A vegen a fordulat is meglepett
Hogy? A csóka olyan képességgel tolja, ami az érzésekre hat. 2 fejezettel ezelőtt még zombikkal harcoltunk.
Érzés nélküliek -> Halottak -> Zombik. Már múlt héten tök egyértelmű volt, hogy ez lesz.
Hogy Kenseiek megtamadjak Liberot? Hat nekem nem volt egyertelmu.
A Bleach meg most tenyleg nincs a toppon es vitakba se fogok belemenni de konnyebb ugy "jo" befejezest irni, hogy elotte minden ertelmet kiolsz a mangabol 200 fejezet alatt majd az ertelem legkisebb szikrait elkezded szorni a vegen az tenyleg jobban fog hatni mint az elotte lejatszott bullshit.de ez a taktika mukodik, mivel nekem is tetszik a vegkifejlet, az elso 4-5 szaz fejezetet ha mondjuk levalasztanam akkor siman elmenne 2 kulon manganak.de igy az utobbi 200 fejezetnyi ... Utan nekem is bejonnek a mostani fejezetek mivel mar egy kis mennyisegu ertelem meglatszodik amit meg mindig nem szabad osszehasonlitanunk az elejevel mivel akkor elsirnank magunkat. Persze ettol meg lehet belole egy nagyon szepen kidolgozott bolygorobbantasokkal teli animet csinalni belole ami tenyleg nagyon epic csak akkor az alap tortenetet el kell vonatkoztatnunk tole. Legalabb is en igy nezem es amiota igy teszem tudom elvezni.
Fejezetrol meg meg annyit , hogy ez a majom ugyis le lesz vagva, rendezzuk le gigit es az osszes zombi hulyeseget (persze ne osszecsapva ) es jojjenek a komolyabb aligszereltetett potenciadus karakterek.
Egyebkent meg szerintem ez a tetszik nem tetszik a manga dolog meg hozzaallas kerdese. Jo hozzaalassal meg lehetetlen hogy ne tudd elvezni az adott mangat kiveve ha egyaltalan nem a te vilagod de ti akiknek sose tetszik elmondasotok szerint valaha szerettetek es ezek alapjan nem mondhatjatok hogy nem a ti vilagotok.az mas ha van olyan hogy egy adott fejezet nem jo/nem tetszik.
Erre akkor jottem ra amikor szombaton Mashima ratudott birni 2 percnyi kommentelesre egy Erzat villogtato fejezetrol. Ha ez lehetseges volt, akkor barmi az.
Bocsanat az ekezetek miatt, mobilra kenyszerultem mivel a t-home ugydontott hogy ma nalunk bizonytalan ideig nincs net .
Es ha valahol nem tul ertheto a fogalmazasom akkor majd atirom amennyiben nem lesz torolve mert mobilon eltartottcegy darabig ezt beirni
erre a hsz-re kapott hatekre mar normalisan fogok valaszolni :'D