Az más kérdés, hogy Kubo hogyan akarja lezárni a történetet mert akár ezzel is lezárhatja, hogy Ichigo megint lenullázódik és soha többé nem kapja vissza a szellemi erejét. Szerintem ez is lenne a legjobb zárásként.
Az nem lenne Happy Ending legalábbis Ichigónak. A Fullbringer Arc-ban is szenvedett rendesen, hogy nem volt ereje, amivel megvédhet másokat. Kyouraku azt mondta, hogy Ichi lehet nem hagyhatja majd el SS-t mert túl nagy hatással lenne az emberekre. Tatsukiék is azért kapták a "jegyeket" hogy meglátogathassák. Azóta is arra várok, hogy mikor jelennek meg a csatatér kellős közepén.
BG9-el nem tudom mi van, hivatalosan halott de még nem ismerjük a képességét. Az elég gáz lenne ha így halt volna meg hogy sose tudjuk meg.
Elvileg a végső csatában még láthatjuk a képességét mert az visszaszállt Bachhoz. Maximum majd beveti ő.
gondolom azért ennyi képességből csak a legjobbakat fogja használni. Például furcsa lenne, ha szivet formálna a kezéből és elkezdené használni a Love képességet.
Rájöttem, hogy mi van a Fullbringerekkel, miért nem jönnek. Ichigó áttörte a védőpajzsokat amiknek másfél óra kell, hogy újra felálljanak. Ez idő alatt Urahara a leggyorsabban elindította az 1.es buszt. De nem csak 1 kiinduló pont van a végállomásra. Kuukakunak is van 1 ágyúja, ráadásul ott eddzenek a Bringerek, szóval az ő megjelenésükre majd a Király Dimenzióban kell számítani fpleg ha azt nézzük, hogy SS-ben kb már semmi meló sincs. Nem lepődnék meg ha még páran felszállnának az utolsó buszra.
Teszem azt Rukia és Renji mint a maradék főszereplők és talán az várva várt "élő" Arrancarok.
Kubo szerintem is siet már. Még az Arc elején ott voltak az Arrancar katonák meg a mentsük meg Harribelt akció. Azóta se hallottunk róluk. Hirakók sorsa is ismeretlen. Isane és Yachiru sorsa is. Meg az ilyen apróságok.