Vééégre valaki, aki szerint is inkább Hawkman-re hasonlít, mintsem Thor-ra. Igen, németes neve van, de a sisak inkább a DV univezum szárnyas harcosaira hasonlít.
Mondjuk én szerintem viszont logikus, hogy Bach nem megy át Yakushi Kabuto-ba és bocsátkozik feleslegesen harcokba, amikor ott vannak neki még a Stern Ritter-ek, akiknek ráadásul a haláluk után még erősebb is lesz, szóval dupla haszon neki, mert se nem fárasztja ki magát, de még csak nem is megy kárba a serege (mivel az erejüket megkapja). Aizen-t pont azért rüheltem, mert totál feleslegesen levágta Harribel-t, nem csak egy ellenséget teremtve magának, de több ellenfelet felaszabadított maga ellen.
Hogy mennyire nevetségesek a mostani Stern Ritter-ek arról kár volna vitatkozni, mert mindenkinek más antagonist jön be. Mondjuk akiket totál feleslegesnek éreztem eddig, az Nianzol, Meninas, Liltotto és NaNaNa, mert ők tényleg nem csináltak semmit, illetve semmit nem mutattak fel! Még a nevenincs Quincy felügyelő is többet tett a lantba, mint ők (lásd első Invázió). Akik tökre bejöttek eddig, azok As Nodt, Bazz-B, Mask De Masculine, Candice Catnipp és Giselle Gewelle, bár az is tetszett, amikor BG9 földhöz vágta Sui-Fong-ot. Guaneal Lee-t nem számolom, mert ő nem volt "igazi".
Akik most pánikba estek, hogy "úristen, még van 2 Quincy, akiknek nincs betűjük, de már csak 1 betű szabad", azoknak csak szólok, hogy nem egy Quincy osztozkodott már egy másikkal egy betűn (lásd Lloyd fivérek).