Te, hogy oldottad volna meg?
komolyan érdekel.
viszont akkor nem rossz volt csak kevés ha jól értem
Nem mondtam hogy rossz csak azt hogy Kubo megint ellazsálta az egészet könnyebb volt neki másolgatni az oldalakat.
Mondjuk nekem ez az egész zombi dolog már lerágott csont. Lehet túl sok zombi meg vámpír cuccot láttam. Kubo meg alapból nem erőlteti meg magát látszik hogy csak azért csinálja mert köti a szerződés.
Egyébként én nem szarakodtam volna kinyírtam volna egy az egyben Tósíró-t szartam volna nagy ívben a fanokra. Nem a fanok alakítják a mangát hanem a mangaka. Ráadásul jót is tett volna a történetnek egy ilyen merész húzás. Mayuri meg simándiban kibelezhetné mert erősebb nála sokkal. Ez itt is látszik pedig Tósíró most jóval erősebb lett.
De ha már hallgatok a fanokra a minimum egy bénító szérum ami igaz hogy szintén klisés de legalább nem annyira mint ez az időhurok. Ráadásul ezt meg tudta volna csinálni 2 oldalon és a többin mehetett volna tovább a story.
Lejegelte volna a gyereket jött volna a kis csaja Mayurinak elvitte volna a többi labor patkány mellé közben Mayuri meg kibelezhette volna a transzvesztitát.
Kezd elegem lenni az időhúzásból. Ennyi a lényeg.
Kb ennyi, amit írtál, összefoglalva. ;P
Mennyi oldal is ment el az Izanami elmagyarázására? 1 oldal? Ja, nem, egy konkrét fejezt, s kizárólag a magyarázatra. ;P
S miért is volt itt rosszabbul megvalósítva? Itt az Izanami-val ellentétben egyetlen fejezetben le lett tudva a harc és a technika elmagyarázása is, szóval akkor most mi a baj? ;P
Utoljára pazarlok rád időt. Miért volt több idő szánva az Izanmira? Igaz hatalmas OFF de elmondom. Mert jóval komplettebb technika mint egy szaros mérgezős. Te agyas.
Jóval érdekesebb volt a története is még ha tegyük fel légből kapott ötlet is volt akkor is. Kubo meg nem a story kidolgozottságáról híres.
Most már mehetsz aludni csörög a pizsi. Elég volt mára belőled. Ide regeltél kemény 1,5 hónapja és már úgy osztod az észt mintha évek óta itt lennél.