk már kb ki haltak.Pedig mennyi lehetőség lett volna bennük.Gremmyben és R/Lyodban méginkább.Ha legalább 1 vagy 2 quincy be tudna épülni észrevétlenül a shinigamik közé.
Ez volt az egyik lehetőség amit nagyon vártam,de már kicsi a sansza.

A másik az egy betűhöz több quincy vagy az újboli elosztás.Ez még úgy-ahogy menne is neki.
Főleg ha Yama Bankaiából valahogy vissza tudná nyerni a levágott társait.

Ha a "legendák" szerinti régi shinigamik olyan "állatok" voltak,és daráltak.Akkor az igazi ős quincy milyenek lehettek? Hümm-hümm
Ellátnák a tejfeles arcú kölykök képét.
Baishin ovat nem számolom,mert ott ha az akkori mércéket nézzük szánalmasnak lettek bemutatva.

Ui:Plusz ötlet.A Baishin-os(Sealed Sword Frenzy) a mostani korszakban kéne megidézni legalább a háború eleji erőszintekkel.
Máris hihetőbb lenne a "mese".Nem mellékesen érdekesebben is meg lehet oldani.Főleg az Anime nélküli korszakban.
Naplózva

mikroman
Újonc
*

« Válasz #4855 Dátum: 14 okt 31, 13:17:26 »

Azért nem kell még temetni a Quincy haderőt. Mert úgyis kiássák őket. Ördögi
A mostani fejezet utolsó képe azért sejtet valamit. Felszívta-kinyírta a hátramaradtakat és legyengülteket és valószínüleg feltámsztotta őket  az öreg főtájcsó képességével. Gyors transzport. Aztán meglátjuk mennyire viselte meg őket a halál és mennyire marconák. Mindenesetre egy sereg újra harcra kész lesz.  Pirul
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4856 Dátum: 14 okt 31, 13:49:25 »

Ennek semmi köze Yama képességéhez. Csak a kölcsönadott erejét vette vissza tőlük akik ebbe belehaltak. Ha visszagondolunk akkor Ishida anyja és sokan mások is ehhez hasonlóba haltak bele amikor Bach felébredt. A visszavett erőt pedig újraosztotta és a feltámasztott tagoknál. Mivel most az ereje kevesebb felé oszlik, így nagyobb erőt is adhat az itt feltámasztott személyeknek. Arra is lehet számítani, hogy ezektől is visszaveszi majd ezt az erőt magához amikor úgy látja, hogy nem boldogulnak.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4857 Dátum: 14 okt 31, 16:56:09 »

alig33: Amikor először megjelent Nianzol én is úgy voltam vele, hogy ő ment Ukitake ellen mert a haja nagyon hasonlít Ukitake ellenségéére. Utána kiszúrta a szemem, hogy Nianzol haja sokkal hosszabb:

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/495/15
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/598/16

Bár ettől lehet, hogy mindkettő Nianzol, csak én dőltem be Kubo hanyagságának.  smirksweat ikszdé

Remélem nem lesz sok felélesztés mert már így is túlzásba vitte Kubo. Csak a mostanit tudom megérteni, mert még nem láttunk az elit alakulattól sok mindent. Gerard és Pernida még semmit sem mutatott az erejéből, Lille Barro-ban is van még potenciál, Askin-ból én már nem nézek ki újat, de attól függetlenül bírom a karakterét. Kiderülhetne a következő fejezetben, hogy mi lesz azoknak a betűivel akiket most feláldozott Bach. Megtartja magának, vagy szétosztja például Askin kapna egy új betűt?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most csak az izgalom miatt csinálta ezt Kubo és majd valaki megkapja azokat a betűket amiknek a képességeit még nem láttuk, vagy csak szimplán lusta kitalálni képességet és így próbálta elsunnyogni. Én mindezek ellenére még bízok Kubo-ba, szóval remélem, hogy nem az utóbbiról van szó.  Nevet

Yama képességével meg nem hiszem, hogy teljes mértékbe fel lehet támasztani valakit. Szerintem azzal csak a megölt személy külsejét lehet "megidézni", de az erejét nem. Az inkább lelki terror, amivel megtudja törni az ellenfelet. Ha nem így lenne kaptunk volna valami utalást rá Yamamoto és Bach harcánál.  Gondolkozik
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4858 Dátum: 14 nov 06, 16:51:26 »

www.mangapanda.com/bleach/604
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4859 Dátum: 14 nov 06, 16:56:34 »

Húúha, Naruto Finálé mellett nagyon eltörpül de meg kell mondjam nem volt rossz fejezet ismét nem unalommal olvastam. Nevet És megszületett Hawkman. Én mondtam. Nevet Stukkeres csávó elég kemény hogy három Nullással akarja felvenni a versenyt és eddig jól megy neki, persze nullások még nem használtak bankait. Nyelvesít Gondolom ez lenne a következő fokozat a harcban. És hát Bud Spencer is megmozdult végre. Nevet Kíváncsian várom a csatájukat Birkakergetővel.  ikszdé Nagony kemény beszólás amit nagy darab barátunk elejtett.

"Nem kéne csak úgy a teljes nevemen szólítanod... Mert a végén összezúzom a torkod!" Nevet  ikszdé

Már csak ezért a mondatért is érdemes volt elolvasni a heti fejezetet. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 322 323 [324] 325 326 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins